Πρόγραμμα Υψομέτρησης Δοκ. Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
maria

Δημοσίευση από maria »

Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους. Εγώ που έχασα τη σημερινή υψομέτρηση των γυναικών μπορώ να πάω στην αυριανή; Ξέρω ότι αποκλείεσαι αυτομάτως, αλλά γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει καμία περίπτωση να με δεχτούν;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

maria έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους. Εγώ που έχασα τη σημερινή υψομέτρηση των γυναικών μπορώ να πάω στην αυριανή; Ξέρω ότι αποκλείεσαι αυτομάτως, αλλά γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει καμία περίπτωση να με δεχτούν;

Δυστυχώς όχι. Εφόσον δεν παρουσιάστηκες σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο αποκλείεσαι αυτόματα από τις περαιτέρω διαδικασίες του διαγωνισμού. Αν ανατρέξεις στην προκήρυξη το αναφέρει ρητά άλλωστε. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις Εικόνα

ntina145
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ntina145 »

Παιδια εγω περασα σημερα απο υψομετρηση, και ειπα να παραθεσω αυτα που ειδα. Παρα πολλες κοντες και σχετικα χοντρες, για το αγυμναστες δεν θα το σχολιασω καν. Πιο πολυ περιμενεις στην ουρα μεχρι να σε φωναξουν παρα η ολη διαδικασια η οποια κραταει 5 δευτερολεπτα. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι παιζει βυσμα και το καταλαβαμε καθως παρα πολλες κοπελες δεν ηρθαν για υψομετρηση, και συνεχεια ανα δεκα λεπτα φωναζαν δυο συγκεκριμενα ονοματα αν ηρθαν (ενω δεν εμφανιστηκαν και αλλες γιατι δεν τις φωναξαν ολες;). Ενταξει, αν δω αυτα τα δυο ονοματα που δεν ηρθαν στον καταλογο των επιτυχοντων αμεσως ενσταση. Ελεος δηλαδη
maria

Δημοσίευση από maria »

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Το γνωρίζω αλλά ήλπιζα μήπως υπήρχε κάποια πιθανότητα. Πάντως αναμένεται και νέα προκήρυξη:
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από 317ρης »

Τα θυμασαι τα ονοματα;
ntina145
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καλημερα 317! Ναι τα θυμαμαι πολυ καλα, τα εχω σημειωσει κιολας. Λεω και τα δικα μου στοιχεια δεν εχω κανενα προβλημα. Αλλα οσες ηταν μαζι μου στο χθεσινο γκρουπ των 11 ξερουν για τι πραγμα μιλαω. Και κατι αλλο που ηθελα να πω ειναι οτι μια κοπελα η οποια ηταν κατω απο 1,60 την περασαν και την εβγαλαν 1,65! Τωρα πως γινεται αυτο, απο την στιγμη που με βγαλανε 1,66 και την περνουσα ενα κεφαλι σχεδον δεν ξερω...
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Μολισ τελειωσα και εγω... εχω 2 ονοματα...1.69 εκαστος... Τους ρωτανε αν θελου να υποβαλουν ενσταση... λενε οχι... και τους πιεζουν και τους λενε..."τι εχεις να χασεις" ... εχω τα ονομαρα σημειωμενα Εννο και ειται! Αμα περασουν θα γινει χαμος.
ntina145
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μα δεν μπορεις να φανταστεις... Εβγαινε καθε τρεις και λιγο ο λιμενοφυλακας και ελεγε " Η Κ... Ηρθε; " Και πεταγεται μια κοπελα και λεει αυτη η Κ ολοκληρο βυσμα εχει και δεν ηρθε; Ημαρτον δηλαδη! Δηλαδη στο δικο σου γκρουπ με το ζορι ενσταση; Ελεος! Εν τω μεταξυ 317, την μια τωρα που την εψαξα στον πινακα των συμμετεχοντων δεν την βρισκω. Πλακα μας κανουν;
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Εγω τους δικους μου τους βρηκα παντως... ελεος αυτοι οι αξιωματικοι... αν είναι δυνατον δλδ. Και σρα αθληματα τα ιδια ΣΚΑΤΑ θα γινουνε...
ntina145
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αν δω καποια που δεν τα περασε τα αθληματα, και την δω μπροστα μου στα γραπτα επι τοπου θα κανω χαμο δεν πα να ξερει και τον ιδιο τον αρχηγο του λιμενικου η τον Σαμαρα
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Εγω στο τσακ ημουν να πεταχτω αλλα λέω αστο μη με βάλουν στο ματι... και μπλεξω χωρις λογο...
ntina145
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

317, η κοπελα η μια που σου λεω ειναι στον πινακα των απορριφθεντων! Τωρα εγω φταιω να παρω τηλεφωνο εναν δικηγορο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ρε 31αρης, χρησιμοποίησε λίγο πιο όμορφες λεξούλες ρε φίλε. Εντάξει καταλαβαίνουμε όλοι την αγανάκτηση την δική σου και των υπολοίπων αλλά δεν χρειάζεται να τα ισοπεδώνουμε και όλα. Χαλαρώστε λίγο. Μην το κάνουμε γήπεδο εδώ μέσα.
ntina145
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Συγγνωμη DYK και το λεω με καθε σεβασμο, το γηπεδο εδω μεσα μας πειραξε, ενω η κατασταση εκει μεσα δεν μας πειραζει. Να γινονται τετοιες αδικιες μπροστα μας και μεις μουγκα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ξαναλέω επειδή έχω περάσει τις διαδικασίες, φοράω ήδη στολή και γνωρίζω το πως είναι να αισθάνεσαι ότι έχεις αδικηθεί ότι καταλαβαίνω την αγανάκτηση σας και είμαι μαζί σας! Ωστόσο επειδή το φόρουμ διέπεται από κανόνες καλό θα ήταν όσο το δυνατόν να χρησιμοποιούμε πιο κόσμιες εκφράσεις / λέξεις.

Όσον αφορά την προκήρυξη εννοείται πως αν κάποιος/α νιώσει ότι αδικείται μπορεί να κάνει ένσταση. Σας δίνεται αυτό το δικαίωμα.

Ας μην επεκταθούμε άλλο όμως γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα. Η ουσία είναι ότι δεν μου αρέσει να μπαίνω στην διαδικασία να διαγράφω μηνύματα. Δεν είναι ωραίο.

Φιλικά πάντα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 7 επισκέπτες