Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Ρε παιδιά αφού είστε επιτυχόντες (και συγχαρητήρια κιόλας για αυτό), πάτε στις σχολές σας με το καλό και θα τα δείτε μέσα αυτά. Έχετε καιρό ακόμα, πάτε πρώτα δείτε πως είναι, εάν τελικά σας αρέσει το όλο περιβάλλον, και όλα θα έρθουν, ένα βήμα την φορά. Χρονιά με χρονιά διαφέρει. Τι να πούμε κι εμείς οι επιλαχόντες που είμαστε κάθε μέρα με το άγχος και την αβεβαιότητα. Μην σε σκοτίζουν αυτά Μαρία, καθάρισε το μυαλό σου και απόλαυσε όσο καλοκαίρι απομένει, γιατί σε λίγες βδομάδες και για όλη σου την υπόλοιπη ζωή η καθημερινότητα, σου θα είναι γύρω από αυτά σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Φιλικά πάντα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαρια

Δημοσίευση από Μαρια »

Να διευκρινησω πως δεν ειμαι η μαρια η επιτυχουσα απο πανω! Εγω ενδιαφερομαι γενικοτερα για του χρονου.
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Δεν το γνώριζα. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Απλά να ξέρεις γενικά παίζει πολύ και ο παράγοντας της τύχης μέσα στις σχολές. Μην πας σε μια στρατιωτική σχολή για μια συγκεκριμένη ειδικότητα, γιατί υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να μην σου τύχει. Σκέψου το καλά πριν μπεις, πρέπει να το θες πολύ για να αντεπεξέλθεις των αντιξοοτήτων και γενικά να σου αρέσει ο ευρύτερος χώρος του στρατού. Είναι δύσκολο επάγγελμα το να είσαι στρατιωτιωτικός, συχνά τείνει να είναι λειτούργημα και πολλές φορές θα κληθείς να κάνεις και πράγματα για τα οποία δεν θα αμοίβεσαι. Εδώ σε πολιτικό πανεπιστήμιο σπουδάζεις και δεν ξέρεις εάν θα εργαστείς στο αντικείμενο των σπουδών σου, στον στρατό φαντάσου υπάρχουν και οι παράμετροι των αναγκών και της αρχαιότητας. Γι'αυτό σου λέω σκέψου το καλά, και εάν θες στρατό η ειδικότητα θα ήταν το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί κατά την γνώμη μου.
S

Δημοσίευση από S »

ΚαλημεραΕχουν απαντησεις σε κανεναν για επιλαχοντες σμυ;

M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Καλησπέρα!Yiankap απάντησαν στον γιό σας για την σειρά του στους επιλαχόντες απ' την ΣΜΥ;
Λ

Δημοσίευση από Λ »

Σειρα επιλαχων 753🫤
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από georgekir »

Λ ποση βαθμολογικη αποκλιση εχεις απο τη βαση ;
yiankap
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από yiankap »

Μ.P σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε η απάντηση. Ο γιός μου είναι επιλαχών με α/α 11.Αναμένουμε λοιπόν...

Αν δεν ήρθε σε εσένα μην ανησυχείς, το πιθανότερο είναι ότι αύριο θα σου έρθει και εσένα το mail.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiankap την Τρί Αύγ 23, 2022 10:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Τέλεια! Πολλά συγχαρητήρια! Είναι πολύ πιθανό να τον καλέσουν και μέσα στον Σεπτέμβριο. Εκτός από αυτούς που φεύγουν, αρκετοί αρνούνται τηλεφωνικώς την θέση τους και φέτος ενδεχομένως κάποιοι να είναι και επιτυχόντες της Αστυφυλάκων (έχει χαμηλότερη βάση απ' την ΣΜΥ) επομένως να μην δεχθούν. Ενός γνωστού μου πέρυσι η θέση που τον κάλεσαν απείχε 20 θέσεις (προς τα πάνω) από την θέση που τον κάλεσαν εν τέλει. Έχει να κάνει και με τις άλλες σχολές φυσικά που μπορεί να τραβάνε επιλαχόντες μέσα απ' την ΣΜΥ, οπότε όλα καλά θα πάνε! Εμένα όχι δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα, αναμένω.
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από georgekir »

yiankap αυτα ειναι εξαιρετικα νεα, εχει πολλες πιθανοτητες. Ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στο γιο σας
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

*Η θέση που του είπαν ότι είναι στην ενημέρωση εννοώ ότι ήταν 20 θέσεις παραπάνω από την θέση που τον κάλεσαν
yiankap
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από yiankap »

Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας.

Ελπίζουμε να τον καλέσουν σύντομα (για να μην χάσει και πολλά από την εκπαίδευση).

KELLY

Δημοσίευση από KELLY »

Σειρά επιλαχών :22 ΣΜΥΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ 22 ατομα σε 100 μόρια Εικόνα

Ακούω γνώμες, δύσκολα τα βλεπω τα πράγματα.

Με το καλό στους υπόλοιπους.

M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Yiankap όπως και να 'χει, την εκπαίδευση θα την περάσει, απλά με τα υπόλοιπα άτομα της σειράς του (επιλαχόντες). Όσοι μπουν Σεπτέμβριο ή νωρίς τον Οκτώβριο ορκίζονται με την γενική σειρά. Όσοι μπουν μετά ή τελευταίες μέρες πριν την ορκωμοσία ορκίζονται πριν την άδεια των Χριστουγέννων. Φέτος η ορκωμοσία είναι 21 Οκτωβρίου, ελπίζω και εγώ να έχω μπει νωρίτερα.

Kelly δεν ξέρω εάν είδες το προηγούμενο μήνυμα μου. Πέρυσι σε γνωστό μου έτυχε να είναι πχ 30ος και να τον καλέσουν 10ο λόγω του ότι οι προηγούμενοι αρνούνταν. Μέχρι τον Δεκέμβρη που θα καλούν εάν θες μπορείς να βρίσκεις τα τελευταία άτομα στις κλήσεις των επιλαχόντων (για τεχνολογική) και να τους κάνεις ένα μήνυμα να ρωτάς ποια ήταν η σειρά που τους είπαν στην ενημέρωση. Ή πολύ απλά μπορείς να περιμένεις μέχρι να σε καλέσουν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης