Μάλλον δεν ήταν ξεκάθαρο, όταν λέω έχει καλέσει εννοώ ότι έχει καλέσει από την λίστα επιλαχόντες για να περάσουν αθλήματα κ ψυχοτεχνικα.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
z3ro1
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Παιδιά χίλια συγγνώμη τώρα μόλις με πληροφόρησαν ότι θα παρθούν οι 600 πρώτα και μετά οι συνοριοφύλακες γράψτε λάθος.
-
Επισκέπτης
Ρε σειρές αφήστε τις ***** εδώ έχουμε σκάσει απο την αγωνία μας
μια ερώτηση και τελος από πλευρά μου και συγνώμη
Έχω περάσει πκε τον Μαιο
θα πάω γεναρη Φλεβάρη σχολή πιστεύετε ναι η οχι ?
μια ερώτηση και τελος από πλευρά μου και συγνώμη
Έχω περάσει πκε τον Μαιο
θα πάω γεναρη Φλεβάρη σχολή πιστεύετε ναι η οχι ?
-
z3ro
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 17
Όσοι κλήθηκαν και πέρασαν αθλήματα πέρυσι κ ψυχοτεχνικα με επιτυχία και δεν μπήκαν για εκπαίδευση, μαζί με όσους καλούν τώρα και εφόσον μαζευτούν 600 άτομα θα μπείτε Τρίπολη μετά τους συνοριακούς κ υπολογίζεται κατά το Μάιο,
Εάν δεν μαζευτούν 600 από την προκύρηξη του 24 θα βγει Νέα που θα ζητάει αριθμό τόσο όσο θέλει για να συμπληρώσει την 600αδα.
Η Τρίπολη εκπαιδευτικά ανοίγει 15 Γενάρη, η εκάστοτε εκπαίδευση είναι 3 μήνες στην σχολή κ ένας μήνας έξω πρακτική πριν την τοποθέτηση
**Με μια επιφύλαξη να γίνουν οι ε.φ από 600 900 και κατι
-
Επισκέπτης
Αδερφέ εγώ σε πιστεύω, ήμουν Ε.Φ και ήμουν από αυτούς που έφυγαν για πυροσβεστική, όπως τα λες ηταν,το σκέφτομαι να ξανά μπω, πόσες πιθανότητες δίνεις να μην συμπληρώσει τον αριθμό και να πάει σε καινούρια προκήρυξη για εξολοκλήρου 600 άτομα;
-
z3ro
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εισουνα Τρίπολη;
-
Επισκέπτης
Δηλαδή ακυρώνεις όλα τα σαιτ που λένε ότι τον Μάρτιο οι νεοι ειδικοι φρουροι θα είναι στον δρόμο?z3ro έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 5:55 pmΌσοι κλήθηκαν και πέρασαν αθλήματα πέρυσι κ ψυχοτεχνικα με επιτυχία και δεν μπήκαν για εκπαίδευση, μαζί με όσους καλούν τώρα και εφόσον μαζευτούν 600 άτομα θα μπείτε Τρίπολη μετά τους συνοριακούς κ υπολογίζεται κατά το Μάιο,
Εάν δεν μαζευτούν 600 από την προκύρηξη του 24 θα βγει Νέα που θα ζητάει αριθμό τόσο όσο θέλει για να συμπληρώσει την 600αδα.
Η Τρίπολη εκπαιδευτικά ανοίγει 15 Γενάρη, η εκάστοτε εκπαίδευση είναι 3 μήνες στην σχολή κ ένας μήνας έξω πρακτική πριν την τοποθέτηση
τι να πω..
για να το λες...
-
Επισκέπτης
Κύριε εκπαιδευτά είναι ήδη 926 οι προγραμματιζόμενες προσλήψεις ή δεν σε ειδοποίησαν;
-
z3ro
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Και άλλα γράψανε ότι μπαίνουν 1 Νοεμβρίου για εκπαίδευση στην Τρίπολη ειδικοί φρουροί.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 6:18 pmΔηλαδή ακυρώνεις όλα τα σαιτ που λένε ότι τον Μάρτιο οι νεοι ειδικοι φρουροι θα είναι στον δρόμο?z3ro έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 5:55 pmΌσοι κλήθηκαν και πέρασαν αθλήματα πέρυσι κ ψυχοτεχνικα με επιτυχία και δεν μπήκαν για εκπαίδευση, μαζί με όσους καλούν τώρα και εφόσον μαζευτούν 600 άτομα θα μπείτε Τρίπολη μετά τους συνοριακούς κ υπολογίζεται κατά το Μάιο,
τι να πω..
για να το λες...
https://www.parapolitika.gr/ellada/arti ... n-tripoli/
Αλλά δεν μπήκε κάνεις σας.
Δεν ασχολουμε με τι λένε τα site. Αλλά η Διεύθυνση εκπαίδευσης της Ακαδημίας που είναι υπεύθυνη για την εκάστοτε εκπαίδευση και συντονίζει τους εκπαιδευτές της.
-
Επισκέπτης
Επειδη υπαρχουν οντως παιδια που αγωνιουν θα πω τα εξης. Το τελευταιο φεκ ζητησε πληρωση 65 ατομων απο την υπαρχουσα δεξαμενη του 24. Απ αυτους 80% Α κατηγορια και 20% κατηγορια που σημαινει 52 ατομα Α και 13 Β. Καλεσε 200 ατομα παρουσιαστηκαν 120 και κριθηκαν ικανοι 85. Οπως λεει η προκηρυξη ο ικανος δεν θεωρειτε και προσλξψιμος που σημαινει οτι απο τους 85 οι 65 εχουν περασει οποτε τους καλεσει θα μπουν οι υπολοιποι 20 ειναι οξ πρωτοι επιλαχοντες στους επομενους 926 που θα παρει εκτος και αν καποιος απο τους 65 δε παρουσιαστει η φυγει οποτε θα αναπληρωσουν τις κενρς θεσεις. Αυτοι εδωσαν ΠΚΕ τον Μαιο. Απ αυτους δεν εχει μπει κανεις μεσα ακομα. 7 ατομα που μπηκαν ειναι απο προηγουμενες σειρες και κερδισαν δικαστηρια . Μεχρι στιγμης δεν εχει καλεδτει κσποιος για τουα 926 για οτιδηποτε. Λογικα Γεναρη τωρα . Ο αριθμος εχει φτασει γυρω στο 2000 της δεξαμενης σιγουρα πανω απ το 1950.. Τα ατομα θα παριουν απ την τρεχουσα δεξαμενη γιατι λογο ΑΣΕΠ καθε δεξαμενη ισχυει για 2 χρονια εκτος της πρωτης που ηταν 4. Αυτα.
-
Επισκέπτης
Επισης συνοριοφυλακες δε περνανε τιποτα ακομα γιατι 15/12 τελειωσε η υποβολη τβν εγγραφων τους. Μεχρι να ηινρι ρλεγψος αυτοι ια πανε μετα απο 5νταμηνο
-
z3ro
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ρε ειρωνία, είπα σε προηγούμενο σχόλιο ότι ενδέχεται να είναι 900 και κάτι αντί για 600
Επειδή το είπε το site?
Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για 900 για να τρέξει ταυτόχρονα εκτός κ αν χωριστούν 300 Αθήνα κ 600 Τρίπολη που δεν μπορεί να γίνει εκπαιδευτικά ειδικά για τις μηχανές γιατί οι τόσο οι εκπαιδευτές μηχανών όσο και οι μηχανές δεν μπορούν να καλύψουν σε 2 πόστα την εκπαίδευση
Είναι πολλά υπο συζητηση όσο αφορά τους ε.φ γι'αυτό κ θα μπουν δευτεροι.
Αν έχεις κάποια απορία ρωτά , δεν κερδίζω κάτι αν σ' πω ψέματα η αλήθεια οπότε η απάντηση που θα πάρεις θα είναι βάση των όσων ξέρω, αν δεν ξέρω κάτι θα σ' πω δεν ξέρω δεν θα στο παίξω ξερολας.
-
z3ro
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Το 926 μην το δένεις κορδόνι επειδή το έγραψε ένα site, εξηγώ πιο πάνω γιατί είναι δύσκολο να πάρει με την μια τόσους, μπορεί να σπάσει σε 2 προκυρηξεις, ένας παράγοντας είναι επίσης και τα άτομα που φεύγουν για σύνταξη κάθε χρόνο, σε συνδιασμό με τους αστυφύλακεςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 6:21 pm Επειδη υπαρχουν οντως παιδια που αγωνιουν θα πω τα εξης. Το τελευταιο φεκ ζητησε πληρωση 65 ατομων απο την υπαρχουσα δεξαμενη του 24. Απ αυτους 80% Α κατηγορια και 20% κατηγορια που σημαινει 52 ατομα Α και 13 Β. Καλεσε 200 ατομα παρουσιαστηκαν 120 και κριθηκαν ικανοι 85. Οπως λεει η προκηρυξη ο ικανος δεν θεωρειτε και προσλξψιμος που σημαινει οτι απο τους 85 οι 65 εχουν περασει οποτε τους καλεσει θα μπουν οι υπολοιποι 20 ειναι οξ πρωτοι επιλαχοντες στους επομενους 926 που θα παρει εκτος και αν καποιος απο τους 65 δε παρουσιαστει η φυγει οποτε θα αναπληρωσουν τις κενρς θεσεις. Αυτοι εδωσαν ΠΚΕ τον Μαιο. Απ αυτους δεν εχει μπει κανεις μεσα ακομα. 7 ατομα που μπηκαν ειναι απο προηγουμενες σειρες και κερδισαν δικαστηρια . Μεχρι στιγμης δεν εχει καλεδτει κσποιος για τουα 926 για οτιδηποτε. Λογικα Γεναρη τωρα . Ο αριθμος εχει φτασει γυρω στο 2000 της δεξαμενης σιγουρα πανω απ το 1950.. Τα ατομα θα παριουν απ την τρεχουσα δεξαμενη γιατι λογο ΑΣΕΠ καθε δεξαμενη ισχυει για 2 χρονια εκτος της πρωτης που ηταν 4. Αυτα.
Δεδομένου ότι ο αριθμός μένει ίδιο για τους αστυφύλακες περίπου 1000, και δεδομένου ότι τις επόμενες 3-4 χρονιές θα φύγουν έκαστος 3000 άτομα στην σύνταξη, θα γίνουν κάμποσες προσλήψεις
-
Επισκέπτης
Ναι πρώτη διμοιρία
-
z3ro
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μείνε εκεί που είσαι, μην ξαναγυρίσεις για ειδικός φρουρόςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 6:31 pmΝαι πρώτη διμοιρία
Δεν αξίζει, εμένα είναι ο αδερφός μου πυροσβέστης , αν δεν είχα ειδικότητες και μπορούσα θα έκανα μεταταξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες