Αθλητικές δοκιμασίες Αξ Πυροβεστικής 2012

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Δεκτον... Απλα έγω έγραψα για γυναίκες και παρακαλάμε και δεν ξέρω μην ελήφθησαν αλλιώς... Δεν τα είπα με κακία ούτε θα γίνουμε κανίβαλοι για μια θέση... Η ζωή συνεχίζεται... Τα πιο πολλά μεταφορικά, συμβολικά και με χιούμορ τα λέω εγω... Μπήκα χαλαρα στο φορουμ για να ανταλαξουμε καμια γνωμη και κανα σχολιο πιο πολυ για να φιλτράρουμε την αγωνία μας... Όχι για αντιπαραθέσεις... Οτι είναι να γίνει θα γίνει άλλωστε... Εδω μόνο κους κους που λενε κανουμε... Και θα τα πιούμε ουτως ή άλλως... Απλα΄για άλλο λογο ανάλογα το αποτέλεσμα... Χαχαχαχα

toubano

Δημοσίευση από toubano »

Μελλοντικε συνάδελφε ρασαλντ (καλώ ακούγεται ε;) σε παραπέμπω στην τελευταία σχετική απάντηση μου στο θέμα με την προκήρυξη... Όπου είχα κα΄ποιες ενστάσεις... Και επιμένω... Ίσως για Να είμαι συκρατημένος και να μην απογοητευτώ μετα... Το λίγες είναι σχετικό... Και δεν είναι μόνο οι γυναίκες (τα φάγαμε τα κορίτσια... ) ... Δεν ξέρουμε και την ποσόστοση και το επιπεδο των αιτήσεων κλπ... Τεσπα... Θα δούμε

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από theolvs »

Σωστο αυτο που λες τουμπανε με το επιπεδο των αιτησεων. Αν πλακωσουν διδακτορικα την κατσαμε την βαρκα... Απ την αλλλη ομως μεχρι 30 χρονων και να εχει παει καποιος και στρατο και να εχει ολοκληρωσει και διδακτρικο ειναι λιγο δυσκολο... Δε ξερω θα δειξει.
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από rasald »

Κι ομως υπαρχουν αρκετοι. Δες και προκηρυξη αστυνομιας.
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Εγώ πιστεύω όποιος έχει μεταπτυχιακό και μπορεί να περάσει τα αθλήματα έχει πολλές πιθανότητες να περάσει.
ειρήνη

Δημοσίευση από ειρήνη »

toubano έγραψε:Αγαπητή ειρήνη. Μην παρεξηγηθώ... Δεν έχω κάτι με τις γυναίκες Ούτε θέλουμε να αποθαρρύνουμε κανέναν ή καμιά. Όπως είπα αγαπάμε κορίτσια... Απλά όλοι κοιτάμε τις πιθανότητές μας... Πολύ καλά κάνεις και προσπαθείς και δοκιμάζεις την τύχη σου όπως λεσ... Αυτό είναι το πνέυμα... Και σου εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία... Και ποτέ δεν ξέρεις... Γνωρίζω κοπέλα που στους 600 έκανε 5 καθάρές έλξεις. Μαγκιά της! Οπότε πλακώσου! Χαχαχα το τούμπανο δεν ξέρω αν το είπες τυχαία ή παρέπεμπε σε εμένα... Πάντως καμία σχέση... Καμουφλάζ, με χιούμορ το έβαλα

Φίλε τούμπανο, δεν παρεξηγείσαι, αλίμονο! Προφανώς κοιτάτε τις πιθανότητες σας-αμα δεν το κάνετε εσείς για τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει! Χεχε! Πάντως πιστεύω ανεξάρτητα από τα μόρια που θα έχει ο καθένας, επειδή οι αιτήσεις είναι πολύ λίγες, άμα είναι όντως γύρω στις 750, τότε θα περάσουν αυτοί που θα έχουν τα αθλήματα. Από ότι ακούω και διαβάζω στην άλλη προκήρυξη της πυροσβεστικής που τρέχει κόβονται και άντρες. Οπότε όσοι τα έχετε να ελπίζετε γιατί μάλλον θα μπείτε! Καλή επιτυχία σε όλους και να πάμε όλοι με πνεύμα και ψυχή να δώσουμε!
Έχω αρχίσει ήδη να πλακώνομαι με έλξεις, κάμψεις, βάρη και γω δε ξέρω τι άλλο! Χαχαχα! Άμα δεν περάσω, στη χειρότερη θα έχω κάνει τρελό σώμα, αυτό είναι σίγουρο!Εικόνα
Αυτά που φοβάμαι και πιστεύω ότι είναι δύσκολα για τις γυναίκες είναι οι έλξεις και τα 25άκιλα στο 100άρι-δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα, λέω να το πιάσω από την άλλη βδομάδα με κανά τενεκέ λάδι!
Α! Και το τούμπανο, τυχαία το έγραψα! Μετά σκέφτηκα ότι υπάρχεις κ εσύ με αυτό το όνομα στο φόρουμ!ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από rasald »

Εμενα ολα δυσκολα μου φαινονται! Σε κανα μηνακι ομως μπορει να ειμαστε γκανιαν! Αυτα ειναι τα οφελη για εμας τους ανεργους-ημιανεργους! Πολυ ελευθερο χρονο!Εικόνα
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Εγώ τα έχω περάσει τα αθλήματα στους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης και από ότι λέει στην προκήρυξη δεν θα ξανά δώσω αθλήματα μόνο τα μόρια περιμένω...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από greko_27 »

Εδω οι περισσοτερες δεν τα καταφεραν στα αγωνισματα του λιμενικου που ειναι γελοια στην πυροσβεστικη θα τα καταφερουν?
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Alexandros9 »

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Εγώ τα έχω περάσει τα αθλήματα στους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης και από ότι λέει στην προκήρυξη δεν θα ξανά δώσω αθλήματα μόνο τα μόρια περιμένω...

Αγορίνα αυτό ισχύει; Αν ναι τότε ρε φίλε ούτε και εγώ... Που ακριβώς το λεει;

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δ΄ ΣΤΑΔΙΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
1. Όσοι κριθούν ικανοί μετά τις υγειονομικές εξετάσεις αλλά και αριθμός υποψηφίων ίσος προς τις
προκηρυχθείσες θέσεις-πλην του μονίμου πυροσβεστικού προσωπικού και των πυροσβεστών
πενταετούς υποχρέωσης-καλούνται σε χρόνο και τόπο, που ανακοινώνεται ατομικά σε κάθε
ενδιαφερόμενο, να υποβληθούν στις ακόλουθες αθλητικές δοκιμασίες:

Το ίδιο ακριβώς λέει και για τις υγειονομίκες εξετάσεις και τα ψυχοτεχνικά.

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Εγώ πιστεύω όποιος έχει μεταπτυχιακό και μπορεί να περάσει τα αθλήματα έχει πολλές πιθανότητες να περάσει.

νομιζω σημασια δεν εχει αν εχει καποιος μεταπτυχιακο αλλα ποσοι ακομα εχουν.
αν ειναι 100 ατομα με μεταπτυχιακο τι σημασια αν καποιος εχει; Αφου θα καλεσουν πολυ λιγοτερους...
ποσους πιστευετε οτι θα καλεσουν σε καθε κατηογρια; Το ''τουλαχιστον διπλασιους'' της προκυρηξης πως μεταφραζεται;
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Λογικά αρχικά θα καλέσουν τους διπλάσιους και αν δεν περάσουν θα καλέσουν και άλλους, κανείς δεν μπορεί να ξέρει !
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από rasald »

Παιζουν πολλα πιστολια και πολλα κοψιματα οποτε οι διπλασιοι δεν αρκουν. Φανηκε και στο λιμενικο. Τωρα τι θα κανουν δν γνωριζω.
προς ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ,
καλο θα ηταν αν ειχες λιγο χρονο να ενημερωσεις για τα tips της διαδικασιας μιας και περασες προσφατα. Π. Χ στις υγειονομικες που ειναι τα δυσκολα και τα περιεργα στα αθληματα πως ξηγηθηκαν κτλ. Αν το κανεις εισαι φοβερος!
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Για τις υγειονομικές εξετάσεις δεν έχει κάτι τι δύσκολο αν είσαι ηγιής δεν έχεις κανένα προβλημα. Στα ψυχοτεχνικά δεν πιστεύω ότι κόπηκε κόσμος είναι τυπικό το θέμα. Για τα αθλήματα όλες οι επιτροπές είναι φιλικές με όλους μας, αυτό βοηθάει πολύ στην ψυχολογία. Ιδιέτερη προσοχή θέλουν οι έλξεις και το μήκος γιατί αν είσαι απροετοίμαστος θα έχεις πρόβλημα. Στην Δοκό χρειάζεται ψυχραιμία δεν είναι κάτι το δύσκολο αλλά θέλει προσχή. Τα βάρυ δεν είναι κάτι δύσκολο εγώ πιστευέω οι άνδρες δεν τηα έχουν πρόβλημα. Τέλος η σκάλα είναι το πιο εύκολο μαζί με το ύψος. Καλή επιτυχία...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες