Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Μου φαίνεται πως μερικοί έχετε ξεχάσει το Μεσοπρόσθεμο πρόγραμμα 2013-2016 και ονειρεύεστε προκηρύξη για Ε. Φ.
POLICEMANIA έγραψε:Εδω ρε παιδια δεν μπηκαμε εμεις που ειμαστε επιτυχοντες σχολης αστυφυλακων κ μας εχουν στο περιμενε, τους ειδικους φρουρους σκεφτεστε;
Εσύ είσαι επιτυχών και εις γνώσιν σου θα προσληφθείς όταν προβλέπει η υπουργική απόφαση να προσληφθείς. Τι σχέση έχει αυτο με την προκήρυξη των φρουρών ;
Θελω και μπορώ !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Έχει σχέση γιατί είναι μέρος της συμφωνίας, πάγωμα των προσλήψεων και κλείσιμο των σχολών για 2 χρόνια.
Eπειδή διάβασες ένα άρθρο σημαίνει πως πρώτη φορά ζητάνε με αυτό τον τρόπο; Σε πληροφορώ πως το αίτημα έχει τεθεί και στο παρελθόν και η απάντηση ήτανε αρνητική, άσε που το ΣΕΦΕΑΑ ήτανε το πρώτο που έλεγε πως το 2013 και το 2014 δεν θα γίνουν προσλήψεις.
toro έγραψε:Σε τετοιο υφος φιλε γκρυκ πρωτη φορα βλεπω να ζητανε! Εδω και δυο χρονια.
Eπειδή διάβασες ένα άρθρο σημαίνει πως πρώτη φορά ζητάνε με αυτό τον τρόπο; Σε πληροφορώ πως το αίτημα έχει τεθεί και στο παρελθόν και η απάντηση ήτανε αρνητική, άσε που το ΣΕΦΕΑΑ ήτανε το πρώτο που έλεγε πως το 2013 και το 2014 δεν θα γίνουν προσλήψεις.
Εγω που μιλησα με ατομο απο μεσα δεν μου ειπε για φρουρους, μου ειπε για ατομα στα δικαστηρια. Κατι σαν φρουρους αλλα ξεχωριστο σωμα απο την αστυνομια. Οπως ειναι στο εξωτερικο.
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 52
Δεα λοκ καλα τα ειπες
Μην ασχολεισται μωρε...
Εγω που ρωτισα ενα γνωστο μου στο υπουργειο προ. Πο υπαρχουν πιθανοτητες να βγει προκυρηξη και θα εχει απαραιτητο προσον ecdl και αγγλικα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Παιδες, εχει πολυ μελλον η υποθεση, υπομονη θελει, εχουμε τις φυλακες στον Δομοκο που θα χρειαστουν ατομα εκει σιγουρα αν τις κανουν υψιστης ασφαλειας, εχουμε τους δημοτικους που ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει που θα πανε και τι θα απογηνουν, αναμενουμε και τις 2 προκ. Του λιμενικου... Εχουμε πολυ μελλον, ας ελπισουμε οτι σιγα σιγα θα ξεδιαλυνουν τα πραγματα! Αυτα απο μενα! Εγω τιποτα δεν αποκλειω παντως!
- antonioknight
- Λοχίας
Απαραιτητο ecdl και αγγλικα;
Ακομα δεν τον ειδαμε... ρε παιδια τι ecdl και αγγλικα λετε απο μια ανακοινωση στο σεφεα βρηκατε κιολας τα προσοντα; τις προκηρυξης; ελεος..
- antonioknight
- Λοχίας
Τορο εχεις δικαιο ακομα δεν γεννηθηκε γιαννη το βαφτησανε
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ας κλειδωθεί το θέμα είναι ανούσιο.Τα λέμε το 2016.
Θα φερω κλειδαρα

- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Αν ειναι να γει το 16 ζητω που καηκαμε. Δεν ειναι δυνατον... Αστυνομια χρειαζεται το κρατος και πιο πολυ εδω στην κατασταση που ειμαστε... Αν οχι το 14 μπορει να παρει το 15
Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει δεσμευσει με την τροικα... Αλλα απο την αλλη πιστευω οτι αμα θελουν ολο και καποιο παραθυρο θα υπαρχει. Πχ επισης ειχαν συμφωνησει και το 5:1 5 θα αποχωρουν απο το δημοσιο 1 θα μπαινει. Και αν υπολογισουμε οτι εχει φυγει τοσος κοσμος με συνταξη θα μπορουν αν θελουν να δικαιολογησουν μια προκ με 500 ατομα τουλαχιστον.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης