για ποσα κιλα κοπηκαν ξερεις;Whiteyez έγραψε:Όντως κόπηκαν αυτοί που τους είπαν να περιμένουν.
ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
Καλημερα. Δεν πιστευω να καπηκανε για 5-6 κιλα; Ειναι αυστηροι με τα κιλα...
και ομως... Για 7 κιλα εκοψαν φιλο μου σημερα! Μολις το εμαθα...ακης έγραψε: Καλημερα. Δεν πιστευω να καπηκανε για 5-6 κιλα; Ειναι αυστηροι με τα κιλα...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Παιδια η προκυρηξη γραφει οτι αν εισαι πανω απο 20 κιλα απο το φυσιολογικο κοβεσαι. Αρα στο 1,70 τα σωστα κιλα ειναι 70-75. Αν ο αλλος ειναι 100 κιλα και βεβαια θα τον κοψουν. Τα 20 κιλα που αφηνουν περιθωριο δηλαδη ειναι λιγα;
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
αρα ηταν 27 κιλα παραπανω.sta8hsss έγραψε:και ομως... Για 7 κιλα εκοψαν φιλο μου σημερα! Μολις το εμαθα...ακης έγραψε: Καλημερα. Δεν πιστευω να καπηκανε για 5-6 κιλα; Ειναι αυστηροι με τα κιλα...
οχι ηταν 90 κιλα και ειχε υψος 1,74 οχι χοντρος...ILIAS KRITI έγραψε:αρα ηταν 27 κιλα παραπανω.sta8hsss έγραψε:και ομως... Για 7 κιλα εκοψαν φιλο μου σημερα! Μολις το εμαθα...ακης έγραψε: Καλημερα. Δεν πιστευω να καπηκανε για 5-6 κιλα; Ειναι αυστηροι με τα κιλα...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
εγω αυτο ξερω. Και αυτο ισχυει.Greek_Army έγραψε:Στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών μετράνε.Σωματικό βάρος : Φυσιολογικό σωματικό βάρος σε κιλά που προκύπτει από το ανάστημα σε εκατοστά (-) 100 με ανεκτή υπέρβαση έως +20 του φυσιολογικού
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Εγώ τα έλεγα για το ΔΜΣ φέτος θα είναι αυστηροί όπως ήτανε και στην σχολή αστυφυλάκων.
οποτε συμφωνα με αυτο ο φιλος μου ειχε οριο 94 κιλα... Καλα δε τα λεω; Και ηταν 90...ILIAS KRITI έγραψε:εγω αυτο ξερω. Και αυτο ισχυει.Greek_Army έγραψε:Στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών μετράνε.Σωματικό βάρος : Φυσιολογικό σωματικό βάρος σε κιλά που προκύπτει από το ανάστημα σε εκατοστά (-) 100 με ανεκτή υπέρβαση έως +20 του φυσιολογικού
κι εγω τα ελεγα... Αλλα δεν με ακουγε κανεις...Greek_Army έγραψε:Εγώ τα έλεγα για το ΔΜΣ φέτος θα είναι αυστηροί όπως ήτανε και στην σχολή αστυφυλάκων.

- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

τι οχι χοντρος ρε φιλε εδω εγω ειμαι 1.74 και 75 κιλα και με ανυσηχουσε εχασα 5 κιλα ημουν 80 και με ελεγες λιγο χοντρουλη οχι να ειναι και 90... Καλα τους κανουν και τους κοβουν το ηξεραν οτι μετραει ο δμζ μπορουσαν ανετα ολον αυτον τον καιρο να χασουν τα απαρετιτα κιλα. Οσοι δεν το εκαναν νομιζω δεν γουσταρουν και τοσο να μπουν ειδικοι φρουροι αρα δεν το αξιζουν και καλα κανουν και τους κοβουν οπως και στα αθληματα! Εγω αυριο παω για δμς και θα σας πω νεαsta8hsss έγραψε:οχι ηταν 90 κιλα και ειχε υψος 1,74 οχι χοντρος...ILIAS KRITI έγραψε:αρα ηταν 27 κιλα παραπανω.sta8hsss έγραψε:και ομως... Για 7 κιλα εκοψαν φιλο μου σημερα! Μολις το εμαθα...ακης έγραψε: Καλημερα. Δεν πιστευω να καπηκανε για 5-6 κιλα; Ειναι αυστηροι με τα κιλα...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Φιλε μην γινεσαι κακος. Ειχαν χρονο να προετοιμαστουν οσοι ειχαν τετοιο προβλημα απο τον αυγουστο. Και με τετοια καθυστερηση που εγιναν τα πραγματα. Αλλα εκτως αυτου η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα 20 κιλα που αφηνουν παραπανω ειναι υπερ αρκετα.(θα μου πεις τωρα οτι μπορει να εισαι 1,75 και 100 κιλα ''φετεσ'' αλλα τα κιλα ειναι κιλα... )
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Κι ομως παιδια, οσοι ηταν γυμνασμενοι και ειχαν λιγα κιλα παραπανω τους περνουσαν (τουλαχιστον στην δικια μου ομαδα). Δλδ, τους σηκωναν ορθιους, τους κοιτουσαν και ολα οκ! Και οπως και να το κανουμε, ειναι και το λογικο. Τουλαχιστον, μπροστα μου, περασανε ατομο που ηταν παραπανω κιλα αλλα ηταν "τουμπανακι".
Παιδια δμς δεν ειναι τα 20 κιλα πιο πανω απο το υπσοσ Το λεει καθαρα η προκυριζι Ειναι (βαρος/ υψος*υψος) δηλαδη 84/1.80υψος*1.80 84/3.24=25.92 Οριο ειναι 19-27 για αντρες και
18-25 για γυναικες Ο αντρας κοβεται στα 8 κιλα πανω Δηλαδη 88/3.24=27.16 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
18-25 για γυναικες Ο αντρας κοβεται στα 8 κιλα πανω Δηλαδη 88/3.24=27.16 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες