Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Όπως τα είπε ο αλεπουδιαρης θα γίνουν. Θα μοιραστούν θέσεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Ποιός είναι ο αλεπουδιαρης?
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Καλησπερα ειπαμε 🦊🦊 ;Green-Dragon99 έγραψε:Ποιός είναι ο αλεπουδιαρης;
Δεν νομίζω να υπάρχει διαχωρισμός στους. Άλλο να δίνει μόρια το πτυχίο, άλλο να προσληφθεί κάποιος με ανώτατο πτυχίο σε κατώτερη βαθμίδα. Δεν γίνεται πχ ένας πε να κάνει χαρτιά για δε με το πτυχίο.
Επίσης, όταν λένε πολιτικό προσωπικό εννοούν πε-τε και αστυνομικό προσωπικό Δε. Τώρα, εάν το εννοούν γενικότερα και διαχωρίσουν το αστυνομικό προσωπικό σε κατόχους πτυχίου πχ αεί και απλά σε απολυτήρια λυκείου, τί να πω. Το μόνο πάντως που διαφέρει στις εξετάσεις, είναι τα αθλήματα που δεν θα έχει το πολιτικό προσωπικό.
Επίσης, όταν λένε πολιτικό προσωπικό εννοούν πε-τε και αστυνομικό προσωπικό Δε. Τώρα, εάν το εννοούν γενικότερα και διαχωρίσουν το αστυνομικό προσωπικό σε κατόχους πτυχίου πχ αεί και απλά σε απολυτήρια λυκείου, τί να πω. Το μόνο πάντως που διαφέρει στις εξετάσεις, είναι τα αθλήματα που δεν θα έχει το πολιτικό προσωπικό.
Πάντως, το πιο πιθανό είναι πως οι πιο πολλοί θα δηλώσουν σε θέσεις με απολυτήριο ή ΙΕΚ, ακόμη και εάν έχουν πτυχίο ΑΕΙ -ΤΕΙ, αφού ακόμη και αν γίνει διαχωρισμός, το μεγαλύτερο μέρος θα είναι σίγουρα ΔΕ.
Λογικά το αστυνομικό προσωπικό θα πάει με ΔΕ, λογικά. Γιατί αν πάει με πτυχίο και απολυτήριο, οι έχοντες απολυτήριο είναι χαμένοι από χέρι. Στους ΕΦ δεν ήθελε πτυχίο. Στους ΟΠΠΙ το είδαμε και αυτό γιατί θα είναι στο χώρο των πανεπιστημίων, ήθελε πιο "μορφωμένους" ανθρώπους αλλά και για να δελεάσει τους έχοντες πτυχίο να κάνουν αίτηση για μια θέση. Άρα μορφωμένο προσωπικό και όχι όπως περίπτωση ΕΦ με χαμηλό βαθμό σε απολυτήριο και μόρια από στρατό, διπλώματα και ότι άλλο.
Πολιτσια συμφωνώ μαζί σου. Το αστυνομικό προσωπικό λογικά θα είναι Δε. Αν μπουν πτυχία στους Δε, θα είναι για μόρια όπως στην Οππι (γιατί δεν γίνεται διορισμός με πτυχίο σε κατώτερη βαθμίδα). Βέβαια υποθέσεις κάνουμε. Μόνο υπομονή χρειάζεται τώρα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εικασίες και παραφιλολογιες είναι όλα αυτά αδερφέ. Αν δεν δεις ΦΕΚ μην λες τίποτα με σιγουριά. Θα φανεί τι κάνουν οι ξεφτίλες πάλι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ακριβώς αν δεν βγει ΦΕΚ όλα εικασίες είναι
Για μας της 3βαθμιας λέτε απλά να δίνει μόρια το πτυχίο; Ή απλά θα το έχουν σαν προαπσιτουμενο;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Προαπαιτουμενο για το βαθμο εισαγωγης πχ Τριτοβαθμια υπαρχιφυλακαςΜεταπτυχιακο-διδακτορικο αρχιφυλακας.Grjimmis7 έγραψε:Για μας της 3βαθμιας λέτε απλά να δίνει μόρια το πτυχίο; Ή απλά θα το έχουν σαν προαπσιτουμενο;
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, ότι θα μπορούσε να το έχει σαν προαπαιτουμενο. Γιατί αν δίνει 10 μόρια όπως στους ΟΠΠΙ, όσοι μπουν με Απολυτήριο δεν θα είναι ούτε επιλαχοντες. Τώρα βεβαίως κάπου διάβασα και είχε δίκιο εν μέρει, ότι όταν λέμε πτυχία να μην εννοούμε και το κοσμηματολογιας, θα μου πεις είναι μια διάκριση αυτό, ναι αλλά. Και εγώ 3ο έτος είμαι οικονομικό, αλλά θα μπω με Απολυτήριο, δεν σημαίνει ότι δεν έχω γνώσεις τριτοβάθμιας ή ότι, επειδή δεν έχω ακόμα το πτυχίο αλλά όλα αυτά είναι μικρά γράμματα.
Και τώρα που το σκέφτομαι, αν είναι να μπαίνουν πτυχιούχοι με προκήρυξη, φανταστείτε πόσο χάλια είναι τα πράγματα, από άποψη εργασίας (με πτυχίο).
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν νομίζω ότι τα κάνουν το ίδιο λάθος με την οππι. Ήδη χάσανε ένα σκασμό ψωφοφόρους με αυτό που κάνανε εκεί, δεν τους παίρνει να χάσουν και άλλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες