Ιατρικές - Υγειονομικές Εξετάσεις ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2017)
Γεια σας, εχω υποθυρεοειδισμό, μπορω να περασω ΣΣΕ ή γενικα σε στρατιωτικές σχολες; Ειδα το ΦΕΚ και λεει οτι ειναι λογος απορριψης, αλλα μου εχουν πει οτι στις ΠΚΕ κανουν μόνο αιματολογικες που δεν φαινεται εκει ο θυρεοειδής. Αν καποιος μπορει να μου το πει με σιγουρια θα του ειμαι ευγνωμον
Ευχαριστω εκ των προτερων.
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Δημητριος έγραψε:Γεια σας, εχω υποθυρεοειδισμό, μπορω να περασω ΣΣΕ ή γενικα σε στρατιωτικές σχολες; Ειδα το ΦΕΚ και λεει οτι ειναι λογος απορριψης, αλλα μου εχουν πει οτι στις ΠΚΕ κανουν μόνο αιματολογικες που δεν φαινεται εκει ο θυρεοειδής. Αν καποιος μπορει να μου το πει με σιγουρια θα του ειμαι ευγνωμον
Με συγχωρείς, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα; Αν θα φανείς στις εξετάσεις ο θυρεοειδής; Όχι ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία σου αν το αμελήσεις; Ξέρεις, στη ΣΣΕ δεν πας για εκδρομή, η εκπαίδευση είναι πολύ σκληρή.
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 5
Εχει ένα δίκιο μην περιμένετε να σας το βρούν οι γιατροί στην στρατιωτική σχολή μπορεί να πάθετε τίποτα απο αμέλεια του γιατρού αν δεν σας κόψει
Οι επιπτωσεις στην υγεια μου από τον υποθυρεοειδισμο ειναι ελαχιστες και αμελητέες. Η ερώτηση μου ηταν πιστευω ικανοποιητικα κατανοητη και δεν ζητησα γνωμη ιατρικου περιεχομενου, αν το επιθυμουσα αυτό θα απευθυνομουν σε καποιον στρατιωτικο ιατρο. Στο διαταυτα, γνωριζει καποιος την απαντηση ή δεν υπαρχει απαντηση;Ευχαριστω εκ των προτερων
Δημητριος έγραψε:Γεια σας, εχω υποθυρεοειδισμό, μπορω να περασω ΣΣΕ ή γενικα σε στρατιωτικές σχολες; Ειδα το ΦΕΚ και λεει οτι ειναι λογος απορριψης, αλλα μου εχουν πει οτι στις ΠΚΕ κανουν μόνο αιματολογικες που δεν φαινεται εκει ο θυρεοειδής. Αν καποιος μπορει να μου το πει με σιγουρια θα του ειμαι ευγνωμον
Δεν μπορείς να περάσεις καθώς δεν κάνουν απλές αιματολογικές εξετάσεις, γίνονται μικροβιολογικές, βιοχημικές και ενδοκρινολογικές.
Το ΦΕΚ δεν λεει τιποτα για αυτα που ανεφερες. Επιπλεον στο δελτιο υγειονομικης εξετασης υποψηφιου εκτος απο τις εξετασεις που υποχρεουσαι να κανεις μονος σου, στις ΠΚΕ σε εξεταζουν ΝΕΥΡΟΛΟΓΟς, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟς, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟς, ΨΥΧΙΑΤΡΟς, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ. Εχει συμβει σε σας αυτο που ανεφερατε ή απλα το εχετε ακουσει;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ευχαριστω εκ των προτερων
Σου κάνουν και μέσα στη σχολή εξετάσεις , τέλος πάντων κάνε οτι νομίζεις , όταν επιμένει κάποιος δεν του χαλαω χατήρι.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καλημέρα Να ρωτήσω
Σε περίπτωση τραυματισμού... Όχι σπάσιμο αλλά κάτι πιο ελαφρύ στο πόδι.. τι γίνεται με τα αθλήματα ;
Σε περίπτωση τραυματισμού... Όχι σπάσιμο αλλά κάτι πιο ελαφρύ στο πόδι.. τι γίνεται με τα αθλήματα ;
spyros-haf έγραψε:Καλημέρα Να ρωτήσω
Σε περίπτωση τραυματισμού... Όχι σπάσιμο αλλά κάτι πιο ελαφρύ στο πόδι. Τι γίνεται με τα αθλήματα ;
Άμα γίνει δεκτή η αίτηση για αναβολή αλλά να δώσεις μέσα στις επόμενες 15 ημέρες καλώς, αλλιώς τίποτα. Απορρίπτεσαι.
Εχω ακουσει πως αμα εχεις θυρεοειδη σε αφηνουν να παιρνεις το χαπι. Ισχυει;
-
- Υποδεκανέας
Παιδια να ρωτησω αν εχεις στιγμα δηλαδη χαμιλο αιματοκριτι περνας τις υγειονομικες εξετασεις; Ευχαριστω εκ τον προτερων
-
- Α/ΓΕΑ
EΛεγξε τα αιματολογικά νοσήματα του πίνακα γενικών νοσημάτων του ΠΔ 11/2014
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/mhxanografiko/stratiotikes-astynomia/846-stratiwtikes-scholes-noshmata-swmatikes-ateleies.html
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/mhxanografiko/stratiotikes-astynomia/846-stratiwtikes-scholes-noshmata-swmatikes-ateleies.html
Καλησπερα, θα ηθελα να ξαναδωσω πανελληνιες για να περασω ΣΣΕ... Αλλα μου εχουν πει (οι γιατροι) οτι εχω ενα μικρο φυσημα στην καρδια. Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για αυτον το λογο... ; ευχαριστω
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
κωστας έγραψε:Καλησπερα, θα ηθελα να ξαναδωσω πανελληνιες για να περασω ΣΣΕ... Αλλα μου εχουν πει (οι γιατροι) οτι εχω ενα μικρο φυσημα στην καρδια. Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για αυτον το λογο... ; Ευχαριστω
μπορεις να δεις τα νοσηματα που συνιστουν λογο αποκλεισμου στην σχετικη προκυρηξη. Ακομη καλυτερα θα μπορουσες να συμβουλετεις εναν στρατιωτικο γιατρο
-
- Α/ΓΕΑ
Για νοσήματα καλό είναι να ρωτάτε γιατρούς στρατιωτικούς δεν είμαστε εμείς εδώ τοσο εξειδικευμένοι να δώσουμε τέτοιες απαντήσεις
Καλό σου απόγευμα
Καλό σου απόγευμα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες