Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Δύσκολο, ειδικά αν δεν έχεις μόρια προϋπηρεσίας ως σεκιουριτι ελάχιστες οι ελπίδες!
Μπρο ακούς να δεις ... Έχω το ΒΕΚ πράγμα που σημαίνει πτι έχω δουλέψει 6 μήνες security. Άρα έχω τα ένσημα
7 μόρια ανά μήνα προϋπηρεσίας παίρνεις. 6 μήνες είναι λίγοι δυστυχώς. Τώρα τι να σου πω άμα κοπούν όλοι αυτοί που έχουν ιεκ μπορεί να έχεις ελπίδες!
Έχει βγει το ΦΕΚ για την προκηρυξη ; Η έχεις ιδέα το ποτε θα βγει;
Όχι δεν έχει βγει τίποτα.
779,5 β επικουρια με εμπειρία είσαι ενημερωτικά...Lok347 έγραψε:Έχει βγει το ΦΕΚ για την προκηρυξη ; Η έχεις ιδέα το ποτε θα βγει;
Αδερφέ είναι καλό το νούμερο ; Δεν έχω ιδέα
τι να σου πω δικαίωμα έχουν όλοι, χαρτιά να κανεις... Από κει και πέρα είναι λίγα δυστυχώς για φυλακες... Κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε να γράφουμε τα μόρια μας πάνω κάτω να δούμε που είμαστε οι ενδιαφερόμενοιLok347 έγραψε:Αδερφέ είναι καλό το νούμερο ; Δεν έχω ιδέα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Σε αυτή τη προκηρυξη πως προκύπτουν τα μόρια πχ στην προκειμένη περίπτωση του φίλου μας εδώ;Loxias89 έγραψε:779,5 β επικουρια με εμπειρία είσαι ενημερωτικά...Lok347 έγραψε:Έχει βγει το ΦΕΚ για την προκηρυξη ; Η έχεις ιδέα το ποτε θα βγει;
Παιδιά εσάς ποιος σας είπε ότι με το ΒΕΚ δεν μετράνε τα μόρια για το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας ; Γιατί εμένα αλλά μου λένε !
Στους ΕΦ μετρουσε το ΒΕΚ, στους Σωφρονιστικους θελει πιστοποιηση γιατι συμμετεχεις με τον βαθμο της πιστοποιησης ως κυριο προσον!
δες προκήρυξη 6κ18 τα λέει αναλυτικάKwnstantinos k έγραψε:Σε αυτή τη προκηρυξη πως προκύπτουν τα μόρια πχ στην προκειμένη περίπτωση του φίλου μας εδώ;Loxias89 έγραψε:779,5 β επικουρια με εμπειρία είσαι ενημερωτικά...Lok347 έγραψε:Έχει βγει το ΦΕΚ για την προκηρυξη ; Η έχεις ιδέα το ποτε θα βγει;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Γεια σάς με 50 μήνες προϋπηρεσία καί λοουερ β2 β επικουρία με πτυχίο 13.10 πώς το βλέπετε ; Δεν ξέρω από μοριοδότηση ; Έχω ελάχιστες ελπίδες;
Καλησπέρα σας κύριοι υπάρχει λέτε περίπτωση να πειράξουν το όριο ηλικίας; Αν βγεί φέτος πιάνει 89 αν βγεί του χρόνου 90 αν είδα καλά τη προκήρυξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες