Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Ο πεζοναύτης έχει δίκιο... Μόνο τίτλοι σπουδών του εξωτερικού χρειάζονται μετάφραση. Πήγαινε να καταθέσεις και αν σου ζητήσουν μετάφραση πάω πάσο.
Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται.
Στην πρώτη κατηγορία θα δηλώσω.
Τώρα Μόρια δεν έχω πολλά. Αν είχα θα είχα μπει φρουρός.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
Καλημέρα έχω Β2,C1,C2 αγγλικών έχω να κάνω δύο ερωτήσεις: Θα πάρω μόρια από C1,C2 αθροιστικά; Θα πρέπει να καταθέσω το Β2 από την στιγμή που έχω C2;
Glock 19
Enoplos Frouros έγραψε:Καλημέρα έχω Β2,C1,C2 αγγλικών έχω να κάνω δύο ερωτήσεις: Θα πάρω μόρια από C1,C2 αθροιστικά; Θα πρέπει να καταθέσω το Β2 από την στιγμή που έχω C2;
Παίχτη μια συμβουλή. Εφόσον θες να κανείς χαρτιά κάτσε διάβασε την προκήρυξη προσεκτικά και μην κοιτάς να τα μάθεις από τους άλλους. Φιλικα στο λεω γιατί παίζεται το μέλλον σ με ένα λάθος βγαίνεις εκτός. Όσο για αυτό π είπες αν όλα αυτά που έχεις είναι αγγλικά θα μέτρηση το μεγαλύτερο δλδ το C2. Παρόλα αυτά αφιέρωσε 10 λεπτά να διαβάσεις την προκ. Καλή επιτυχία
Καλημέρα σας! Θέλω να κάνω μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει και μπορεί να μου απαντήσει.Μπορεί να κάνει κάποιος αυτή την προκήρυξη ενώ υπηρετεί ήδη ως Συνοριοφυλακας Ορισμενου χρόνου;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Τσακαλος έγραψε:Ο πεζοναύτης έχει δίκιο... Μόνο τίτλοι σπουδών του εξωτερικού χρειάζονται μετάφραση.Πήγαινε να καταθέσεις και αν σου ζητήσουν μετάφραση πάω πάσο.
Ναι φίλε μου όλοι οι οργανισμοί που δίνουμε είναι Αγγλικοί ή Αμερικάνικοι. Το πτυχίο που παίρνεις είναι εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά γι' αυτό χρειάζεται μετάφραση.
Εκτός αν έχεις το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.
XRISTPOUL έγραψε:Καλημέρα σας! Θέλω να κάνω μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει και μπορεί να μου απαντήσει.Μπορεί να κάνει κάποιος αυτή την προκήρυξη ενώ υπηρετεί ήδη ως Συνοριοφυλακας Ορισμενου χρόνου;
Ευχαριστώ.
Αδερφέ εφόσον υπέγραψες δεν μπορείς να παραιτήθεις για 1 χρόνο δεσμεύεσαι στην ελλας τον χρόνο π υπέγραψες ... Με όλο τον σεβασμό πριν κάνατε τα χαρτιά σας δεν διαβάζεται της προκήρυξης ; Σε τι δουλειά πάτε ; Και τι γίνεται ακριβώς; 🤔🤔 Φιλικά στα λεω
Κατέθεσα κι εγω σημερα αίτηση. Η προκυρηξη στη σελίδα 8 αναφέρει ότι δεν χρειάζεται μετάφραση το πτυχίο αγγλικών ενώ στην 32 ότι είναι απαραίτητη.
Γι αυτο το λόγο ο αξιωματικος πηρε μπροστά μου τηλέφωνο και ρώτησε διευκρινήσεις. Η απάντηση που πήρε είναι ότι δεν χρειάζεται μετάφραση και είναι λάθος της προκυρηξης. Η οποία πράγματι είναι πολύ προχειρογραμμενη.
Εάν κάποιος καταθέσει και του ζητήσουν μετάφραση Η εαν μου γυρίσουν πίσω την αίτηση θα σας ενημερώσω. Είναι κρίμα να κοπεί κάποιος από λάθος αίτηση.
Γι αυτο το λόγο ο αξιωματικος πηρε μπροστά μου τηλέφωνο και ρώτησε διευκρινήσεις. Η απάντηση που πήρε είναι ότι δεν χρειάζεται μετάφραση και είναι λάθος της προκυρηξης. Η οποία πράγματι είναι πολύ προχειρογραμμενη.
Εάν κάποιος καταθέσει και του ζητήσουν μετάφραση Η εαν μου γυρίσουν πίσω την αίτηση θα σας ενημερώσω. Είναι κρίμα να κοπεί κάποιος από λάθος αίτηση.
Φίλε τι μόρια έχεις; Οπότε δε χρειάζεται μετάφραση το πτυχίο Αγγλικών, βέβαια μέσα λέει θέλει ότι να ναι έχουν γράψει!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 24
Οποτε θα μας παρει το αντιγραφο του πρωτοτυπου χωρις μεταφραση;
Είναι μόνιμες οι θέσεις ; Στην προκήρυξη γράφει για σύμβαση
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 24
Μονιμες θεσεις ως πολιτικο πρωσοπικο της ελας ειναι αφου προβλεπουν μεταθεση στα 53 λογω ηλικιας.gionbill έγραψε:Είναι μόνιμες οι θέσεις ; Στην προκήρυξη γράφει για σύμβαση
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 28
Γραψτε μορια κατηγορια και περιοχη οποιος θελει να δουμε που βρισκομαστε κανω κατω! Καλη επιτυχια σε ολους!
2000 Αθήνα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
Για το Δημόσιο ΙΕΚ χρειάζεται πιστοποιηση από ΕΟΠΠΕΠ η την Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης με την φωτογραφία μας;
Glock 19
- Maximos91
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
ΜΕ 2200 μορια πως το βλεπετε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες