Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις
Οταν με το καλο τελειωσεις την σχολη ευελπιδων μπορεις να μπεις ειδικες δυναμεις η πρεπει πρωτα να πας καποια χρονια πεζικο και αν ναι ποσα;
αχα αφοιστε το θεμα απαντιθηκε... Πο ρε συμφωνω πληρως με τον yard δηλαδη αυτη η κατασταση ειναι απαραδεκτη να μπαινει καποις στρατο μονο για τα λεφτα και απευθυομαι σε αυτους που περναν στρατιωτικες σχολες μονο για τα λεφτα και την σταθεροτητα που παρεχει αυτη η δουλεια... Κατι πρεπει να γινει απο τον ιδιο τον υπουργο αμυνης κατι εστο ΚΑΤΙ ενα απλο πραμα οτιδηποτε ωστε να μην μπαινει ο καθε ασχετοε στο στρατο...KOZANARA έγραψε: Οταν με το καλο τελειωσεις την σχολη ευελπιδων μπορεις να μπεις ειδικες δυναμεις η πρεπει πρωτα να πας καποια χρονια πεζικο και αν ναι ποσα;
Παιδια εγω παω για ευελπιδων. Μετα τη σχολη πως παω ΛΟΚ?
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Στη σχολη σου μαθαινουν να γινεσαι σχετικος, στις στρατιωτικες σχολες οπως και σε ολες τις αλλες πρεπει να περναει αυτος που το αξιζει, δε ζουμε σε εποχες ηρωων και υπερανθρωπων στη στρατιωτικη σχολη θα μαθεις να υπερασπιζεις την πατριδα σου και πρεπει να το βλεπεις επαγγελματικα και τεχνοκρατικα και οχι συναισθηματικα...
Και θα σου πω και κατι αλλο απο τους 100.000 υποψηφιους καθε χρονο μονο 15.000 μπηκαν στη σχολη που ηθελαν, αυτο δε σημαινει οτι δε θα ευδοκιμησουν σε αυτο που περασαν ειτε ειναι πολυτεχνειο ειτε στρατος ειτε φυσικοι ειτε οτιδηποτε Καποιος που ΔΕΝ ειναι στρατοκ... ς εχει διεξοδους στο στρατο να παει μηχανικο να παει διαβιβασεις και μετα πολυτεχνειο η να ασχοληθει με στρατηγικες αμυντικες μελετες η να παει σε θεση εξωτερικου στο ΝΑΤΟ.
Λενε οτι τα μαθηματα στην Ευελπιδων ειναι ευκολα, φυσικα ειναι ευκολα αφου μπαινουν καλοι μαθητες και ξερουν γεωμετρια, ξερουν ολοκληρωματα, ξερουν να εκφραζονται να γραφουν μια εκθεση και το εχουν αποδειξει στις πανελληνιες, φαντασου να εμπαινε ο καθε Μαθητης του 8 Τι θα γινοταν...
...
Και θα σου πω και κατι αλλο απο τους 100.000 υποψηφιους καθε χρονο μονο 15.000 μπηκαν στη σχολη που ηθελαν, αυτο δε σημαινει οτι δε θα ευδοκιμησουν σε αυτο που περασαν ειτε ειναι πολυτεχνειο ειτε στρατος ειτε φυσικοι ειτε οτιδηποτε Καποιος που ΔΕΝ ειναι στρατοκ... ς εχει διεξοδους στο στρατο να παει μηχανικο να παει διαβιβασεις και μετα πολυτεχνειο η να ασχοληθει με στρατηγικες αμυντικες μελετες η να παει σε θεση εξωτερικου στο ΝΑΤΟ.
Λενε οτι τα μαθηματα στην Ευελπιδων ειναι ευκολα, φυσικα ειναι ευκολα αφου μπαινουν καλοι μαθητες και ξερουν γεωμετρια, ξερουν ολοκληρωματα, ξερουν να εκφραζονται να γραφουν μια εκθεση και το εχουν αποδειξει στις πανελληνιες, φαντασου να εμπαινε ο καθε Μαθητης του 8 Τι θα γινοταν...
...
nickdoud έγραψε:Παιδια εγω παω για ευελπιδων. Μετα τη σχολη πως παω ΛΟΚ;
Φίλοι μου είμαι 17 και θέλω να μπώ στο Ε. Τ. Α (Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών) Ξέρετε μήπως σε ποια στρατιωτική σχολή πρέπει να περάσω και τη απαιτήται να κάνω μετά για να μπώ στο Ε. Τ. Α. (Το βλέπω δύσκολο να περιμένω σε κάποιο πανεπιστήμιο μέχρι να έρθει το χαρτι καταταγής στο στρατό)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Παναγιώτης έγραψε:nickdoud έγραψε:Παιδια εγω παω για ευελπιδων. Μετα τη σχολη πως παω ΛΟΚ;
Φίλοι μου είμαι 17 και θέλω να μπώ στο Ε. Τ. Α (Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών) Ξέρετε μήπως σε ποια στρατιωτική σχολή πρέπει να περάσω και τη απαιτήται να κάνω μετά για να μπώ στο Ε. Τ. Α.(Το βλέπω δύσκολο να περιμένω σε κάποιο πανεπιστήμιο μέχρι να έρθει το χαρτι καταταγής στο στρατό)
δεν μπορείς σαν απλός φαντάρος να πας στο ΕΤΑ πρέπει να είσαι η από παραγωγική σχολή η από προκήρυξη εποπ
Σας ευχαριστώ πολύ, δηλαδή μόνο απο ΣΣΕ (Οπλα) μπορώ να πάω;(ισως φανει άκυρω αλλα μικρός ήθελα να παω στην ΣΙ Ιπταμενος και μετά να πήγενα Ε. Τ. Α γίνετε; Αφου και η ΣΙ στρατιωτικη σχολγη είναι)
-
- Στρατηγός
Παναγιώτης έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ, δηλαδή μόνο απο ΣΣΕ (Οπλα) μπορώ να πάω;(ισως φανει άκυρω αλλα μικρός ήθελα να παω στην ΣΙ Ιπταμενος και μετά να πήγενα Ε. Τ. Α γίνετε; Αφου και η ΣΙ στρατιωτικη σχολγη είναι)
από σχολή ικάρων δεν μπορείς να πας! Για το άλλο που ρωτάς σελίδα 1 δες το μήνυμα του καλλιτέχνη

παιδια θελω να μπω ειδικες δυναμεις απο ευελπιδων αλλα ανχονομαι μηπως κοπω στις ασκησεις φυσικης καταστασης. Ειμαι 16 και ειμαι περιπου 1.84-5 υψος και γυρω στα 88-93 κιλα. Μπορω να τρεχω συνεχομενα για περιπου 15-20 λεπτα και κανω γυρω στους 50 κοιλιακους και με το ζορι 20 καμψεις... Θελω να μεγαλωσω τις επιδωσεις μου αλλα δεν ξερω πως... Απο μονοζυγο δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Αρχησε να ασχολησε ιδιαιτεραSC20K έγραψε:παιδια θελω να μπω ειδικες δυναμεις απο ευελπιδων αλλα ανχονομαι μηπως κοπω στις ασκησεις φυσικης καταστασης. Ειμαι 16 και ειμαι περιπου 1.84-5 υψος και γυρω στα 88-93 κιλα. Μπορω να τρεχω συνεχομενα για περιπου 15-20 λεπτα και κανω γυρω στους 50 κοιλιακους και με το ζορι 20 καμψεις... Θελω να μεγαλωσω τις επιδωσεις μου αλλα δεν ξερω πως... Απο μονοζυγο δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα...

Παλικάρια απο ΣΣΕ μπορείς να πας θαλάσσια ΛΟΚ ( αν δεν υπαρχει τετοιο πραγμα δεν φταιω καπου ακουσα πως υπαρχει τετοιο σωμα ! ) ; Σαν αξιωματικος μιλαμε παντα, εφοσον στο 4ο ετος σου αποφασισεις να ασχοληθεις με ειδικες δυναμεις.. παιζει κατι τετοιο;
-
- Στρατηγός
Αλέξης έγραψε:Παλικάρια απο ΣΣΕ μπορείς να πας θαλάσσια ΛΟΚ ( αν δεν υπαρχει τετοιο πραγμα δεν φταιω καπου ακουσα πως υπαρχει τετοιο σωμα ! ) ; Σαν αξιωματικος μιλαμε παντα, εφοσον στο 4ο ετος σου αποφασισεις να ασχοληθεις με ειδικες δυναμεις.. παιζει κατι τετοιο;
Θαλάσσια ΛΟΚ δεν υπάρχουνε.. ΛΟΚ σημαίνει Λόχος Ορεινός Καταδρομών.. όταν αποφοιτήσεις μπορείς να πας Αμφίβιος σε μοίρα ΜΑΚ(Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών)
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Η σχολη ικαρων εχει αποκλειστικο σκοπο την παραγωγη ποιοτικων ιπταμενων αξιωματικων και η λειψανδρια καθως και το τεραστιο κοστος εκπαιδευσης ενος πιλοτου που ανερχεται στο 1.500.000 Ευρω καθιστουν αδυνατο να γινονται τετοια πραγματα στη σχολη(αποσπασεις)
-
- Στρατηγός
roverr24 έγραψε:Η σχολη ικαρων εχει αποκλειστικο σκοπο την παραγωγη ποιοτικων ιπταμενων αξιωματικων και η λειψανδρια καθως και το τεραστιο κοστος εκπαιδευσης ενος πιλοτου που ανερχεται στο 1.500.000 Ευρω καθιστουν αδυνατο να γινονται τετοια πραγματα στη σχολη(αποσπασεις)
μήπως γράφεις σε λάθος θέμα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης