NoPG έγραψε:
Οι ερωτήσεις μου είναι περισσότερο διευκρινιστικές:
1) Είπαν πιο πάνω ότι μπορεί κανείς να κοπεί με διάφορους τρόπους και αντί να γίνει Εύζωνας, να πάει Λόχο Διοικήσεως, ΜΛΑΤ... Το θέμα είναι, εάν έχει ύψος 1.92, πώς στο καλό γίνεται να κοπείς; Τόσο σπάνιο είναι να βρουν άτομα με ύψος πάνω από 1.87;
Σιγουρα δε παιζει ρολο μονο το υψος, παιζουν ρολο και οι ικανοτητες και οι αντοχες για να περασεις την εκπαιδευση και να γινεις ευζωνας. Μπορεις να κοπεις ενας δεν φανεις ικανος για να γινεις ευζωνας.
2) Πότε "κόβεσαι"; Πρέπει ούτως ή άλλως να κάνεις 4 βδομάδες σκληρής εκπαίδευσης ή γίνονται κάποιου είδους εξετάσεις αντοχής και ορθοστασίας πριν από την εκπαίδευση; Υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση να γλιτώσει κανείς την εκπαίδευση;
Κοβεσαι στην εκπαιδευση(οπου γινονται ασκησεις αντοχης και οθοστασιας), εαν περασεις την εκπαιδευση τοτε δυσκολο να φυγει καποιος. Την εκπαιδευση δε τη γλιτωνεις, μπορεις να γλιτωσεις καποιες μερες απλα εαν κοπεις νωρις
Και Tsiripobina, η πιο σημαντική ερώτηση για μένα, ως κοπέλα του: Πόσο πολύ επηρεάζει η εκπαίδευση τον χαρακτήρα, την συμπεριφορά και την ψυχολογία του ατόμου; Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί μετά από την εκπαίδευση να συναντήσω έναν άγνωστο, αυστηρό άντρα στη θέση του αγοριού μου. Ίσως ακούγομαι υπερπροστατευτική, αλλά απλά θέλω να γνωρίζω τι να περιμένω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εννοεις την εκπαιδευση ως υποψηφιος ευζωνας; ουτε κατα διανοια δεν αλλαζει η συμπεριφορα ως προς το μερος σου, βεβαια σαν κοπελα του θα ακους διαφορα τυπου τρυπανι, πο*στονεο, γατακι κ αλλα τετοια σαχλακαι ισως κολλησει και με τα βηματα του τσολια και τα κανει, εμενα εχει απολυθει εδω και 7 μηνες και φαντασου ειχε κοπει και στην εκπαιδευση αλλα παρολα αυτα του εχει μεινει κουσουρι ο βηματισμος του ευζωνα.
Προεδρική Φρουρά - Γενικά
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Ευχαριστώ τόσο πολύ για τη γρήγορη απάντηση!
Άρα από την στιγμή που είσαι υποψήφιος Εύζωνας, είτε θες είτε όχι, την περνάς την εκπαίδευση. Εκτός και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας, σωστά; Κάτι διάβασα παραπάνω για αυτό.
Πάντως είναι κρίμα που υπάρχουν εκεί έξω Εύζωνες που είναι σε αυτή τη θέση, όχι επειδή θέλουν να τιμήσουν την ιστορία και την αξία της στολής (και όλων των στοιχείων σχετικών με αυτήν), αλλά επειδή έτσι αποφάσισαν οι ανώτεροι. Απ' ότι έμαθα, στο ΚΕΝ όπου ήταν το αγόρι μου, από όσους ήθελαν για Π. Φ. δεν διάλεξαν ούτε έναν - όλοι όσοι αρνήθηκαν, είναι τώρα υποψήφιοι Εύζωνες. Είναι σαν (οι ανώτεροι) να υποτιμούν την ιστορία των Ευζώνων, για χάρη του "καψονιου". Η πίστη δεν είναι πραγματική πίστη εάν την απαιτείς - μόνο εάν την καλλιεργήσεις είναι αληθινή.
Εν πάσει περιπτώσει, είναι απλά η προσωπική μου γνώμη, δεν θέλω να πυροδοτήσω καμία είδους συζήτηση.
Ε, εντάξει, το βήμα του τσολιά είναι το τελευταίο που φοβάμαι

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε καλά καλά να περάσει τρεις ώρες μέσα και ήδη έχει αρχίσει να αγχώνεται πολύ άσχημα για την έκβαση αυτής της ιστορίας. Ευτυχώς που ισχύει η έξοδος μετά τις 6 και η επιλογή διανυκτέρευσης.
Κουράγιο σε όλους τους υποψήφιους Εύζωνες λοιπόν...

-
NoPG έγραψε:
Άρα από την στιγμή που είσαι υποψήφιος Εύζωνας, είτε θες είτε όχι, την περνάς την εκπαίδευση. Εκτός και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας, σωστά; Κάτι διάβασα παραπάνω για αυτό.
Ναι την εκπαιδευση την περνας ουτως η αλλως για να γινεις απο υποψηφιος -> Ευζωνας. Τωρα εαν προκυψει προβλημα υγειας ή αν δεν μπορει εκεινος να κανει σωστο βηματισμο ή Ακινισια ή οτιδηποτε χρειαζεται για να γινει ευζωνας τοτε κοβεται πρωτου Ολοκληρωθει η εκπαιδευση.
Πάντως είναι κρίμα που υπάρχουν εκεί έξω Εύζωνες που είναι σε αυτή τη θέση, όχι επειδή θέλουν να τιμήσουν την ιστορία και την αξία της στολής (και όλων των στοιχείων σχετικών με αυτήν), αλλά επειδή έτσι αποφάσισαν οι ανώτεροι.
Δεν ειναι κανεις εκει εξω Ευζωνας επειδη ετσι αποφασισαν οι ανωτεροι. Το κριμα παει σε αυτους που πραγματικα θελουν να γινουν ευζωνες απο περηφανεια και ειτε δε μπορουν ειτε καλυπτονται οι θεσεις Απο Αθηναιους που εχουν μεσο για να μεινουν Αθηνα.
Απ' ότι έμαθα, στο ΚΕΝ όπου ήταν το αγόρι μου, από όσους ήθελαν για Π. Φ. Δεν διάλεξαν ούτε έναν - όλοι όσοι αρνήθηκαν, είναι τώρα υποψήφιοι Εύζωνες.
Μηπως δεν ειχαν το καταλληλο υψος ή σωματοτυπο ή μηπως δεν ειναι Ι1; Γιατι συνηθως κανουν κρα να παρουν τα ατομα που τηρουν Τις προυποθεσεις για να γινουν ευζωνες, να τους απορριπτουν μου κανει καπως.
Ε, εντάξει, το βήμα του τσολιά είναι το τελευταίο που φοβάμαι
Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε καλά καλά να περάσει τρεις ώρες μέσα και ήδη έχει αρχίσει να αγχώνεται πολύ άσχημα για την έκβαση αυτής της ιστορίας. Ευτυχώς που ισχύει η έξοδος μετά τις 6 και η επιλογή διανυκτέρευσης.
Μην αγχωνεται παντως, στην αρχη ειναι λιγο σπασιμο οχι μονο απο τους ανωτερους αλλα και απο τους παλιους για το πως πρεπει να συμπεριφερονται αλλα αυτο ειναι μονο στη διαρκεια της εκπαιδευσης.
@Τσιριμποπινα
Καλησπέρα.
Ειμαι παλιός Εύζων σειρά 300 και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
Δεν ειναι κανεις εκει εξω Ευζωνας επειδη ετσι αποφασισαν οι ανωτεροι. Το κριμα παει σε αυτους που πραγματικα θελουν να γινουν ευζωνες απο περηφανεια και ειτε δε μπορουν ειτε καλυπτονται οι θεσεις Απο Αθηναιους που εχουν μεσο για να μεινουν Αθηνα.
Λυπάμαι αλλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου για τους εξής λόγους. Στη δικιά μου σειρά που αν θυμάμαι ήταν 50 ατόμα εκ των οποίων 10 Πρέπει να ήταν απο Θεσ/νικη. Είχαμε άλλους 5-7 από Πελοπόννησο αν θυμάμαι καλά και οι υπόλοιποι από Αθήνα.
Δεν γνώρισα κανέναν που να έβαλε Βύσμα Για να έρθει στη Προεδρική Φρούρα. Ξέρω πάρα πολλούς που έβαλαν βύσμα για να φύγουν (όπως και ο γραφών) αλλά σε κανέναν μας δεν έκατσε διότι αν γινόταν αυτό θα βλέπατε στο Μνημείο τον Παπούλια με φουστανέλα διότι δεν θα πήγαινε κανένας.
Δεν πιστεύω ότι με αυτά που είχαμε περάσει εμείς ως σειρά την πρώτη εβδομάδα αν ρώταγες κάποιον αν ήθελε να μείνει θα σου έλεγε ναι.
Το σύστημα εκπαίδευσης των ευζώνων είναι κατ'εμε μια ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρώπινης προσωπικότητας &Ψυχολογίας με σκοπό να την πλάσει η Προεδρική Φρουρά στα μέτρα της. Το κατάλαβα την ημέρα που απολύθηκα οτι Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν είναι δυνατόν απο εκεί που δεν μπορείς να κάτσεις 5 λεπτά ακίνητος, να κάθεσαι μια ώρα ακίνητος, να μην κλείνεις τα μάτια σου μέχρι να δακρύσουν, να σε βρίζουν, Κλπ χωρίς να σου διαλύσει οτι ανθρώπινο έχεις Μέσα σου ώστε να μην αισθάνεσαι και τίποτα. Δεν μπορεί να σου Καίγεται Δίπλα σου το φυλάκιο σε απόσταση 50 εκατοστών και εσύ να μην κουνιέσαι. Κάτι έχει προηγηθεί. Κάτι σου έχουν κάνει. Κάτι που ξεκινά από τον Φόβο και μετατρέπεται σε συνήθειο και σε ορισμένες Περιπτώσεις Νεαρών ευζώνων Πώρωση.
Βέβαια δε μπορούν να το αντέξουν όλοι και συνήθως έβλεπες τους μεγαλύτερους σε ηλικία να τραβάνε και χειρότερο λούκι. Όταν όμως είσαι 26 και τρως "γίδεμα" απο 18χρονο τότε είναι λογικό να Τρελαίνεσαι Λίγο.
Τι θέλω να πω; Να προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί άπειρος κόσμος έφαγε τσα-που στην ΠΦ και δεν το ήθελαν.
Ευχαριστώ,
Καλησπέρα.
Ειμαι παλιός Εύζων σειρά 300 και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
Λυπάμαι αλλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου για τους εξής λόγους. Στη δικιά μου σειρά που αν θυμάμαι ήταν 50 ατόμα εκ των οποίων 10 Πρέπει να ήταν απο Θεσ/νικη. Είχαμε άλλους 5-7 από Πελοπόννησο αν θυμάμαι καλά και οι υπόλοιποι από Αθήνα.
Δεν γνώρισα κανέναν που να έβαλε Βύσμα Για να έρθει στη Προεδρική Φρούρα. Ξέρω πάρα πολλούς που έβαλαν βύσμα για να φύγουν (όπως και ο γραφών) αλλά σε κανέναν μας δεν έκατσε διότι αν γινόταν αυτό θα βλέπατε στο Μνημείο τον Παπούλια με φουστανέλα διότι δεν θα πήγαινε κανένας.
Δεν πιστεύω ότι με αυτά που είχαμε περάσει εμείς ως σειρά την πρώτη εβδομάδα αν ρώταγες κάποιον αν ήθελε να μείνει θα σου έλεγε ναι.
Το σύστημα εκπαίδευσης των ευζώνων είναι κατ'εμε μια ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρώπινης προσωπικότητας &Ψυχολογίας με σκοπό να την πλάσει η Προεδρική Φρουρά στα μέτρα της. Το κατάλαβα την ημέρα που απολύθηκα οτι Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν είναι δυνατόν απο εκεί που δεν μπορείς να κάτσεις 5 λεπτά ακίνητος, να κάθεσαι μια ώρα ακίνητος, να μην κλείνεις τα μάτια σου μέχρι να δακρύσουν, να σε βρίζουν, Κλπ χωρίς να σου διαλύσει οτι ανθρώπινο έχεις Μέσα σου ώστε να μην αισθάνεσαι και τίποτα. Δεν μπορεί να σου Καίγεται Δίπλα σου το φυλάκιο σε απόσταση 50 εκατοστών και εσύ να μην κουνιέσαι. Κάτι έχει προηγηθεί. Κάτι σου έχουν κάνει. Κάτι που ξεκινά από τον Φόβο και μετατρέπεται σε συνήθειο και σε ορισμένες Περιπτώσεις Νεαρών ευζώνων Πώρωση.
Βέβαια δε μπορούν να το αντέξουν όλοι και συνήθως έβλεπες τους μεγαλύτερους σε ηλικία να τραβάνε και χειρότερο λούκι. Όταν όμως είσαι 26 και τρως "γίδεμα" απο 18χρονο τότε είναι λογικό να Τρελαίνεσαι Λίγο.
Τι θέλω να πω; Να προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί άπειρος κόσμος έφαγε τσα-που στην ΠΦ και δεν το ήθελαν.
Ευχαριστώ,
Να του πεις να μην αγχώνεται, να κάνει ότι του λένε, να μην αντιμιλάει και να εκμεταλλεύεται όλες τις ώρες για να ξεκουράζεται. ΝΑ μην φοβάται τίποτα.
Να του πεις να μην αγχώνεται, να κάνει ότι του λένε, να μην αντιμιλάει και να εκμεταλλεύεται όλες τις ώρες για να ξεκουράζεται. ΝΑ μην φοβάται τίποτα.
-
Δε διαφωνω με αυτα που γραφεις ομως και αυτα που λεω εγω τα λεω εκ των εσω. Και βεβαια δεν υπηρετησα ΠΦ αλλα ειχα ατομο που υπηρετησε και επαιρνα τις Πληροφοριες μου. Το παραπανω σχολιο που εκανα σιγουρα δεν ειναι για το 100% των φανταρων αλλα δεν βαζουν και οποιον να'ναι ΠΦ. Τουλαχιστον για Δυο ΕΣΣΟ γνωριζω πως Κοβονται σε εκπαιδευση επιτηδες για να μην κανουν ευζωνικη αλλα να παραμεινουν Αθηνα. Οταν λοιπον παραπονιουνται για σωματικους πονους ή παριστανουν τους ανικανους για να κοπουν δε μπορει ο αλλος να σε αναγκασει. Επισης οταν πανε ΠΦ ατομα 1,70 αυτο δε θεωρειται βυσμα; Συνεπως και κοβονται αλλα το ζητουμενο ειναι η Αθηνα και οχι η ευζωνιικη.
Ευχαριστώ για την απάντηση και πάλι Tsiripobina
Ακριβώς αυτά τα συναισθήματα έχει και το αγόρι μου, ακριβώς. Είπε ότι θα προτιμούσε τον Έβρο παρά να μείνει στην Π. Φ.(κάτι που αναφέρθηκε και παραπάνω και από άλλους - αλλά δεν χρειάστηκε να το διαβάσει για να μου το πει). Κάνει ότι του λένε (δεν έχει και επιλογή άλλωστε) έτσι ώστε να μην του τη λένε περισσότερο, ξεκουράζεται όσο μπορεί, βλέπει και φίλους του, αλλά παρ' όλα αυτα, όπως και άλλοι στη σειρά του, έχει φρικάρει και θέλει να φύγει όσο τίποτα άλλο.
Και όσο περνάνε οι μέρες τόσο ελπίζω ότι έχεις δίκιο,Tsiripobina, ότι δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του - αλλά όπως είπε και ο carlito παραπάνω, ο τρόπος με τον οποίον γίνεται η εκπαίδευση δεν αφήνει πολλά περιθώρια να είσαι ο εαυτός σου (αν και υποθέτω ότι εξαρτάται, κατά ένα μέρος, από την προσωπικότητα που έχεις). Ε, και ο δικός μου μπορεί να έχει όλη την υπομονή του κόσμου, αλλά έχει κι όλη την ανθρωπιά του κόσμου και νιώθει ακριβώς ότι "διαλύουν ότι ανθρώπινο έχει μέσα του".
Εν πάσει περιπτώσει, για να ξεφύγουμε από τα προσωπικά:
Οι εξόδοι: καθημερινά από τις 6 το απόγευμα, παρουσιάζεσαι την επόμενη μέρα στην πρωινή αναφορά. Σαββατοκύριακα από τις 2 το μεσημέρι, παρουσιάζεσαι την επόμενη μέρα στην πρωινή αναφορά.
Διανυκτερεύσεις: δεν υπάρχει όριο στις διανυκτερεύσεις, όποτε θες, όσες φορές θες. Δεν γνωρίζω όμως εάν αυτό ισχύει για το υπόλοιπο της θητείας, ή μόνο για τους υποψήφιους Εύζωνες.
carlito έγραψε:
Ακριβώς αυτά τα συναισθήματα έχει και το αγόρι μου, ακριβώς. Είπε ότι θα προτιμούσε τον Έβρο παρά να μείνει στην Π. Φ.(κάτι που αναφέρθηκε και παραπάνω και από άλλους - αλλά δεν χρειάστηκε να το διαβάσει για να μου το πει). Κάνει ότι του λένε (δεν έχει και επιλογή άλλωστε) έτσι ώστε να μην του τη λένε περισσότερο, ξεκουράζεται όσο μπορεί, βλέπει και φίλους του, αλλά παρ' όλα αυτα, όπως και άλλοι στη σειρά του, έχει φρικάρει και θέλει να φύγει όσο τίποτα άλλο.
Και όσο περνάνε οι μέρες τόσο ελπίζω ότι έχεις δίκιο,Tsiripobina, ότι δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του - αλλά όπως είπε και ο carlito παραπάνω, ο τρόπος με τον οποίον γίνεται η εκπαίδευση δεν αφήνει πολλά περιθώρια να είσαι ο εαυτός σου (αν και υποθέτω ότι εξαρτάται, κατά ένα μέρος, από την προσωπικότητα που έχεις). Ε, και ο δικός μου μπορεί να έχει όλη την υπομονή του κόσμου, αλλά έχει κι όλη την ανθρωπιά του κόσμου και νιώθει ακριβώς ότι "διαλύουν ότι ανθρώπινο έχει μέσα του".
Εν πάσει περιπτώσει, για να ξεφύγουμε από τα προσωπικά:
Οι εξόδοι: καθημερινά από τις 6 το απόγευμα, παρουσιάζεσαι την επόμενη μέρα στην πρωινή αναφορά. Σαββατοκύριακα από τις 2 το μεσημέρι, παρουσιάζεσαι την επόμενη μέρα στην πρωινή αναφορά.
Διανυκτερεύσεις: δεν υπάρχει όριο στις διανυκτερεύσεις, όποτε θες, όσες φορές θες. Δεν γνωρίζω όμως εάν αυτό ισχύει για το υπόλοιπο της θητείας, ή μόνο για τους υποψήφιους Εύζωνες.
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Παιδεια ενος γνωστου μου ο αδερφος ηταν προεδρικη φρουρα και μ ελεγε πως τους εβγαινε ο πατος. Ειναι αληθεα γιατι εγω γνωριζω πως ολοι ειναι με βισμα και καθονται
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Παντως περα απο αυτα ειναι συμβολο της πατριδας
Αφού δεν τους έχουν κάψει ακόμη οι 'αγανακτισμένοι' πάλι καλά...Στην ηθική επιβράβευση των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που παρέμειναν ακλόνητοι μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη παρά τα επεισόδια και την συνεχή και εκτεταμένη χρήση χημικών από τις δυνάμεις της ΕΛ. ΑΣ. προχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.
Ο Πάνος Μπεγλίτης επισκέφθηκε την Τετάρτη την Προεδρική Φρουρά και απένειμε εύφημο μνεία στους ευζώνους για την στάση που τήρησαν στη διάρκεια των "απαράδεκτων και καταδικαστέων" προσφάτων επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Αντίστοιχες τιμές τους απέδωσαν τόσο η Προεδρία της Δημοκρατίας όσο και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
ΕΘΝΟΣ
Κάθε φορά που γινεται αλλαγή Φρουράς τους χειροκροτάνε.
Αυτό έλειπε να τους έβριζαν και να τους έκαιγαν κι'ολας ο απλός κόσμος που βρίσκεται εκεί.
Αυτό έλειπε να τους έβριζαν και να τους έκαιγαν κι'ολας ο απλός κόσμος που βρίσκεται εκεί.
Συγχαρητήρια στους νέους Ευζωνες, και παλιά και τώρα οι ίδιες συνθήκες επικρατούν. Εσσο 88Α σειρά 192, θητεία 21 μήνες,2 μηνες κέντρο,10 μήνες παραμεθώριο,9 μήνες Πρ. Φρ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ έγραψε:Καλησπερα παιδια, διαβασα ολες τις σελιδες με τα σχολια σας και εχω μια πιο σφαιρικη αποψη για το θεμα της προεδρικης φρουρας.
απλα μπερδευτικα λιγο με το υψος, αλλοι λετε πανω απο 1,88 αλλοι 1,87 αλλοι παλι γυρω στο 1,85.
τι ισχυει τελικα υπαρχει μια ηλικια στανταρ; Δλδ απο 1.85 και πανω;
εχω μια ερωτηση, θελω να μπω προεδρικη φρουρα αλλα κανω 8μηνη θητεια επειδη ειμαι προστατης οικογενειας. Μπορω να δηλωσω προεδρικη φρουρα; Η καλυτερα να μην δηλωσω μειωμενη θητεια για να μπω;
Το 2007 που υπηρέτησα εγώ το όριο έπρεπε να είναι 1.83.
Παιδια το θεμα δυσκολια ειναι υποκειμενικο, το προβλημα με την προεδρικη φρουρα ειναι οτι τα παιδια που πανε δεν περιμενουν τοση πιεση (μια θητεια νορμαλ πηγαν να κανουν) με αποτελεσμα να σπαζονται ευκολα...ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Παιδεια ενος γνωστου μου ο αδερφος ηταν προεδρικη φρουρα και μ ελεγε πως τους εβγαινε ο πατος. Ειναι αληθεα γιατι εγω γνωριζω πως ολοι ειναι με βισμα και καθονται

speedster 1323 έγραψε:Παιδια το θεμα δυσκολια ειναι υποκειμενικο, το προβλημα με την προεδρικη φρουρα ειναι οτι τα παιδια που πανε δεν περιμενουν τοση πιεση (μια θητεια νορμαλ πηγαν να κανουν) με αποτελεσμα να σπαζονται ευκολα.... Επηδει καποιος εδω ειπε οτι για να πας στην προεδρικη φρουρα θελεις @***** θα του πω οτι δεν γνωριζω κανεναν που θελει να υπηρετησει με σθενος κ εχει μεγαλα τετοια που θα του αρεσε να να κανει τοσους μηνες ρομποτοσκοπια κ να φωτογραφιζετε με τους τουριστες... Δεν λεω συμβολικο το σωμα αλλα δεν βρισκω τον λογο σε δραστηριο ατομο που θελει να κερδισει εμπειριες να επιλεξει αυτο το αντικειμενο (καθε μερα το ιδιο πραγμα).
Σε ότι έχει να κάνει με τα πιο πάνω που αναφέρεις δεν θα διαφωνήσω.
Παράλληλα όμως μην ξεχνάς ότι στον Στρατό καινούρια αντικείμενα δεν υπάρχουν, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε μια θητεία έφεδρου.
Την εμπειρία θα την ζήσει μία φορά και προσωπικά άν και δεν υπηρέτησα στην ΠΦ, πιστεύω ότι είναι απο τις καλύτερες

ΥΣ : Προσωπική άποψη πάντα!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες