Εάν έχεις ένα από τα τρία σχετικά πτυχία και δεν υπάρχει άλλο άτομο και η ψυχολόγος του στρατοπέδου κρίνει ότι θα σε χρειαστεί (που λογικά θα σε χρειαστεί γιατί αυτές κάθονται και όλη τη δουλειά την βγάζουν οι οπλίτες) τότε θα σε πάρουν στην οψμ.
Είναι μια ωραία και διαφορετική θητεία ως οψμ Με τα θετικά και τα αρνητικά του, αλλά ακόμα και σε άλλο σώμα να πας πλέον ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου και τίποτα παραπάνω, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία εκτός από τις πρώτες μέρες που σου είναι όλα άγνωστα
Θητεία στην Ομάδα Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας (ΟΨΜ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 13, 2021 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας ανοίξει και ένα φόρουμ για τους κοινωνιολόγους στο στρατό και αν μπορούν να μπουν ως εποπ στο στρατό, για να μην τα γράφω παντού. Η τουλάχιστον ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τον κόπο σου. Καλή συνέχεια φίλε μου.
Καλησπέρα σας! Ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την ΟΨΜ καθώς είμαι ψυχολόγος και θα καταταχθώ στο στρατό το επόμενο διάστημα. Αρχικά που το δηλώνω ότι θέλω να υπηρετήσω εκει; Ακόμη είναι καλύτερη η θητεία στην ΟΨΜ ή στο υγειονομικό ή στην ουσία η ΟΨΜ εντάσσεται στο υγειονομικό; Επιπλέον η ΟΨΜ υπάρχει μονο σε συγκεκριμένα στρατόπεδα; Εγώ θα ενδιαφερόμουν για Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες