Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Εχω βρει 500 ατομα που με προσπερνανε με τριτεκνια-πολυτεκνια! Αν υπηρχε ποσοστο δε θα εμπαιναν ποτε τοσοι τριτεκνοι, ουτε τοσοι πολυτεκνοι!
Εχω ξενερωσει με το μπουρδελοκρατος, καμια ισοτητα!
Χωρις να θελω να σας προσβαλλω αλλα ρε παιδια 27-28 χρονον πιστευω οτι 8α κοπουν αρκετοι αμα δεν γυμναζοντουσαν απο πριν...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Απάντησα στν slade που ρώτησε πόσοι είναι που πήρανε τα μόρια τριτεκνιας ενώ το 2011 δν θα τα έπαιρναν... Μπήκε λάθος τόνος για αυτό μπερδευτηκατε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Ηρέμησε νέος δεν έγινε κάτι στην επόμενη αμα είσαι καλό παιδί θα μπεις.Player7 έγραψε:Εχω βρει 500 ατομα που με προσπερνανε με τριτεκνια-πολυτεκνια! Αν υπηρχε ποσοστο δε θα εμπαιναν ποτε τοσοι τριτεκνοι, ουτε τοσοι πολυτεκνοι!
Πραγματικά σε πόσες ακόμα σελίδες θα βλέπουμε αυτή τη γκρίνια. Είναι άδικο, συμφωνώ. Φτάνει τόσο όμως.
Fendimaster τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαι! Και τωρα μεσα θα ημουν αμα δε γινοταν η πουστια!
Δεν ειναι γκρινια, απανταμε σε αυτους που λενε οτι εχουμε αδικο, ενω εχουμε δικιο ξεκαθαρα!
Πιστευει κανεις οτι θα ξαναβγει?
Έχεις λοουερ; δεν θα πω προφισενσι 3αρι.. εισαι δεα Εδ; έχεις δίπλωμα μηχανής και αμαξιού; αν ναι.. Τότε γτι δεν είσαι μέσα; αν όχι.. Τι σου φταίνε οι τριτεκνοι κ οι πολυτεκνοι; έχει χαρτιά να βγάλεις για να τους πολεμήσεις η προκήρυξη εξαρχής ήταν έτσι, τους μοριοδοτουσε.. Το ήξερες.. Όπως ήξερες ότι μπορείς να βγάλεις τα τάδε διπλώματα.. Τελείωσε όμως, πάμε παρακάτω!!Player7 έγραψε: Fendimaster τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαι! Και τωρα μεσα θα ημουν αμα δε γινοταν η πουστια!
Εχω αγχωθεί οτι δεν θα κοπούν 30 άτομα να πιανω εξω απο το τρέξιμο κανα 2 να τους σπάω τα πόδια να μην μπορούν να περάσουν χαχαχ πλακα κανω για αυτούς που θα κραξουν
nick521 έγραψε:Πιστευει κανεις οτι θα ξαναβγει?
Του χρόνου τέτοια μέρα 1000 άτομα μέγιστο
Οι τριτεκνοι που παίρνουν έξτρα μόρια είναι αυτοί που είναι γεννηθείς από το 91-92-93, οι υπόλοιποι τα πήραν κανονικά όπως το 2011... Αντε να είναι 200-300 άτομα...
Αντε η βάση από 2620 στα 2610...
Αντε η βάση από 2620 στα 2610...
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 19
player7 δε θα βαρεθηκες ρε φιλε να γκρινιάζεις; Ας μάζευες περισσότερα μόρια να περνούσες και τους τριτεκνους και όλους.
Ασε λίγο τους επιτυχόντες να συζητήσουμε περι των δοκιμασιών που έρχονται!
Ασε λίγο τους επιτυχόντες να συζητήσουμε περι των δοκιμασιών που έρχονται!
ΜΑΚΑΡΙ φιλε μου να το δω και να μην το πιστευω!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Κανεις δεν ξερει !nick521 έγραψε: Πιστευει κανεις οτι θα ξαναβγει?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες