Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 8:34 am
Η προκυρηξη για την εμοδε μπορεί να βγει μέχρι τέλος 2025 άρα άμα δεν προλάβουν μέχρι Μάρτιο μπορεί να πάει για μετά τον Οκτώβρη;
Λίγο δύσκολο να πω την αλήθεια διότι έχουν πει ότι θα βγουν ειδικά η εμοδε μετά τις 14, βέβαια το ίδιο με των εποχικών, αλλά θα εξαρτηθεί κιόλας με το τι εξελίξεις θα έχουμε με τα Τεμπη. Πιο σίγουρο θεωρώ να
βγει τώρα άμεσα εμοδε
Νομίζω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να ακούμε γνώμες για τα μόρια με ποσά δηλ θα μπορούσε κάποιος να μπει σαν εποχικος, φυσικά κάτσε να δούμε αν βγει κιόλας γτ βλέπω φουρτούνες στην κυβέρνηση
xrhstaras έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 9:10 pm
Νομίζω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να ακούμε γνώμες για τα μόρια με ποσά δηλ θα μπορούσε κάποιος να μπει σαν εποχικος, φυσικά κάτσε να δούμε αν βγει κιόλας γτ βλέπω φουρτούνες στην κυβέρνηση
Καλά, μην το τραβάμε τόσο. Λογικά θα βγει η προκ, αλλά πιο μετά. Τώρα αν δεν πειραχτεί ο ψηλός από το υπουργείο, μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα. Δεν παίζει να μην βγει. Εκτός και αν έρθουν όλα τούμπα! Ποιος ξέρει με τα ρεζίλια!
(Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω τελειώσει δεα στο στρατό και έχω απολυτήριο δεα με ι2 λόγω δυσχρωματοχιας θα μπορέσω να κάνω τα χαρτιά μου ή όχι
Λοιπον φιλε δοκιμε το ιδιο προβλημα ειχα και εγω μονο που στα χρονια μου απο ι2 δυσχρωματοψια δεν μπορουσες να γινεις δόκιμος - ανθυποπυραγος αλλα μονο λοχιας. Ειχαμε μεγα προβλημα με τους τυχοδιώκτες τους επιλαχοντες ΠΠΥ των 12 και 9 μηνων φανταρους και πηγαμε στα διοικητικα δικαστηρια και τα κερδισαμε. Το 2014 εγινε τροποποιση των πινακων¨ ικανοτητων¨ και των παραρτηματων ΠΔ 11/2014 απο την αναπληρωτη υπουργο εθνικης αμυνας Φωτεινη Γεννηματα φεκ Α98. Στο 505 που λεει για την δυσχρωματοψια που παλια ηταν μονο Ι2 και δεν αλλαζε με τιποτα στην στρατολογια σε Ι1 Εγινε (Ι1-12) και Ι2 ισχυει μονο για οσους υπηρετουν στις ειδικές δυναμεις και στους πιλοτους γενικα οπου και δεν μπορουν να καταταχθουν. Για ολες τις αλλες κατηγοριες εχει ισχυ Ι1. Εσυ θα κανεις τα χαρτια σου και θα παρεις τα μορια του αξιωματικου εαν σου κανει καποιος κολπα θα βαλεις δικηγορο και θα δικαιωθεις. Μην ακους ασχετους κοιτα τον νομο για την συγκεκριμενη κατηγορια ικανοτητων την δυσχρωματοψια. Εχουν γινει αγωνες μεγαλοι για να φυγει αυτη η αδικια και σημερα μπαινουν μεχρι και στην ευελπιδων.
Δεν ισχύει καθόλου αυτό που σ είπαν … εάν δν είναι ι1 δεν μπα ν βάλεις δικηγόρο δν θ δικαιωθείς … έδιωξαν 4 συναδέλφους φέτος για το ι2 ένοπλο και ι3ενοπλο πήγε σε εργατολόγο ο ένας και δικηγόρους δεν μπορούσε να γίνει κάτι μόνο ν αλλάξει το ι2 ή ι3 σε ι1. Η ευελπίδων είναι κάτι άλλο και τα άλλα σώματα