33ΜΚ έγραψε:Θα σας δώσω και εγώ ένα ευχάριστο νέο με όλα αυτά που μας έχουν τρελάνει τόσο καιρό από βδομάδα σε βδομάδα.Θα γίνει και σε εμάς τροποποίηση και αύξηση των όπλων σωμάτων και θα πάρει περισσότερα άτομα δεν ανακοινώθηκε ακόμα αλλά θα το πουν 😉
Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους μας, αν πχ βγουν τα αποτελέσματα αυτή την βδομάδα μας δίνουν περιθώριο μέχρι να μπούμε ; Ή βγαίνουν ασπουμε σήμερα και αύριο μπαίνουμε ;
Δυστυχώς απ τη χαρά μου δε ρώτησα ποσα άτομα παραπάνω θα πάρει μαλακια χαχα. Αλλά θα πάρει παιδιά, τώρα κάντε αναλογικά τις συγκρίσεις αν πήραν στην πολεμική 27 άτομα που απ τους αρχικούς ήταν 201 τότε σε εμάς ποσα ; Νομίζω αναλογικά θα βγουν αυτά δε νομίζω μόνο 27 απλή λογική είναι η ξηρά είχε περισσότερα άτομα
Johny2114 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους μας, αν πχ βγουν τα αποτελέσματα αυτή την βδομάδα μας δίνουν περιθώριο μέχρι να μπούμε ; Ή βγαίνουν ασπουμε σήμερα και αύριο μπαίνουμε ;
Εννοείται ότι θα υπάρχει χρονικό περιθώριο δεν θα βγει σήμερα και αύριο θα μπεις!
Πάνω κάτω εκεί ΕΛΔΥΚ. Αλλά μη περιμένετε αποτελέσματα τόσο σύντομα θα αργήσουν λίγο .από ότι πληροφορήθηκα σήμερα κλείνανε τις καρτέλες με τα υγειονομικά δηλαδή σήμερα έλεγξαν και τα χαρτιά των τελευταίων που πέρασαν από γιατρούς κάτι είναι και αυτό
Καλά ναι σίγουρα ότι είναι αυτό περιμέναμε τόσο καιρό 15 μέρες θα τα χαλάσουμε υπομονή και τελειώνουμε αφού βγαίνουν τς αεροπορία σ αυτή την εβδομάδα λίγο καιρό υπομονή ακόμη η εβδομάδα από 15 Νοεμβρίου θα έχει αποτέλεσματα νομίζω
Μάγκες για ναυτικό βγήκαν άλλες 15 θέσεις και προθεσμία για δικαιολογητικά έχουν μέχρι 17 Νοεμβρίου αν περιμένουν και αυτούς για να βγάλουν αποτελέσματα τότε καλό Δεκέμβριο και αν γιορτές έρχονται και θα κανονίζουν άδειες μετά νέο έτος (σωθήκαμε με το ***** που επικρατεί)
Εβγαλε και αλλη προκηρυξη στο ναυτικο γιατι λογικα δεν θα συμπληρωθηκαν οι θεσεις γιατι ναυτικο δεν θελει κανεις να παει. Διαφορετικα αν ηθελε να παρει και αλλα ατομα θα εβγαζε τροποποιηση οπως η αεροπορια και θα αυξανε τις θεσεις αλλα δεν υπηρχαν αιτησεις για να το κανει αυτο