Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2013)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Εγώ πιστεύω θα έπεφταν σιγουρα φέτος αν δεν υπήρχε η μείωση των εισακτέων. Χειρότερη χρονιά η φετινή από την περσινή. Εντάξει, περιμένουμε και βλέπουμε τώρα...
ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Μπορει παιδια να μειωνονται οι εισακτεοι φετος αλλα 70% των μαθητων γραψανε πολυ ασχημα μαθηματικα γενικης και κατευθυνσης και στα υπολοιπα. παντως προχθες που πηγα θεσςαλονικη για τις πκε οι γονεις μου ελεγαν οτι οι υποψηφιοι μειωθηκαν δραματικα
greekgohan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greekgohan »

ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Μπορει παιδια να μειωνονται οι εισακτεοι φετος αλλα 70% των μαθητων γραψανε πολυ ασχημα μαθηματικα γενικης και κατευθυνσης και στα υπολοιπα. Παντως προχθες που πηγα θεσςαλονικη για τις πκε οι γονεις μου ελεγαν οτι οι υποψηφιοι μειωθηκαν δραματικα

Φιλε εδινα για 2η φορα πκε στην ΣΣΑΣ και οι υποψηφιοι ειναι πολυυυυ λιγοτεροι, πολλα παιδια δεν παρουσιαζονται καν.
ΒΑΣΩ

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

greekgohan έγραψε:
ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Μπορει παιδια να μειωνονται οι εισακτεοι φετος αλλα 70% των μαθητων γραψανε πολυ ασχημα μαθηματικα γενικης και κατευθυνσης και στα υπολοιπα. Παντως προχθες που πηγα θεσςαλονικη για τις πκε οι γονεις μου ελεγαν οτι οι υποψηφιοι μειωθηκαν δραματικα

Φιλε εδινα για 2η φορα πκε στην ΣΣΑΣ και οι υποψηφιοι ειναι πολυυυυ λιγοτεροι, πολλα παιδια δεν παρουσιαζονται καν.
και στην ικαρων φετος 1000 λιγοτεροι υποψηφιοι εκ των οποιων μερικοι δεν παρουσιαζονται... Τι θα γινει φετος. Ενας θεος ξερει
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΒΑΣΩ έγραψε:Παιδια με 16210; Υπαρχουν ελπιδες;

Και εσύ έχεις ελπίδες ναι Εικόνα

ΒΑΣΩ

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

D.Y.K έγραψε:
ΒΑΣΩ έγραψε:Παιδια με 16210; Υπαρχουν ελπιδες;

Και εσύ έχεις ελπίδες ναι Εικόνα

ευχαριστω πολυ! Χαιρομαι!
KostasSSE
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από KostasSSE »

Καλησπερα, υπαρχει δυνατοτητα να γνωρισουμε τις βαθμολογιες των παιδιων που μπηκαν περισυ ΣΣΕ;
Στο τοπικ για τη ΣΜΥ αναφερθηκε οτι περισυ πχ 40 ατομα ειχαν πανω απο 15...
Ευχαριστω!
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από anaktas »

Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω: Φέτος ΣΣΕ στην δική μου σειρά (130) από τά αναμενόμενα 230 άτομα ήρθαν μόνο 60. Όσοι παρουσιάστηκαν στίς άλλες σειρές, πείτε μου συνεβη τό ίδιο και σε αυτές;
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
Apixima
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Apixima »

Ρε μαγκες καλο θα ηταν να ομιλουν μονο οσοι εδωσαν φετος εξετασεις κ οσοι ασχολουνται με τα της Παιδειας κ τα των εξετασεων κ βρισκονται σε συνεχη επαφη με τα αλλα ατομα που εδωσαν... Τι θελω να πω με αυτα;

Οτι ολοι οσοι λενε πως η ΣΣΕ θα ανεβει προφανως δεν εχουν ιδες... Μιλαμε για μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ χρονια φετος στην οποια στα Μαθηματικα η αποτυχια αγγιξε κ το 80% υπο την βαση, στη Φυσικη δε το 19-20 αποτελεσε μονο το 0,67% των υποψηφιων...

Προσωπικα σημειωσα 15455 μορια, ΣΜΥ ναι το ξερω μπαινω ανετα, αλλα τρεφω ελπιδες κ για ΣΣΕ...

Ολοι οσοι εδωσαν φετος ΠΚΕ θα καταλαβουν γιατι εχω ελπιδες για ΣΣΕ, απο 210 παιδια της Ομαδας μου πχ παρουσιαστηκαμε 70 εκ των οποιων περασαν οι 60, απο αυτους τους 60 θα εβρισκες μετρημενα 5 17αρια, απο 15-16 παιζει να ημουν κ ο μονος με κατι αλλους κ ολοι οι υπολοιποι ολοι ομως απο 14 και κατω...

υπηρχαν και παιδια που ηρθαν με 6 κ 7 χιλιαδες μορια μονο να δωσουν κ οσοι εδωσαν ΠΚΕ το ξερουν καλα αυτο...

Προσωπικα εκτιμω οτι οι στρατιωτικες οπως ολες οι σχολες του 2ου κ 4ου πεδιου θα πεσουν, το ποσο δεν το ξερω, εκτιμω αρκετα παντως...

ΒΑΣΩ

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

Apixima έγραψε:Ρε μαγκες καλο θα ηταν να ομιλουν μονο οσοι εδωσαν φετος εξετασεις κ οσοι ασχολουνται με τα της Παιδειας κ τα των εξετασεων κ βρισκονται σε συνεχη επαφη με τα αλλα ατομα που εδωσαν... Τι θελω να πω με αυτα;

Οτι ολοι οσοι λενε πως η ΣΣΕ θα ανεβει προφανως δεν εχουν ιδες... Μιλαμε για μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ χρονια φετος στην οποια στα Μαθηματικα η αποτυχια αγγιξε κ το 80% υπο την βαση, στη Φυσικη δε το 19-20 αποτελεσε μονο το 0,67% των υποψηφιων...

Προσωπικα σημειωσα 15455 μορια, ΣΜΥ ναι το ξερω μπαινω ανετα, αλλα τρεφω ελπιδες κ για ΣΣΕ...

Ολοι οσοι εδωσαν φετος ΠΚΕ θα καταλαβουν γιατι εχω ελπιδες για ΣΣΕ, απο 210 παιδια της Ομαδας μου πχ παρουσιαστηκαμε 70 εκ των οποιων περασαν οι 60, απο αυτους τους 60 θα εβρισκες μετρημενα 5 17αρια, απο 15-16 παιζει να ημουν κ ο μονος με κατι αλλους κ ολοι οι υπολοιποι ολοι ομως απο 14 και κατω...

υπηρχαν και παιδια που ηρθαν με 6 κ 7 χιλιαδες μορια μονο να δωσουν κ οσοι εδωσαν ΠΚΕ το ξερουν καλα αυτο...

Προσωπικα εκτιμω οτι οι στρατιωτικες οπως ολες οι σχολες του 2ου κ 4ου πεδιου θα πεσουν, το ποσο δεν το ξερω, εκτιμω αρκετα παντως...

δεν ξερεις τι μπορει να γινει φετος. Ναι μεν απο τη μια πλευρα πολλοι ειναι εκεινοι που δεν εχουν γραψει καλα αλλα! Με την μειωση που λενε οτι θα κανουν στους υποψηφιους (-30%) δεν ξερεις τι να περιμενεις. Αν δεν γινοταν η μειωση αυτη σιγουρα θα επεφτε. Δυστυχως ομως ειναι ενας σημαντικος παραγοντας που παιζει μεγαλο ρολο στις βασεις. Ας ελπισουμε για το καλυτερο (βεβαια δεν εχουν ανακοινωσει ακομα τις θεσεις κι η αληθεια ειναι οτι τρεφω αρκετες ελπιδες στο να μην μειωσουν τοσο πολυ τους εισακτεους)
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Στη σειρά 150 παρουσιαστήκαμε 66 και μείναμε γύρω στους 54...
ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από anaktas »

GreekSoldier1 έγραψε:Στη σειρά 150 παρουσιαστήκαμε 66 και μείναμε γύρω στους 54...

Πω ρε φίλε και σε σας δηλαδή έγινε σφαγή μέ τους αρχικά παρουσιασθέντες... Αλλα τί να πείς; Αφού σχεδόν κανείς δεν έγραψε τόσα μόρια για ΣΣΕ...
Πάντως όπως λέει ο APIXIMA πιο πάνω, υπήρχαν παιδιά που ήρθαν με 7 χιλ μόρια μόνο και μόνο για τις ΠΚΕ και από τους υπόλοιπους 3 στους 5 μου έλεγαν για ΣΜΥ και αν... Ουτε καν για ΣΣΕ! Τα παιδιά που ήταν σίγουρα, μιλώντας με την περσινή βάση, για ΣΣΕ μετριώταν στα δάκτυλα!
Amat victoria curam
KostasSSE

Παιδες δεν θελω να σας χαλασω ψυχολογια αλλα και περυσι το 80% των υποψηφιων με πρωτη προτημηση ΣΣΕ για ΠΚΕ δεν περασαν. Στην ΣΙ-ΣΣΑΣ τι βαθμους εχουν οι υποψηφιοι;
Αυτοι συνηθως εχουν υψηλες βαθμολογιες
Άβαταρ μέλους
Apixima
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Apixima »

Προσωπικα πιστευω οτι η μειωση του 30% δεν θα ισχυσει εξ ολοκληρου, θα υπαρξει μια μειωση αλλα θα ειναι μικρη κ οχι οσο αναγγελθη αρχικως λογω πολλων παραγοντων. Ο κυριοτερος ηταν η δυσκολια των θεματων κ τα "απατα" των μαθητων.Θα ηταν υπερβολικο.

Ιδωμεν.

KostasSSE

Λοιπον βρηκα αυτο το οποιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ καθως ουτε στο σιτε του ΓΕΕΘΑ ουτε πουθενα αλλου δεν αναφερεται. Τα ατομα βγαινουν ομως 819 αρα σωστη η 30% μειωση.
Ριξτε μια ματια ΧΩΡΙΣ (ξαναματαλεω) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ (ουτε πηγη δεν δινει ο τυπος) :
http://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=35115

Παρατήρηση: Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα, το επόμενο μήνυμα που θα περιέχει κεφαλαία γράμματα θα διαγραφεί (διάβασε τους κανόνες )
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης