σοβαροτατα φιλε μου. Αυτην ηταν η αξιοκρατια που αλλαζαν 3 μηνες τωρα;Kostas13 έγραψε:sofi82 έγραψε:Εμενα μπορειτε να μου εξηγησετε ενω τα αθληματα τα εβγαλα με βγαζει ακαταλληλη στις αθλητικες διαδικασιες; Κ μη μου πειτε οτι οσοι περασαν τα εβγαλαν... Δε το πιστευω
κιαλλο παρατραγουδο. Σοβαρα μιλας;
Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Απο τι φαίνετε ναι sofi. Διαφάνεια = σας κοροιδέυουμε! Εχω άδικο;
Δεν εχει σημασια γιωργο ειναι σιγουρο 100% οτι μετραει ο βαθμος πτυχιου για αυτο ειμαι σιγουρη απλα δεν ξερω αν στρην δικη σου περιπτωση επαιξε αυτο ρολο. Εχω συναδελφο τριτοετη του χαρβαρντ! Μην γελατε καθολου κ απο την μια καλυτερα να ανεβαινει λιγο το επιπεδο...
Αυτη ειναι η αξιοκρατια σοφη. Θελουμε δε θελουμε θα τη λουστουμε για λιγα χρονια. Καλα να παθουν οσοι ψηφισαν πασοκ. Δε θελω να παω τη συζητηση σε πολιτικο περιεχομενο. Σταματαει εδω.
-
- Ανθυπασπιστής
Αυτό ενοούσε ο κύριος Πρόεδρος λέγωντας διαφάνεια τόρα μερικοί άλλα νόμιζαν 

όχι φιλε η τίτι κάνει λάθος τα πτυχία παίρνουν έναν σταθερό βαθμό δεν μοριοδοτούνται έπρεπε να είσαι επιτυχών!Γιωργος έγραψε:Δεν αναφερει κατι titi αλλα ισως ειναι αυτο που λες. Αλλα να μετραει δηλ. Το βαθμο του πτυχιου Λογιστικης απο ΤΕΙ που κατεχω. Παραξενο μου φαινεται. Δεν κανω αιτηση για μεταπτυχιακο. ΕΠΟΠ παω να μπω. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου titi.
απο τι φαίνετε ναι sofi. διαφάνεια = σας κοροιδέυουμε! εχω άδικο;
[/quo θα το καταλαβαινα αν δεν περνουσα γιατι καποιος ειχε περισσοτερα μορια απο μενα αλλα αυτο τωρα τι ειναι?
[/quo θα το καταλαβαινα αν δεν περνουσα γιατι καποιος ειχε περισσοτερα μορια απο μενα αλλα αυτο τωρα τι ειναι?
πατηστε στην αναζητηση αποτελεσματα εποπ 2006 κ θα δειτε τι ειχε συμβει τοτε... Στην σελιδα της forthnet ο γραφει ξεκαθαρα
Kostas13 έγραψε:Αυτη ειναι η αξιοκρατια σοφη. Θελουμε δε θελουμε θα τη λουστουμε για λιγα χρονια. Καλα να παθουν οσοι ψηφισαν πασοκ. Δε θελω να παω τη συζητηση σε πολιτικο περιεχομενο. Σταματαει εδω.

army-boy παιρνουν συγκεκριμενα μορια γενικα, σε περιπτωση ισοβαθμιας τοτε παιζει ρολο ο βαθμος πτυχιου ειδικοτητας Ειναι σιγουρο αυτο.
-
- Ανθυπασπιστής
Απάντησα στο θέμα αξιοκρατίας και διαφάνειας sofi
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
θες δεν θες το γυρισες... Δεν ειναι μονο το πασοκ αλλα και Η νδ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣKostas13 έγραψε:Αυτη ειναι η αξιοκρατια σοφη. Θελουμε δε θελουμε θα τη λουστουμε για λιγα χρονια. Καλα να παθουν οσοι ψηφισαν πασοκ. Δε θελω να παω τη συζητηση σε πολιτικο περιεχομενο. Σταματαει εδω.
-
- Ανθυπασπιστής
Μαζί σου αλεχ 

η προκήρυξη δεν λέει κάτι τέτοιο αλλα αν είσαι σίγουρη δεν θα σε αμφισβητήσω μόλις τώρα είδα και αυτό με τα αποτελέσματα του 2006 πάνω κάτω τα ίδια με εμάς συμβαίνουν και εγώ επιλαχών βγήκα με 50 μόρια παραπάνω από τον ελάχιστο επιτυχόντα!titi έγραψε: army-boy παιρνουν συγκεκριμενα μορια γενικα, σε περιπτωση ισοβαθμιας τοτε παιζει ρολο ο βαθμος πτυχιου ειδικοτητας Ειναι σιγουρο αυτο.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Δεν ειμαστε 40-50ετων αλλα γνωριζουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι η ΕΛΛΑΔΑ ειναι βυσματοχωρα και δεν προκειτε να αλλαξει καθοοολου ευκολα αυτο. Μη σας πω οτι δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες