Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Επικοινωνία:
4Ος επιλαχών παιδιά μακάρι να βρουνε 4 άτομα κάτι καλύτερο Καλή σταδιοδρομία σε όλους
-
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
πιο ωραίο το μπερέ τι να το κάνεις το τζόκεϊ, Ταψα τα μπερέ, από έναν παλιό τεθωραNickolas24 έγραψε:Στα τεθωρακισμένα έχω ακούσει απαγορεύεται το τζόκεϊ και φοράς μονίμως μπερέ, ισχύει;
- greenalexyo
- Υπολοχαγός
- Επικοινωνία:
Μακάρι, αλλά πολύ δύσκολα.alexmpss έγραψε:4Ος επιλαχών παιδιά μακάρι να βρουνε 4 άτομα κάτι καλύτερο Καλή σταδιοδρομία σε όλους
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Χαχα διαφωνώ φίλε μου, το τζόκεϊ θεωρώ ότι είναι πολύ πιο ωραίο. Αλλά στο θέμα μας, απαγορεύεται όντως το τζόκεϊ εκεί?mikeangel έγραψε:πιο ωραίο το μπερέ τι να το κάνεις το τζόκεϊ, Ταψα τα μπερέ, από έναν παλιό τεθωραNickolas24 έγραψε:Στα τεθωρακισμένα έχω ακούσει απαγορεύεται το τζόκεϊ και φοράς μονίμως μπερέ, ισχύει;
- troupakhs
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα ! Τι ειδικότητα ;Nickolas24 έγραψε:Επιτυχών και εγώ στα ΤΘ συνάδελφε!troupakhs έγραψε: Καλησπέρα και καλή σταδιοδρομία σε όλους! Με το καλό η κατάταξη μας το συντομότερο ! (Επιτυχών Τεθωρακισμένων)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Πλήρωμα αρμάτων και συγκεκριμένα στην 9110 εσύ?troupakhs έγραψε:Καλησπέρα ! Τι ειδικότητα ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 22, 2021 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- troupakhs
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Την ίδια ακριβώςNickolas24 έγραψε:Πλήρωμα αρμάτων και συγκεκριμένα στην 9110 εσύ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 22, 2021 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Παιδιά στείλτε λίγο τις βάσεις
- Mortar
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Μπορείς να μπεις με τους κωδικούς και να τις δεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Δηλαδή κυριολεκτικά μέλλων συνάδελφος! Αν και είμαι σε τρελό δίλημμα γιατί έχω περάσει και ΠΝ, θεωρώ ότι δεν είναι τόσο κακουχία το συγκεκριμένο όπλο όσο το περιγράφουν αλλά σίγουρα δεν κάθεσαι κιόλας. Από ο, τι ξέρω οι ασκήσεις τους είναι αρκετά μάχιμες.troupakhs έγραψε:Την ίδια ακριβώς
- troupakhs
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Είμαι ΟΒΑ στο ΠΝ και διάλεξα στρατό ξηράς, πίστεψε με χίλιες φορές ΣΞ παρα ΠΝNickolas24 έγραψε:Δηλαδή κυριολεκτικά μέλλων συνάδελφος! Αν και είμαι σε τρελό δίλημμα γιατί έχω περάσει και ΠΝ, θεωρώ ότι δεν είναι τόσο κακουχία το συγκεκριμένο όπλο όσο το περιγράφουν αλλά σίγουρα δεν κάθεσαι κιόλας. Από ο, τι ξέρω οι ασκήσεις τους είναι αρκετά μάχιμες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 22, 2021 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Φίλε μου και γω ίδια ειδικότητα ΤΘ, έχω περάσει και αρμενιστης στο Ναυτικό και δεν έχω ιδέα που θα δηλώσω εν τέλει 😛
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Troupaki να σου πω πως είμαι οβα τεθωρακισμενα και φευγω να πάω ναυτικό μιας και πέρασα Ειναι όντως δύσκολη ειδικότητα τα τεθωρακισμενα οπότε ας μην επηρεάσουμε άλλους
Ο καθένας ας κανει την επιλογή του μόνος
- troupakhs
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ απόλυτα, γι αυτό λέω πως είναι καθαρά προσωπική επιλογή, δεν θέλω να επηρεάσω κανένανepop96 έγραψε:Troupaki να σου πω πως είμαι οβα τεθωρακισμενα και φευγω να πάω ναυτικό μιας και πέρασα Ειναι όντως δύσκολη ειδικότητα τα τεθωρακισμενα οπότε ας μην επηρεάσουμε άλλους
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Επικοινωνία:
Καλή μας επιτυχία μάγκες. Περιμένουνε ημερομηνίες κατάταξης με το καλό. Όλα τα κομάντα Μεγάλο Πεύκο μπαίνουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες