Βουλευτικές εκλογές και νέα Κυβέρνηση (2014)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kbs2011
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Kbs2011 »

aris 1943 έγραψε:Γεια τ φιλο ποιο πανω που ρωτησε οσους φιλους στρατιωτικους π ξερω Χ. Α ψηφιζουν οπως κ αστυνομικοι οχι ολοι βαιβαια οι περισσοτεροι εγω παντως εχω μια αγωνια γ το τι θα κανει ο συριζα γιατι αυτος θα βγει σιγουρα θα ειδωμεν. Το ποταμι πως το βλεπετε οτι θα παειΕικόνα;

Φίλε εγώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα βγει ο συριζα. Καταρχήν οι δημοσκοπίσεις τα τελευταία χρόνια άλλα έδειχναν και άλλα έβγαζαν οι κάλπες. Μιλάμε για τεράστιες διαφορές. Επίσης είναι και οι δ. Ξ/δ. Α. Που δεν έχουν δείξει ακόμα πού κλείνουν. Μεγάλο ποσοστό. Και βάλε και τα μεγάλα sites τύπου newsit που ξεκίνησαν από νωρίς την προπαγάνδα τους ότι "θα κλείσουν για μέρες οι τράπεζες αν βγει ο συριζα" και άλλα τέτοια όμορφα. Σίγουρα κάποια πρόβατα θα επηρεαστούν από τέτοια κείμενα. Είδωμεν λοιπόν.

Εγώ ελπίζω να βγει ο συριζα γιατί είναι η μόνη εναλλακτική που έχουμε αυτή τη στιγμή και για κάποια προσωπικά μου πιστεύω που μπορεί να κάνει.
Άβαταρ μέλους
2015 A' EΣΣΟ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 2015 A' EΣΣΟ »

Το θέμα μάγκες δεν είναι ποιός θα βγεί. Αλλά ποιός θα κυβερνήσει. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρωτο κόμμα... Αλλά αμφιβάλλω οτι θα θελει/βρει 2-3 άλλα κόμματα να συνεργαστεί. Οψόμεθα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Δημοσίευση από aris 1943 »

2015 A' EΣΣΟ έγραψε:Το θέμα μάγκες δεν είναι ποιός θα βγεί. Αλλά ποιός θα κυβερνήσει. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρωτο κόμμα... Αλλά αμφιβάλλω οτι θα θελει/βρει 2-3 άλλα κόμματα να συνεργαστεί. Οψόμεθα Εικόνα
Kαλα αυτοδυναμια δεν βγαινει με την καμια το θεμα ειναι με ποιον θα συνεργαστειΕικόνα; Παντως θα απογοητευτουνς οσοι ψηφισουν συριζα καλα δε μιλαω για τους κολλημενους... Μακαρι να πεσω εξω σ εαυτο που λεω
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
Άβαταρ μέλους
2015 A' EΣΣΟ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 2015 A' EΣΣΟ »

Η πλειοψηφια αυτών που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνουν γιατί δεν θελουν να ψηφίσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Δεν θέλω να πιστέψω ότι το 25% νομίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ/Τσιπρας εννοεί οσα λεει. Αρα δεν υπαρχει θέμα απογοήτευσεις. Για μια ακόμη φορα, μπορεί να αλλαξουν τα προσωπα αλλα η πολιτικη τους θα ειναι ιδια.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Signaller »

Το θέμα είναι ότι πάμε φουλ για τσιπροδραχμή αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ κρίσιμη η κατάσταση και ο Άδωνις λέει πικρές αλήθειες, τις οποίες φοβάμαι ότι στο μέλλον θα θυμόμαστε
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 96
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Α, ναι, ο Άδωνις, ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας.

Όταν επί 5 χρόνια συζητάς για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ή εισαγωγή παράλληλου νομίσματος, πολύ απλά παραδέχεσαι ότι ό, τι και να κάνεις, όσα Μνημόνια-Μεσοπρόθεσμα επιβάλλεις, πάλι σε αποτυχία θα οδηγήσαι.

Α, επίσης, αν πάμε σε εθνικό νόμισμα, σε 24 ωρές θα διαλυθεί η Ευρωζώνη και το διατραπεζικό σύστημα, και ας λένε ότι μπορούν να απομονώσουν μια χώρα.

Το 2012 η προπαγάνδα και ο φόβος έπιασε, τώρα δεν πιάνει, γιατί είδαμε τι έγινε και τι δεν έγινε.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Signaller »

Ώπα... Ώπα, αυτό που λέει ο Άδωνις στο βίντεο που έβαλες, δεν ερμηνεύεται έτσι. Νομίζω είναι προφανές τί εννοεί...
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Kbs2011
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Kbs2011 »

Θα είχε πιο ενδιαφέρον να μιλήσουμε για το τι αλλαγές μπορούν να γίνουν στο στρατό μετά το αποτέλεσμα των εκλογών. Ας μην το γυρίσουμε σε πολιτική συζήτηση γιατί βλέπω να τρωγόμαστε...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,5% σε νέα Δημοσκόπηση.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας με 4,5% καταγράφει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, σε ό, τι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,5% και η Ν. Δ.25%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, «Το Ποτάμι» και το ΚΚΕ με (από) 5%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%.

Άκυρο/λευκό επιλέγει το 2,5% των ερωτηθέντων, αποχή το 8,5%, άλλο κόμμα το 7%, ενώ αδιευκρίνιστη παραμένει η πρόθεση του 15% του δείγματος.

naftemporiki.gr

Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Δημοσίευση από aris 1943 »

D.Y.K έγραψε:
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,5% σε νέα Δημοσκόπηση.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας με 4,5% καταγράφει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, σε ό, τι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,5% και η Ν. Δ.25%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, «Το Ποτάμι» και το ΚΚΕ με (από) 5%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%.

Άκυρο/λευκό επιλέγει το 2,5% των ερωτηθέντων, αποχή το 8,5%, άλλο κόμμα το 7%, ενώ αδιευκρίνιστη παραμένει η πρόθεση του 15% του δείγματος.

naftemporiki.gr

τη Χρυση Αυγη πολυ κατω την δειχνουν το εξι της εκατο θα το περασει σιγουρα
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Signaller έγραψε:Ώπα... Ώπα, αυτό που λέει ο Άδωνις στο βίντεο που έβαλες, δεν ερμηνεύεται έτσι. Νομίζω είναι προφανές τί εννοεί...

Ναι, νόμιζε ότι όλα καλώς με το Μνημόνιο και στη πορεία είδε ότι δεν έβγαινε. Φάνηκε άλλωστε από το Μνημόνιο 2, μετά Μεσοπρόθεσμο (Μνημόνιο 3) και πρσφάτως με τη "πιστωτική γραμμή" (Μνημόνιο 4).

Το'πε άλλωστε χθές και η πρώην ΠΑΣΠίτισσα-νυν ΝΔκράτησα Σπυράκη: "Ή Μνημόνια για πάντα ή χρεοκοπία". Κατάφερε να συμπαθήσω τον -ανίκανο- Σκουρλέτη.

Ο Αντωνάκης λέει "δεν χρεοκοπήσαμε, αν και κάποιοι θα το ήθελαν", ο Άδωνις λέει "χρεοκοπήσαμε", ο Μπένυ "το χρέος είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ βιώσιμο", το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής "είναι μη βιώσιμο".

Δεν πάνε να απειλούν και να ξανα-απειλούν για φτώχεια-ανεργία,2,5 χρόνια μετά είδαμε πόσο "βελτιώθηκαν" τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από yandr »

Το ερώτημα δεν είναι αν έχουμε χρεωκοπήσει ή όχι, αλλά ποιο κόμμα θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση με βάση το πρόγραμμα που καταθέτει.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα αλλάξει μετά τις εκλογές, αλλά μπορούμε να κρίνουμε τις ιδέες του.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από yandr »

Για εμένα οι εκλογές ήταν πραγματικά αχρείαστες και βλαπτικές.

Εφόσον όμως οδηγηθήκαμε σε αυτές, προσωπικά θεωρώ μεγάλη ευκαιρία να βγουν τρία κόμματα από την βουλή και να αντικατασταθούν από νέα. Δεν ειμαι υπέρ του δικομματισμού και δεν πιστεύω στην συγκέντρωση των δυνάμεων που απελευθερώνονται από την διαβλεπόμενη ήττα κάποιων μικρων κομμάτων στους δύο κύριους μονομάχους.

Φυσικά η προσωπική μου άποψη είναι μάλλον όνειρο. Προς το παρόν βαδίζουμε απλά προς ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στο 80% και όλοι οι άλλοι στο 20%.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αμφιβάλλω αν θα πάρουν πάνω από 60%, πόσω μάλλον αν μπούν 6 κόμματα στη Βουλή.
giwrgos

Δημοσίευση από giwrgos »

ΣΥΡΙΖΑ. Ανεμος αλλαγης φυσηξεΕικόνα. Φυσαει πολυ απτο σπασμενο μου το τζαμιΕικόνα. Παμε αναρχοαριστεροθολοκουλτουριαρηδες της δραχμης. Αντε και μετα κλαφτητε ψηφοφοροι οτι δεν εκανε οσα εταξε. Ρε μαγκες αφου πιστευετε τον τσιπρα τον μπουρδα, γιατι δεν ψηφιζετε κκε καλυτερα; Αφου ταζει παραπανω φραγκα 1500 κατωτατος λεει. Μαζοχες ειστε και δεν ψηφιζετε κκε; Μπεεε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης