Ανυπότακτοι εσωτερικού

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Giannisrip
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από Giannisrip »

Οχι ποτε δεν δικαστηκα σε στρατοδικειο. δηλαδη για να καταλαβω. δεν πρεπει να παω 45 χρονων για να μην υφισταται ποια η ανυποταξια?
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από Terminator »

Giannisrip έγραψε:Οχι ποτε δεν δικαστηκα σε στρατοδικειο. Δηλαδη για να καταλαβω. Δεν πρεπει να παω 45 χρονων για να μην υφισταται ποια η ανυποταξια;

Ναι σου ζηταω συγγνώμη ξέχασα οτι είναι διαρκές οπότε η αρχειοθέτηση του γίνεται ως πλημμέλλημα 5 χρόνια αφού γίνεις 45 αλλά το θέμα είναι οτι εσύ κατηγορήθηκες πολλα χρόνια πριν οταν το αδίκημα ήταν κακούργημα και έπρεπε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για να συλληφθείς. Η κυβέρνηση σημίτη και καραμανλή προσπάθησε πολλές φορές να αποσυμφορήσει το δικαστικό σύστημα αρχικά το 2003 και ύστερα το 2007 οπότε η υπόθεση σου πρέπεινα αρχειοθετήθηκε με κάποιο απο όλα αυτά τα νομοσχέδια. Αμα Θέλεις πάρε και ρώτα στο στρατολογικό της περιοχής σου να μάθεις πληροφορίες. Οσο για το αυτόφωρο το μητρώο σου εφόσων δεν καταδικάστηκες απο στρατοδικείο ήταν λευκό οπότε η όποια ποινή σου έριξε το αυτόφωρο είναι με 3ετη αναστολή

Giannisrip
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Οποτε το αφηνω μεχρι να παω 45; αλλα το λεω κ παλι μου εκανε εντυπωση που δεν μου το ειπανε στο τμημα οταν ειχα το μπλεξιμο τον περασμενο χειμωνα
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Για να μην το βρήκαν να φανταστώ σε πέρασαν απο σήμανση για δακτυλοσκόπηση και φωτογράφιση πριν περάσεις Αυτόφωρο μάλλον παραγράφτηκε.
Giannisrip
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Ναι. δακτυλικα αποτυπωματα κ φωτογραφιες. κ το πρωι μου εφεραν την αποφαση στο κελι το ποσα λεφτα χρωστουσα
Giannisrip
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δηλαδη παραγραφτηκε η ανυποταξια κ τωρα δεν με ψαχνουν?
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Giannisrip έγραψε:Δηλαδη παραγραφτηκε η ανυποταξια κ τωρα δεν με ψαχνουν;

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα στο στρατολογικό το πιθανότερο μάλλον αυτό είναι γιατί είσαι απο τις παλιές υποθέσεις και με τη ψήφιση του νομοσχεδίου το 2003 παραγράφηκε

Giannisrip
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα. τωρα που θα μας αναγκασουνε να βγαλουμε τις νεες ταυτοτητες τι θα γινει με τους ανυποτακτους εσωτερικου; θα παμε στην αστυνομια για εκδοση νεας ταυτοτητας κ θα μας πιανουν κ πακετο κατευθειαν στην στρατολογια;
Άβαταρ μέλους
Loumpa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από Loumpa »

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Θα ηθελα τη βοηθεια σας παρακαλω πολυ... Λοιπον απεκτησα την ελληνικη ιθαγενεια με πολυτογραφιση πριν 3 χρονια και ζητησα αμεσως την αναβολη ενως ετους που δικαιουμαι και οταν εληγε η αναβολη μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα στη καρδια (αριθμιες) και εκανα επεμβαση και ετσι ζητησα αναβολη για λογους υγειας την οποια την πηρα για ενα χρονο. Η οποια ελειξε τον περασμενο σεπτεμβριο, αλλα λογο του οτι δεν νιωθω ακομη καλα και κουραζομαι πολυ ευκολα πηγα να ζητησω κι αλλη αναβολη την οποια μου ειπε η επιτροπη απαλλαγων πως δεν δικαιουμαι αλλη και με βγαλανε Ι4 εν τελη. Στο μεταξυ μενω και εξωτερικο (Ηνωμενο Βασιλειο) τους τελευταιους 4 μηνες λογο του οτι μενει και η οικογενεια μου εδω γιατι φοβηθηκα πολυ με τα προβληματα υγειας που περασα. Πηρα αναβολη για κοινωνικους λογους η οποια ληγει στις 11/01/2016 για να αποφασισω τι θα κανω. Θα ηθελα παρακαλω πολυ να μου πειτε τι γινεται σε περιπτωση που κυρηχθω ανυποτακτος εξωτερικου γιατι κανεις δεν λεει με σαφηνεια τι γινεται με αυτο το θεμα και δευτερον μπορω να κυρηχθω ανυποτακτος εξωτερικου με 4 μηνες στην Αγγλια; Μενει και η οικογενεια μου εδω. Ευχαριστω!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από dn24 »

Loumpa έγραψε: Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Θα ηθελα τη βοηθεια σας παρακαλω πολυ... Λοιπον απεκτησα την ελληνικη ιθαγενεια με πολυτογραφιση πριν 3 χρονια και ζητησα αμεσως την αναβολη ενως ετους που δικαιουμαι και οταν εληγε η αναβολη μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα στη καρδια (αριθμιες) και εκανα επεμβαση και ετσι ζητησα αναβολη για λογους υγειας την οποια την πηρα για ενα χρονο. Η οποια ελειξε τον περασμενο σεπτεμβριο, αλλα λογο του οτι δεν νιωθω ακομη καλα και κουραζομαι πολυ ευκολα πηγα να ζητησω κι αλλη αναβολη την οποια μου ειπε η επιτροπη απαλλαγων πως δεν δικαιουμαι αλλη και με βγαλανε Ι4 εν τελη. Στο μεταξυ μενω και εξωτερικο (Ηνωμενο Βασιλειο) τους τελευταιους 4 μηνες λογο του οτι μενει και η οικογενεια μου εδω γιατι φοβηθηκα πολυ με τα προβληματα υγειας που περασα. Πηρα αναβολη για κοινωνικους λογους η οποια ληγει στις 11/01/2016 για να αποφασισω τι θα κανω. Θα ηθελα παρακαλω πολυ να μου πειτε τι γινεται σε περιπτωση που κυρηχθω ανυποτακτος εξωτερικου γιατι κανεις δεν λεει με σαφηνεια τι γινεται με αυτο το θεμα και δευτερον μπορω να κυρηχθω ανυποτακτος εξωτερικου με 4 μηνες στην Αγγλια; Μενει και η οικογενεια μου εδω. Ευχαριστω!
Εδώ
Άβαταρ μέλους
Loumpa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από Loumpa »

Τα εχω διαβασει αυτα και ακρη δεν βγαζω... Περιμενα πιο σαφη βοηθεια! Να ειστε καλα παντως και καλ βραδυ!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από dn24 »

Loumpa έγραψε: Τα εχω διαβασει αυτα και ακρη δεν βγαζω... Περιμενα πιο σαφη βοηθεια! Να ειστε καλα παντως και καλ βραδυ!
Ν.3883/2010 Άρθρο 77 (Σελ.38-39), αναγράφει όλες τις ποινές. Σε ευχαριστούμε που μας εμπιστεύθηκες.
Άβαταρ μέλους
Loumpa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από Loumpa »

Παιδια γνωριζει καποιος αν η Αγγλια εχει υπογραψει συνθηκη σενγκεν; Γινεται ελεγχος διαβατηριων; Ευχαριστω
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από dn24 »

Loumpa έγραψε: Παιδια γνωριζει καποιος αν η Αγγλια εχει υπογραψει συνθηκη σενγκεν; Γινεται ελεγχος διαβατηριων; Ευχαριστω
Είναι εκτός της ζώνης.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από Nassos »

Σε λίγο όλες τις χώρες της ΕΕ, Σένγκεν και μη, θα επιβάλλουν ελέγχους διαβατηρίων.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες