Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

KAITH έγραψε:
cristi έγραψε:
KAITH έγραψε: Τι καλυτερο γι'αυτους να βρισκονται συνεχως αναμεσα σε αντρικα κορμια... Στον αντρα μου ετυχε συναδελφος στο κεντρο να τον χουφτωνει να τον κανει μασαζ κτλ. Φυσικα τον αντιμετωπισε με χιουμορ. Τι αλλο να κανει κανεις. Εικόνα

διαφωνω με το τροπο προσεγγισης που κανεις για τους ομοφιλοφιλους. Ειναι ακομψος

το εννοεις ακομψος; Εχω φιλο gay τον οποιο αντιμετωπιζω κι εγω με χιουμορ και καταλαβαινω πως νιωθουν. Φυσικα και στο στρατο υπαρχουν καποιοι που θα πανε για να βρεθουν στον ιδιο θαλαμο με αλλους αντρες και να κανουν παρεα να γνωριστουν κτλ. Ε και καποιοι που θα προσπαθησουν να κανουν μια ηρεμη στρατιωτικη θητεια. Γιατι διαφωνεις;Εικόνα
περι αντρικων κορμιων κλπ. Που παρεθεσες. Και γιατι τον αντιμετωπιζεις με χιουμορ;

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από KAITH »

Ε οταν σου λεει για τον εναν και τον αλλον πωπω τι μαναρι και να με κοιταξε κτλ κτλτι θες να κανω; Μου φαινεται περιεργο να μην του αρεσουν γυναικες οποτε δεν το αναλυω και πολυ. Ουτε και ειμαι αντιθετη. Ας κανουν οτι θελουν. Οσο για την θητεια ο φιλος μου ο gay μου λεει οτι μονο γι'αυτο θα πηγαινε. Για να κανουν ολοι μαζι μπανιο στα ντουζΕικόνασορυ αλλα δεν ειναι ολοι ιδιοι
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Απλα προσωπικα η αποψη μου ειναι οτι οπως και αν φερονται στους γυρω τους οι ομοφιλοφιλοι εμεις πρεπει να κραταμε μια σταση πιο ξερεις να μην τους φερνουμε σε δυσκολη θεση και βεβαια δεν ειναι ολοι το ιδιο.
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από KAITH »

Συμφωνω σ'αυτο! Κανεναν ποτε δεν πρεπει να φερνουμε σε δυσκολη θεση. Ολα θελουν τροπο και ευγενεια. Γεια σου ρε cristiΕικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Ακριβως εκει ηθελα να καταληξω. Γεια σου και σενα κομαντο μου Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Πέμ Μαρ 04, 2010 2:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από tsiripobina »

Θεωρω πως οποιος επιλεγει αυτο το δρομο της ομοφυλοφιλιας δε πρεπει να ντρεπεται και εκτος αυτου Ξερει τι μπορει να ακουσει, αρα δεν πιστευω πως ερχεται σε δυσκολη θεση.

Παρολα αυτα δε μπορω να καταλαβω ποσο ανετα θα νιωθει ενας ομοφυλοφιλος αναμεσα σε τοσους αντρες; Εγω προσωπικα σαν γυναικα δε θα ενιωθα ανετα ΚΑΘΟΛΟΥ.

Παντως αυτα τα περι χουφτωματων, μασαζ κλπ δε λεω, και οι στρειτ αντρες τα κανουν στην πλακα αλλα να το κανει καποιος με αλλο σκοπο παει πολυ!
Αυτο δε πρεπει να αντιμετωπιζεται με χιουμορ πιστευω, αλλα πρεπει να βαζει ο καθενας τα ορια του.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από fideas emk »

Χαχα γεια σου ρε θρύλε!

απο όσο ξερω φυσικά και υπαρχουν αδερφες στο στρατό. Ειδικά σε κατι πεταμένες μονάδες στον Εβρο που πανε οι ανεπιθυμητοι (αδερφες, Ζακια κτλ). Δοξα τω θεω στις ειδ δυναμεις (τουλαχιστον από όσο είδαΕικόνα) δεν είδα κανεναν. Βεβαια δε ξερω αν ηταν κανενας κρυφος και το εκρυβε και πολυ καλα. Αν και οι κρυφοι ακομα, μπαμ κανουνε... Εικόνα νταξει σεβαστές οι αδερφες αλλα μηπως εχει παραγινει το ζήτημα λίγο; Νταξει και γω δε μισώ κανενα εξ ορισμού αλλά αφου δε μας πειραζει τι κανει ο καθενας για την παρτυ του σ'αυτα τα θεματα. Τότε φανταζεστε όλοι οι αντρες στην Ελλαδα να τανε αδερφές; Τι θα γινοτανε τοτε; Ενα απεραντο κωλ*χανίο! Εσεις οι γυναικες τι θα λεγατε τοτε;

Ή το άλλο. Φιλος μου απο ΣΜΥ που εκανε Βοσνια πιο παλια ήταν με αρκετους ΝΑΤΟικους εκει και αναμεσα τους και μια ολλανδικη μοναδα... Σκανε τωρα λεει αυτος οι δικοί μας σε μια εκδηλωση (με πολιτικα ρουχα) οπου καταφτανουνε και διαφοροι ΝΑΤΟικοι εκει οποτε σε μια στιγμη σκαει και ο διοικητης της ολλανδικης μοναδας... Κρατώντας από το ΄χερι τον... Υποδιοικητή της μοναδας!Εικόνα Τα μυαλά μας πονάνε! Ελεος!

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

ΘΡΥΛΟΣ έγραψε: Δεν μπορουνε να πανε οι αδερφες στρατο να την πεφτουν στον εναν και στον αλον

ενω ειναι καλυτερα οι παπαδες κατω απο τα ρασα να φορανε στρινγκ πχΕικόνα Και την αλλη μερα να πας Για εξομολογηση. Το οτι στη πλειοψηφια του το παπαδαριο γεμισε φουστα και φτερα δεν μας πειραζει οι ομοφυλοφιλοι στο στρατο ειναι προβλημα Και αυτο το παραθετω ως μετρο συγκρισης και μονο για να υπαρχει αντιβαρο. Αλλα ας μεινουμε στο στρατο και μονο και ας μην επεκταθουμε σε αλλους χωρους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Τρί Μαρ 09, 2010 3:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Su-35 »

Ποια πλειοψηφια ρε cristi; Επισης τι συσχετισμος ειναι παλι αυτος;

Τι σχεση εχουν με την ολη συζητηση οι ομοφυλοφιλοι παπαδες;
Eπειδη ειναι το ενα στραβο πρεπει να γινει και το αλλο; Τι λογικη ειναι αυτη;

Τεσπα οι ομοφυλοφιλοι εχουν θεση στo στρατο οταν δεν ειναι κραγμενοι και οταν πληρουν τα υπολοιπα κριτηρια.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Signaller »

Su-35 έγραψε:
Τεσπα οι ομοφυλοφιλοι εχουν θεση στo στρατο οταν δεν ειναι κραγμενοι και οταν πληρουν τα υπολοιπα κριτηρια.
Και εγώ σε αυτήν την άποψη καταλήγω. Βασικά τα ποστ του alex σε κάποιο άλλο θέμα με έκαναν κάπως να αναθεωρήσω τις απόψεις μου. Πιο πριν ήμουνα φανερά ενάντιος. Ίσως μας βοήθησε να δούμε τα πράγματα και από κάποια άλλη οπτική γωνία

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Su-35 έγραψε:Ποια πλειοψηφια ρε cristi; Επισης τι συσχετισμος ειναι παλι αυτος;

μην μενεις στο συσχετισμο και προχωρα στο παρακατω. Και πληρουν τα υπολοιπα κριτηρια περισσοτερο για Προκηρυξη του ασεπ μου κανει η ολη τοποθετηση σου

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Su-35 έγραψε:
Βασικά τα ποστ του alex σε κάποιο άλλο θέμα με έκαναν κάπως να αναθεωρήσω τις απόψεις μου. Πιο πριν ήμουνα φανερά ενάντιος. Ίσως μας βοήθησε να δούμε τα πράγματα και από κάποια άλλη οπτική γωνία

παντα υπηρχε αυτη η αποψη του αλεξ και παντα υπαρχουν αλεξ. Η συζητηση περπατησε και κατεληξες καπου

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Su-35 »

cristi έγραψε:
Su-35 έγραψε:Ποια πλειοψηφια ρε cristi; Επισης τι συσχετισμος ειναι παλι αυτος;

μην μενεις στο συσχετισμο και προχωρα στο παρακατω. Και πληρουν τα υπολοιπα κριτηρια περισσοτερο για Προκηρυξη του ασεπ μου κανει η ολη τοποθετηση σου

Τι σου κανει σαν προκηρυξη ασεπ;
Το να πληρουν τα υπολοιπα κριτηρια;
Μα οι προϋποθεσεις ειναι αυτονοητες οπως συμβαινει και με τους υπολοιπους.
Εμενα παλι η ολη τοποθετηση σου μου κανει σαν μια εκτος θεματος προπαγανδα κατα των παπαδων.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Su-35 έγραψε:
Εμενα παλι η ολη τοποθετηση σου μου κανει σαν μια εκτος θεματος προπαγανδα κατα των παπαδων.
προπαγανδες αλλοι κανουν. Καλυτερα να ποσταρεις εδω /forum/forum_posts.asp?TID=5087&PN=8 Καθοτι περι ανεκδοτου προκειται

215 EΣΣΟ

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από 215 EΣΣΟ »

Καταταχθηκα με την 215 ΕΣΣΟ το '91 στο ΚΕΕΔ, και ζητησα μεταταξη στο ΚΕΤΘ γιατι ειχα προβλημα με χειρουργημενο γονατο (ρηξη χιαστων).
Ειδα πολλα και στο ΚΕΕΔ αλλα και στο ΚΕΤΘ.
Απλα να σας θυμισω (και μην αρχισετε τις πατριωτικες κορωνες, γιατι πριν απο τοσους αιωνες οι συνηθειες ηταν αλλες) πως ο μεγαλυτερος στρατηλατης ολων των εποχων, ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν ομοφυλοφιλος.
Τιποτ'αλλο...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης