Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια καλημερα... Αν ειναι ετσι οπως τα λετε εχουμε περασει ολοι γτ στα ιατρικα κοψανε πολλα ατομα οπως και στ αθληματα... Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετε!
ειναι οντως τοσες λιγες οι αιτισεις;
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

Ναι 19 και εγω. Μακαρι να επικρατησει αυτη η αξιοκρατια... Λεμε τωρα... Και στα αθληματα αμα εισαι οκ μην μασας ειχε παλικαρια 2 μετρα στην ομαδα μου που το 1.05 δεν το περασαν... Αλλοι τις ελξεις ουτε μια! Καλα για το 1000 ασε μην πω χρονους...
Άβαταρ μέλους
diavivastis

Περιμενω! έγραψε:Παιδια καλημερα... Αν ειναι ετσι οπως τα λετε εχουμε περασει ολοι γτ στα ιατρικα κοψανε πολλα ατομα οπως και στ αθληματα... Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετε!

7200 οι σωστες 5000 κατι στις συνεντευξεις 4000 στα ιατρικα 2500 με 3000 στα αθληματα απο εγκυρες πηγες.
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

diavivastis έγραψε:
Περιμενω! έγραψε:Παιδια καλημερα... Αν ειναι ετσι οπως τα λετε εχουμε περασει ολοι γτ στα ιατρικα κοψανε πολλα ατομα οπως και στ αθληματα... Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετε!

7200 οι σωστες 5000 κατι στις συνεντευξεις 4000 στα ιατρικα 2500 με 3000 στα αθληματα απο εγκυρες πηγες.

τι ειναι αυτα τα νουμερα; Τα 7200 5000 4000 κτλπ;

Anonymous

Ευχαριστω πολυ παιδια... Δλδ εγω που σπουδαζω και εχω σιγουρα 560 μορια και με σιμιναριο στι Κυπρο που δε το μετραω... Λογικα θα ειμαι μεσα; ... Οσο για τα αθληματα, κατι παλικαρια στο χιλιαρι μου ελεγαν οτι το βγαζουν ανετα και εχουν κανει καλο χρονο τελικα δε το εβγαλαν ολο και γω με γυρισμενο γονατο απο το σκαμα εκανα κατευθειαν το χιλιαρι και το εβγαλα... Βεβαια παρα τριχα, μου βγικε η γλωσσα και τρελαθηκα στο πονο μετα!
Άβαταρ μέλους
diavivastis

Περιμενω! έγραψε:Ευχαριστω πολυ παιδια... Δλδ εγω που σπουδαζω και εχω σιγουρα 560 μορια και με σιμιναριο στι Κυπρο που δε το μετραω... Λογικα θα ειμαι μεσα; ... Οσο για τα αθληματα, κατι παλικαρια στο χιλιαρι μου ελεγαν οτι το βγαζουν ανετα και εχουν κανει καλο χρονο τελικα δε το εβγαλαν ολο και γω με γυρισμενο γονατο απο το σκαμα εκανα κατευθειαν το χιλιαρι και το εβγαλα... Βεβαια παρα τριχα, μου βγικε η γλωσσα και τρελαθηκα στο πονο μετα!

απλα εδειξες ποσο θες να μπεις γιαυτο δεν σε ενοιαξε ο πονος.
Anonymous

Gary, ξερεις τι ειναι να μην παιρνας ναυτικο για 10 μορια και αυτα τα 10 μορια να τα χανεις απο το μαθημα που εισαι σιγουρος οτι το 16 το εχεις για τη πλακα; ... για παννελινιες σου λεω...sorry παιδια που το αναφερω σε αυτο το foroum απλα θα μου μινει για ολη μου τι ζωη αυτο το θεμα!
DjPanahs
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Μακαρι να μπουμε ολοι. Βλεπω ομως κ το αλλο... Εχουν να πεσουν κατι πικρες οταν βγουν αυτοι που ηταν συγουρα να μπουν να μην μπουν κ αυτοι που δεν περιμεναν να μουν να μπουν τελικα.
Άβαταρ μέλους
diavivastis

Περιμενω! έγραψε:Gary, ξερεις τι ειναι να μην παιρνας ναυτικο για 10 μορια και αυτα τα 10 μορια να τα χανεις απο το μαθημα που εισαι σιγουρος οτι το 16 το εχεις για τη πλακα; ... Για παννελινιες σου λεω...sorry παιδια που το αναφερω σε αυτο το foroum απλα θα μου μινει για ολη μου τι ζωη αυτο το θεμα!

εγω φιλε για 49 μορια εμεινε εκτος απο την πρωτη φορα που εδωσα περσυ και επειδη δεν ειχα βαλει ενα πτυχιο μοθ μεσα δεν ηξερα οτι μετραει... Και εμενα μου εχει μεινει.
Άβαταρ μέλους
diavivastis

DjPanahs έγραψε:Μακαρι να μπουμε ολοι. Βλεπω ομως κ το αλλο... Εχουν να πεσουν κατι πικρες οταν βγουν αυτοι που ηταν συγουρα να μπουν να μην μπουν κ αυτοι που δεν περιμεναν να μουν να μπουν τελικα.

και αυτο θα ειναι το μπαμ!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Anonymous

Σε καταλαβαινω και νομιζω το δικο σου ειναι ποιο δυσκολο γτ μετα λες αν το ειχα βαλει θα ειχα περασει και τετοια!
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

Περιμενω! έγραψε:Gary, ξερεις τι ειναι να μην παιρνας ναυτικο για 10 μορια και αυτα τα 10 μορια να τα χανεις απο το μαθημα που εισαι σιγουρος οτι το 16 το εχεις για τη πλακα; ... Για παννελινιες σου λεω...sorry παιδια που το αναφερω σε αυτο το foroum απλα θα μου μινει για ολη μου τι ζωη αυτο το θεμα!

σε καταλαβαινω, εγω βγηκα επιλαχων περσυ 2ος και πηραν 3ους και 4ους που ειχαν βισματακι
Anonymous

Παιδια να σκεφτομαστε θετικα... Να πανε ολα καλα σε ολους ευχομαι!
Άβαταρ μέλους
diavivastis

Περιμενω! έγραψε:Σε καταλαβαινω και νομιζω το δικο σου ειναι ποιο δυσκολο γτ μετα λες αν το ειχα βαλει θα ειχα περασει και τετοια!

ακριβως φιλε μου οταν το καταλαβα ημουν σαν ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
diavivastis

Περιμενω! έγραψε:Παιδια να σκεφτομαστε θετικα... Να πανε ολα καλα σε ολους ευχομαι!

επισης και σε εσενα ε ρε που φτασαμε να παρακαλαμε να μπουμε στρατο και τους πατεραδες μας τους παρακαλουσαν!
Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης