Άδειες αθλητών στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

το πας αλλου το θεμα... Εγω αμα διαβασες καλα ς πα οτι δεν λεω την γνωμη μ με βαση τα χρηματα. Κ εννοω οτι οι αθλητες προβαλλουν την Ελλαδα προς τα εξω... Μιας κ ειδικα οι ολυμπιακοι αγωνες αρχισαν εδω... Επισης δεν μιλαμε για τους αθλητες π παιρνουν αναβωλικα κ δεν μπορεις να λες εναν ανθρωπο αμφιβολου ποιοτητας... Αν ειναι δυνατον. Συγνωμη οι φοιτητες θα χασουν την εξεταστικη τους; Τι λες τωρα; Κ οι αγροτες δεν παιρνου συνεχεια... Οταν ειναι η εποχη για να κανουν σοδεια παιρνουνε... Δεν μπορεις να συγκρινεις. Κ στην τελικη για να υπαρχουν αυτες οι αδειες απο ανωτερους θεσπισμενες θα εχουν βαση κ δεν θα ναι ετσι.

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Eκτός του ότι εγώ απλά κάνω την κριτική μου, έχει συμβεί επανειλημμένα στο παρελθόν κάποιοι θεσπισμένοι κανόνες να ανακαλούνται ως λανθασμένοι, οπότε το τελευταίο σημείο που έθιξες δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Στο εξήγησα για τους αθλητές πως το εννοώ δεν χρειάζεται να τα ξανα-πω.

Και η φιλοσοφία ξεκίνησε από την Ελλάδα και προβάλλουνε κι αυτοί πολιτισμό, Ας δώσουμε άδεια έμπνευσης στους συγγραφείς δηλαδή.

Αμφιβόλου ποιότητας Δεν είπα κανέναν άνθρωπο. Είπα αμφιβόλου ποιότητας την αξία του ως αθλητή.

Στον στρατό υπάρχει μια άδεια "χ" ημερών για κάθε θητεία. Ας την παίρνει ο καθένας όποτε είναι πιο χρήσιμη για αυτόν. Είτε είναι φοιτητής είτε αγρότης είτε αθλητής.

Για ποιο λόγο δηλαδή να είναι υποτιμημένοι οι υπόλοιποι που δεν ανήκουνε σε αυτές τις 3 κατηγορίες;

Μαγδαλένα

κ αν η γιαγια μου ειχε Καρουλια θα ταν πατινι...

τι μ λες τωρα να παιρναν ολοι αδεια οποτε γουσταραν; Στρατος ειναι... Αμα μπεις κανε ενσταση...

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Άλλα λέω άλλα καταλαβαίνεις. Δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε την συζήτηση.
Μαγδαλένα

Εγω καταλαβα τι λες. Εσυ μαλλον δεν καταλαβες τι λεω. Οντως δεν υπαρχει νοημα να συνεχισουμε την συζητηση.
βασιλης

Δημοσίευση από βασιλης »

Καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω τι προκυπτει για τους αθλητες στρατιοτικους εν ενργεια και μελη εθνικης ομαδας
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες