Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 8:34 am Η προκυρηξη για την εμοδε μπορεί να βγει μέχρι τέλος 2025 άρα άμα δεν προλάβουν μέχρι Μάρτιο μπορεί να πάει για μετά τον Οκτώβρη;
Λίγο δύσκολο να πω την αλήθεια διότι έχουν πει ότι θα βγουν ειδικά η εμοδε μετά τις 14, βέβαια το ίδιο με των εποχικών, αλλά θα εξαρτηθεί κιόλας με το τι εξελίξεις θα έχουμε με τα Τεμπη. Πιο σίγουρο θεωρώ να
βγει τώρα άμεσα εμοδε
djtzou
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από djtzou »

Δυσκολα να γινει ανασχηματισμος παντως... Η λογικη λεει οτι ολα βαινουν ... Ο χρονος και ο καιρος θα δειξει
Επισκέπτης

djtzou έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 11:13 am Δυσκολα να γινει ανασχηματισμος παντως... Η λογικη λεει οτι ολα βαινουν ... Ο χρονος και ο καιρος θα δειξει
Τι δύσκολο καλέ, το έχουνε δηλώσει
djtzou
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από djtzou »

Υπαρχει ενδεχομενο σε οτι μας αφορα να μην γινει κατι... Λαθος διατυπωση
Dimiya

Δημοσίευση από Dimiya »

djtzou έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 12:10 pm Υπαρχει ενδεχομενο σε οτι μας αφορα να μην γινει κατι... Λαθος διατυπωση
Δηλαδή;
xrhstaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από xrhstaras »

Νομίζω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να ακούμε γνώμες για τα μόρια με ποσά δηλ θα μπορούσε κάποιος να μπει σαν εποχικος, φυσικά κάτσε να δούμε αν βγει κιόλας γτ βλέπω φουρτούνες στην κυβέρνηση
Okanenas

Δημοσίευση από Okanenas »

Η κυβέρνηση θα πέσει Πάσχα η καλοκαίρι πάμε σε εκλογές ψεύτης να βγω.
Okanenas

Δημοσίευση από Okanenas »

xrhstaras έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 9:10 pm Νομίζω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να ακούμε γνώμες για τα μόρια με ποσά δηλ θα μπορούσε κάποιος να μπει σαν εποχικος, φυσικά κάτσε να δούμε αν βγει κιόλας γτ βλέπω φουρτούνες στην κυβέρνηση
μεγάλες φορτουνες!
Okanemas

Δημοσίευση από Okanemas »

Εδώ δεν έχουνε βγάλει προεδρο της δημοκρατίας...
Επισκέπτης

Άρα πολύ πιθανό να πάμε σε προκήρυξη από τον Οκτώβρη με την νέα κυβέρνηση και για φέτος με τους ίδιους εποχικούς
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από niasimas »

Καλά, μην το τραβάμε τόσο. Λογικά θα βγει η προκ, αλλά πιο μετά. Τώρα αν δεν πειραχτεί ο ψηλός από το υπουργείο, μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα. Δεν παίζει να μην βγει. Εκτός και αν έρθουν όλα τούμπα! Ποιος ξέρει με τα ρεζίλια!
Dimiya

Δημοσίευση από Dimiya »

Μόλις τώρα διάβασα στο workenter για την προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ... Έριξαν την ηλικία από 35 στα 31 για του εποχικούς; Εκτός και κατάλαβα κάτι λάθος
Επισκέπτης

Βρήκες και εσύ να διαβάσεις αξιόπιστο σάιτ. Αυτοί παίζει να γράψουν καλημέρα και να είναι απόγευμα.
Επισκέπτης

(Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω τελειώσει δεα στο στρατό και έχω απολυτήριο δεα με ι2 λόγω δυσχρωματοχιας θα μπορέσω να κάνω τα χαρτιά μου ή όχι ;)
Λοιπον φιλε δοκιμε το ιδιο προβλημα ειχα και εγω μονο που στα χρονια μου απο ι2 δυσχρωματοψια δεν μπορουσες να γινεις δόκιμος - ανθυποπυραγος αλλα μονο λοχιας. Ειχαμε μεγα προβλημα με τους τυχοδιώκτες τους επιλαχοντες ΠΠΥ των 12 και 9 μηνων φανταρους και πηγαμε στα διοικητικα δικαστηρια και τα κερδισαμε. Το 2014 εγινε τροποποιση των πινακων¨ ικανοτητων¨ και των παραρτηματων ΠΔ 11/2014 απο την αναπληρωτη υπουργο εθνικης αμυνας Φωτεινη Γεννηματα φεκ Α98. Στο 505 που λεει για την δυσχρωματοψια που παλια ηταν μονο Ι2 και δεν αλλαζε με τιποτα στην στρατολογια σε Ι1 Εγινε (Ι1-12) και Ι2 ισχυει μονο για οσους υπηρετουν στις ειδικές δυναμεις και στους πιλοτους γενικα οπου και δεν μπορουν να καταταχθουν. Για ολες τις αλλες κατηγοριες εχει ισχυ Ι1. Εσυ θα κανεις τα χαρτια σου και θα παρεις τα μορια του αξιωματικου εαν σου κανει καποιος κολπα θα βαλεις δικηγορο και θα δικαιωθεις. Μην ακους ασχετους κοιτα τον νομο για την συγκεκριμενη κατηγορια ικανοτητων την δυσχρωματοψια. Εχουν γινει αγωνες μεγαλοι για να φυγει αυτη η αδικια και σημερα μπαινουν μεχρι και στην ευελπιδων.
Επισκέπτης

Δεν ισχύει καθόλου αυτό που σ είπαν … εάν δν είναι ι1 δεν μπα ν βάλεις δικηγόρο δν θ δικαιωθείς … έδιωξαν 4 συναδέλφους φέτος για το ι2 ένοπλο και ι3ενοπλο πήγε σε εργατολόγο ο ένας και δικηγόρους δεν μπορούσε να γίνει κάτι μόνο ν αλλάξει το ι2 ή ι3 σε ι1. Η ευελπίδων είναι κάτι άλλο και τα άλλα σώματα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες