Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Lolita και tzovana, κατανοω την αγανακτηση σας, αλλα θα σας παρακαλεσω να λειπουν τα υβριστικα μηνυματα. Ευχαριστω πολυ και καλημερα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Ηρεμία στις εκφράσεις παρακαλώ, γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα...
-
- Ταξίαρχος
Και εσυ τεκνον μαρκο;
Απο πότε η θεληση για δουλεια και η αγάπη για το στρατό κατάντησε ελεημοσύνη. Γραψτε τους ολους γιατι εμεις δεν ζητάμε τιποτα, τα βυσματα ομως ζητούν ελεημοσυνη. Μονο αυτο ξερουν να κάνουν να κλαιγονται σε πολιτικους και στο τελος καλώς ή κακος τα καταφέρνουν. Εμεις δουλεια ζητάμε, σε αυτό που αγαπάμε!sauraki...4 έγραψε: Και δε μιλαμε Για ελεημοσυνη Ετσι τζοβανα; Μιλαμε για απλη αξιοκρατια... Τελος! Παρε ικανους και ας τα μυγακια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Πες τα Μαρίνακι χώσουΜαρίνα1 έγραψε:Απο πότε η θεληση για δουλεια και η αγάπη για το στρατό κατάντησε ελεημοσύνη. Γραψτε τους ολους γιατι εμεις δεν ζητάμε τιποτα, τα βυσματα ομως ζητούν ελεημοσυνη. Μονο αυτο ξερουν να κάνουν να κλαιγονται σε πολιτικους και στο τελος καλώς ή κακος τα καταφέρνουν. Εμεις δουλεια ζητάμε, σε αυτό που αγαπάμε!sauraki...4 έγραψε: Και δε μιλαμε Για ελεημοσυνη Ετσι τζοβανα; Μιλαμε για απλη αξιοκρατια... Τελος! Παρε ικανους και ας τα μυγακια.
Τι να πώ βρε ΝΟΝΗ μου; Αφου ετσι ειναι... Στο τελος θα μας καταντησουν να νιωθουμε οτι τους παρακαλάμε. Ενω εχουμε ολα τα προσοντα! Ειναι ξεφτιλες ολοι τους...
-
- Ταξίαρχος
Δεν ειναι. Αν εχεις βυσμα διαβαινε...
Ετσι εναι ρε αμα εχεις μεσο και τουβλο να εισαι σε περναναι.
Ετσι ακριβώς ειναι... Γιαυτό δεν μπορούμε να κάνουμε σιγουρα τιποτα. Πάντα θα υπάρχει και θα πετάει απέξω υγιέστατα ατομα και με προσόντα για να μπουν άλλοι με" αδιαμφισβήτητα προσοντα", δηλαδή μέσον...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Μαρινα, εαν ειχες παρακολουθησες αλλα post μου θα εβλεπες οτι εχω αναφερει οτι ειμαι Υπαξιωματικος μη παραγωγικης σχολης.
Προφανως τα πραγματα αλλαξαν. Αυτο το θεμα με το βυσμα ειναι οντως πολυ σπαστικο. Θελω να πω οτι οκ, αλλα πρεπει να υπαρχει καποιο οριο δε μπορει να μπαινει μεσα τοσο αθλιος κοσμος οσο εχω δει. Και μετα αφου μπει, δυσκολευομαστε να τον διωξουμε οταν βλεπουμε οτι δεν του κοβει, δεν ειναι ικανος ουτε να δεσει τα κορδονια του, ειναι παραπτωματιας, ασχολειται συστηματικα με ξυδια η ναρκωτικα.
Μετα ολοι λεμε, "κριμα το παιδι ενα κομματι ψωμι τρωει, εχει και οικογενεια... "
Προφανως τα πραγματα αλλαξαν. Αυτο το θεμα με το βυσμα ειναι οντως πολυ σπαστικο. Θελω να πω οτι οκ, αλλα πρεπει να υπαρχει καποιο οριο δε μπορει να μπαινει μεσα τοσο αθλιος κοσμος οσο εχω δει. Και μετα αφου μπει, δυσκολευομαστε να τον διωξουμε οταν βλεπουμε οτι δεν του κοβει, δεν ειναι ικανος ουτε να δεσει τα κορδονια του, ειναι παραπτωματιας, ασχολειται συστηματικα με ξυδια η ναρκωτικα.
Μετα ολοι λεμε, "κριμα το παιδι ενα κομματι ψωμι τρωει, εχει και οικογενεια... "
Εχεις απολιτο δικιο
Συμφωνώ μαζι σου Αντώνη μου και συγνώμη γιατι δεν θυμόμουν οτι εισαι Στέλεχος... Εγω θα εδινα την θέση μου σε ενα παιδι που θα ειχε πραγματικά ανάγκη για εργασία, που θα το ηθελε πολύ και που θα ηταν οντως ικανός να το κάνει. Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να προσπαθείς να συνεργαστείς με κάποιον που για κάποιους λόγους, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Αυτό δημιουργεί στους συναδέλφους του περισσοτερες δουλειες και ευθύνες Που θα πρεπει να κάνουν αλλοι γιατι ο ιδιος δεν μπορεί. Εκει ειναι που μου την δινει στα νευρα... Να κάνεις εσυ εξτρα δουλεια γιατι ο άλλος δεν μπορεί, αλλα και από την άλλη σκέφτομαι αυτο που ειπες στο τέλος"κριμα το παιδι ενα κομματι ψωμι τρωει, εχει και οικογενεια... ". Δεν ξέρω ποσο ευθυνη να καταλογίσω αντικειμενικά στο βυσμα που τον βάζει, για εμενα πάντως φταιει 60% το βυσμα,10% αυτός που ενω ξέρει οτι δεν μπορεί παίρνει μέρος στον διαγωνισμό και αλλό ενα 30% σε αυτούς τους στρατιωτικούς που κάνουν την τελική επιλογή.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Θεωρω οτι βαζεις πολυ μεγαλο ποσοστο ευθυνης στους στρατιωτικους... Αυτοι ειναι απλα εκτελεστικα οργανα, εκτελουν κατοπιν εντολης... Τους παιρνουν διχως να ελεγχουν τα προσοντα ολων αυτων που τους επιβαλλουν να επιλεξουν! Αν οντως το εκαναν αυτο σιγουρα τα μισα και παραπανω βυσματικα ονοματα θα τα απερριπταν που κατ'εμε αν ηθελαν να ηταν σωστοι αυτο επρεπε να εκαναν... Αν εκαναν ελεγχο σε αυτους που διαλεξαν, θα διαπιστωναν οτι οι περισσοτεροι δεν πληρουν τις προδιαγραφες... Τους παιρνουν επειδη πρεπει να το κανουν, επειδη τους το επιβαλλουν οποτε φερουν ελαχιστο μερος ευθυνης
Δεν εχει πρεπει για εμενα, απο τη στιγμή που εισαι αξιωματικός του στρατού και μάλιστα υψηλόβαθμο καλεισαι να διαλέξεις αντικειμενικά τους καλύτερους γιατι εχεις δώσει ορκο να τηρεις τους σταρτιωτικούς νόμους και να αγαπάς την πατριδα σου. Εχω βάλει τετοιο ποσοστο γιατι αν πανω από ολα σκέυτονταν το καλό του σωματος θα επέλεγαν ατομα ικανα... Δεν θα εβαζαν από κάτω την αξιοπρεπεια τη δικιά τους ουτε του σωματος για να καλοπιάσουν τους πολιτικούς και κατά συνέπεια τα βυσματα. Το ποσοστο που εβαλα για τον α΄πλο πολιτη ειναι τοσο μικρο διοτι ο καθένας μας ακόμη και κουτσος να ηταν θα εκανε τα πάντα για να μην ταλαιπωρείται άλλο από την ανεργία και να εχει μία δουλεια που να του επιτρεπει να ζει αξιοπρεπώς και αυτός και η οικογένεια του. Ετσι το βλέπω εγω, αν και ολα οσα ειπες ΙΛΛΙ μου εχουν σιγουρα πολύ πολύ μεγάλο ποσοστό αλήθειας.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Ναι συμφωνω ιδιως για αυτο το "ΑΝ"... Δεν τους ενδιαφερει καθολου γλυκια μου και δυστυχως οσο θα παιρνανε τα χρονια ολο και χειροτερα θα γινονται τα πραγματα! Και να σου πω κατι; Γιατι να μπαινουν σε ολη συτη τη διαδικασια να τους διαλεγω με ιδιαιτερη προσοχη; Για ποιο λογο να χανουν φαια ουσια; Ε μην κουραζονται οι καημενοι, κριμα ειναι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης