Δεν υπάρχουν δυστυχώς στάνταρ ημερομηνίες για νέους διαγωνισμούς. Απλά περιμένεις...ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Καλησπερα ειμαι αποφοιτος α. ε. ν. γεννημενος τελη του '90 ηλικιακα προλαβαινω να καταθεσω τα χαρτια μου για αυτη την προκυρηξη που θεωρητικα θα βγει η για μελλοντικη σε υπαξ και καθε ποτε περιπου βγαινουν προκυρηξεις για υπαξ μετα απο αυτη του αυγουστου; ευχαριστω
Επιλαχόντες Σημαιοφόροι Λιμενικού (2014)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Μάλλον το θέμα που δημιουργήθηκε με τους μετανάστες μας συμφέρει... Για να δούμε...
-
Έτσι κι αλλιώς το Λιμενικό χρειάζεται στελέχωση. Άντε να δούμε...Επιλαχών έγραψε:Μάλλον το θέμα που δημιουργήθηκε με τους μετανάστες μας συμφέρει... Για να δούμε...
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Σε Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς κυρίως αυτή τη στιγμή.Vardou έγραψε:Έτσι κι αλλιώς το Λιμενικό χρειάζεται στελέχωση. Άντε να δούμε...Επιλαχών έγραψε:Μάλλον το θέμα που δημιουργήθηκε με τους μετανάστες μας συμφέρει... Για να δούμε...
Παιδιά αυτό για τις 28 του μηνός είναι σίγουρο; Έχει επικοινωνήσει κανένας άλλος με το νομικό συμούλιο;
Καλησπέρα, έχουμε κάτι νεότερο για την κατάταξη των επιλαχόντων σημαιοφόρων 2014. Ακούστηκε οτι υποσχέθηκε να μας πάρει ο Υπουργός σε επιλαχόντες που πήγαν να τον βρούν. Ξέρετε κάτι;
Εγω ειχα παρει και μ το ειπανε για τις 28
Καλησπέρα παιδιά, έχουμε κανένα νέο;Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το Νομικό Συμβούλιο αλλα δεν το σηκώνουν.
-
Τους πήρα προχθές και είπαν για 5 Μαϊου η συνεδρίαση.Kavala έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, έχουμε κανένα νέο;Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το Νομικό Συμβούλιο αλλα δεν το σηκώνουν.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
-
Προχθές που τους πήρα τηλ. μου είπαν για 5 Μάη η συνεδρίαση.Kavala έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, έχουμε κανένα νέο;Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το Νομικό Συμβούλιο αλλα δεν το σηκώνουν.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Παιδια που παιρνετε τηλ; δεν μου το σηκωνουν στο νομικο, κ στο υπουργειο ναυτιλιας λενε οτι δεν γνωριζουν...
Άμα δεν γίνει η συνεδρίαση δεν μπορεί να ξέρει κανείς. Ούτε ο Υπουργός! Υπομονή. Αν γνωμοδοτήσει θετικά το ΝΣΚ η πράξη είναι άμεσα εκτελεστή. Κατάταξη στην ΣΝΔ ή πιο σωστά ΣΔΣΛΣ γίνεται από Σεπτέμβρη.
-
Θα είναι όμως το ΝΣΚ το τελευταίο στάδιο ή θα παίξει μπάλα και άλλος δημόσιος φορέας μετα; Μακάρι να λήξει το θέμα ευχάριστα!
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Υπάρχουν νεότερα για το θέμα μας; Το νομικό συμβούλιο θα συνεδριάσει αύριο ή την άλλη βδομάδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 6 επισκέπτες