cristi έγραψε:ισως η πιο εξυπνη σκεψη ανδραΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Παιδια εγω στις γυναικες και στο φαγητο δεν ειμαι ρατσιστης μου αρεσουν ολες και ολα
Ισως και η μοναδικη σκεψη ανδρα

cristi έγραψε:ισως η πιο εξυπνη σκεψη ανδραΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Παιδια εγω στις γυναικες και στο φαγητο δεν ειμαι ρατσιστης μου αρεσουν ολες και ολα
ΓΜΑΚ έγραψε:Εγώ είμαι ρατσιστής κάνω κακό στο γυναικείο φύλλο.
Velerefontis έγραψε:Η γυναικα πανω απ'ολα πρεπει να εχει θηλυκοτητα. Να μην ανοιγει το στομα της και να μιλαει σα νταλικερης ουτε να περπαταει οπως ο eminem. Αλλα ουτε και να βαφεται και να ντυνεται σαν καμπαρετζου. Η ομορφια για τον καθε αντρα ειναι υποκειμενικη. Αυτη που σε εμενα φαινεται θεα στον αλλο φαινεται κατω του μετριου. Και αυτη που τη βλεπει ο αλλος και πεφτει κατω, σε εμενα δειχνει σαν ψευτικη κουκλα. Πανω απ'ολα πρεπει να αρεσει σε εσενα και να ειναι αξια να σταθει διπλα σου. Και να θυμαστε οτι η ομορφια και τα νιατα ερχονται και παρερχονται. Η ψυχη ομως του ανθρωπου και ο χαρακτηρας μενουν παντα ιδια
έγραψε:Η ιδανική γυναίκα θα πρέπει να είναι:
1) Όμορφη.
2) Έξυπνη (άλλο μόρφωση άλλο νοημοσύνη, μην μπερδεύεστε.)
3) Καλή στο κρεβάτι.
4) Πιστή (και χωρίς γυμνάσια ζηλοτυπίας.)
5) Καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα.
6) Συμβατός χαρακτήρας με τον δικό σας.
7) Να μην γκρινιάζει με το παραμικρό.
Στα παραπάνω δεν ισχύει ο αριθμός προτεραιότητας! Πρέπει να τα έχει όλα!
Και ένα sos.
Αν παντρευτείτε γυναίκα, που έχει λιγότερο από το μισό της περιουσίας σας, τότε είστε απλά κορόιδο σε κάθε περίπτωση. Εκτός και αν της ρίχνετε καμία 20αριά χρόνια.
Προσοχή! Αποφεύγετε τις γυναίκες που:
1) Όταν παίρνουν ταχι, κάθονται στο μπροστινό κάθισμα.
2) Χορεύουν πάνω σε τραπέζια.
Μπορείτε να διασκεδάσετε όσο θέλετε μαζί τους, μην ασχοληθείτε ποτέ σοβαρά.
tsiripobina έγραψε:ΓΜΑΚ έγραψε:Εγώ είμαι ρατσιστής κάνω κακό στο γυναικείο φύλλο.
Eτσι οπως τα λες αλλο καταλαβαινουμε...(πλακιτσα
)
KAITH έγραψε:Αληθεια; Μπραβο ρε su-35! Εχεις πολυ δικιο! Και ναι τα εχωαλλα μην το πεις πουθενα
Δεν το λέω με κακία, αλλά με κάποια πικρία. Τις βλέπω στη δουλειά. Ένα στόμα, ένα λεξιλόγιο, ένας τρόπος σκέψης... Τί να πω.cristi έγραψε:Λιγα λες. Πες κι αλλα. Αφου το βλεπω το εχεις αχαχχαχαχα
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης