Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2009);
Μαλλων για γ εσσο σε βλεπω να μπενεις ! Αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια !
Για εξηγησε μου λιγο γιατι ειμαι και αχρηστος!

Δεν σε ειπα αχρηστο , απλςως ρωτησες κατι παραπανω και απαντησα ! Σε καμοια περιπτωση δεν σε ειπα αχρηστο !
Φιλε μου μην στραβωνεις! Δεν ειπα κατι απλα θελω λιγο να μου εξηγησεις τι ειναι το γ εσσο; Αυτο ηθελα! ¨)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
ΕΣΣΟ σημενει "Εκπαιδευτική Σειρά Στρατευσίμων Οπλιτών".
Καθε χρονο μπαινουν στον Στρατο τεσσερις ΕΣΣΟ, δηλαδη οι Α, Β, Γ και Δ αντιστοιχα.
Η Α ΕΣΣΟ παρουσιαζεται τον Φεβρουαριο καθε χρονου, και καθε τρεις μηνες παρουσιαζεται η επομενη και χωρανε τεσσερις μεσα σε ενα χρονο.
Εσυ εαν οντως εισαι Γ ΕΣΣΟ, θα παρουσιαστεις τον Αυγουστο.
Ατυπα οι Εφεδροι ονομαζουν τις σειρες τους με εναν τριψηφιο αριθμο, και καθε ΕΣΣΟ παει +1. Για παραδειγμα τον Φεβρουαριο μπηκε η 306, τον Μαϊο θα μπει η 307 κ. Ο. Κ.
Καθε χρονο μπαινουν στον Στρατο τεσσερις ΕΣΣΟ, δηλαδη οι Α, Β, Γ και Δ αντιστοιχα.
Η Α ΕΣΣΟ παρουσιαζεται τον Φεβρουαριο καθε χρονου, και καθε τρεις μηνες παρουσιαζεται η επομενη και χωρανε τεσσερις μεσα σε ενα χρονο.
Εσυ εαν οντως εισαι Γ ΕΣΣΟ, θα παρουσιαστεις τον Αυγουστο.
Ατυπα οι Εφεδροι ονομαζουν τις σειρες τους με εναν τριψηφιο αριθμο, και καθε ΕΣΣΟ παει +1. Για παραδειγμα τον Φεβρουαριο μπηκε η 306, τον Μαϊο θα μπει η 307 κ. Ο. Κ.
Προλαβε ο αντωνης και απαντησε ! Και sorry για παραπανω απλως δεν καταλαβα πως το ενοουσες !
Γεια χαρά παιδιά, να κάνω μια ερώτηση καθώς φαίνεται να γνωρίζετε:
Η αναβολή μου έληξε τον περασμένο Δεκέμβρη. Περιμένω από τότε να με καλέσουν για κατάταξη το Μάιο, χωρίς να έχω κάνει καμμία άλλη ενέργεια, να έρθω σε επαφή με τη στρατολογία κλπ.
Το ερώτημα είναι, μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα μου έρθει το χαρτί για το Μάιο; Δεν θα ήθελα να μην με καλέσουν τώρα, καθώς έτσι το είχα προγραμματίσει, και ένιωθα σίγουρος ότι έτσι θα πάει, φυσιολογικά με τη λήξη της αναβολής (που σημειωτέον ότι πήρα το 2000). Μήπως θα ήταν καλό να ενημερώσω από τη μεριά μου το στρατό σχετικά, να πάρω κάποιο τηλέφωνο η κάτι τέτοιο;
Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει στα σίγουρα, σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!
Η αναβολή μου έληξε τον περασμένο Δεκέμβρη. Περιμένω από τότε να με καλέσουν για κατάταξη το Μάιο, χωρίς να έχω κάνει καμμία άλλη ενέργεια, να έρθω σε επαφή με τη στρατολογία κλπ.
Το ερώτημα είναι, μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα μου έρθει το χαρτί για το Μάιο; Δεν θα ήθελα να μην με καλέσουν τώρα, καθώς έτσι το είχα προγραμματίσει, και ένιωθα σίγουρος ότι έτσι θα πάει, φυσιολογικά με τη λήξη της αναβολής (που σημειωτέον ότι πήρα το 2000). Μήπως θα ήταν καλό να ενημερώσω από τη μεριά μου το στρατό σχετικά, να πάρω κάποιο τηλέφωνο η κάτι τέτοιο;
Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει στα σίγουρα, σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!
-
- Πολίτης
Καλησπερα και συγχαρητηρια για το forum, οταν πηγα να κοψω την αναβολη στις 03/03/09 ο υπευθυνος που ηταν εκει ειπε οτι παινω φανταρος αυγουστο... Υπαρχει περιπτωση να ε παρουν πιο νωρις;
mikisdoors έγραψε:Καλησπερα και συγχαρητηρια για το forum, οταν πηγα να κοψω την αναβολη στις 03/03/09 ο υπευθυνος που ηταν εκει ειπε οτι παινω φανταρος αυγουστο... Υπαρχει περιπτωση να ε παρουν πιο νωρις;
Δε νομιζω, λογικα αυγουστο μπαινεις οπως στο ειπε
Θα μπορούσες να το είχες ζητήσει κα' εξαίρεση και ίσως να το έκαναν, όμως τώρα πας σχεδόν σίγουρα για Αύγουστο.
neos έγραψε:Γεια χαρά παιδιά, να κάνω μια ερώτηση καθώς φαίνεται να γνωρίζετε:
Είμαι Σε αντιστοιχη περίπτωση με σενα δηλαδη πήρα αναβολη την ιδια χρονια και εληξε και μενα τον περασμένο Δεκεμβρη.
Στα μέσα του περασμένου Νοεμβρη μου ηρθε ενα χαρτι που ελεγε οτι σας ενημερωνουμε οτι η αναβολή σας λήγει 31/12/08 και θα καταταχθειτε με τη Β' ΕΣΣΟ 2009 ... Κτλ
Συν τοις αλλοις ζητησαν πιστοποητικό από τη σχολή οτι είμαι ακομα φοιτητής, αλλιώς θα υπηρετουσα προσθετη θητεια κτλ κτλ
Ίσως αυτη την ενημερωση να μην την κανουν ολα τα στρατολογικα.
Αν δεν εχεις αλλαξει διευθυνση θα σου ερθει πιστευω το σημειωμα κανονικα, οπως σε ολους μας. Δε το βλεπω να υπαρχει περιπτωση να σε "ξεχασουν"...

Καλά και για την αεροπορία που η κατάταξη είναι 4 Μαίου το χαρτί πάλι θα έρθει τέλη Απριλίου; Δεν είναι λίγο αργά βρε παιδιά; Επί τη ευκαιρία βγήκε εγκύκλιος για τον στρατό ξηράς;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Η Β ΕΣΣΟ του Σ. Ξ. Μπαινει 10-15 Μαΐου. Δεν έχει βγει ακόμη η εγκύκλιος.
Καλησπερα,
Μου ειχε ερθει χαρτι καταταξης για 10 αυγουστου και πηρα αναβολη μεχρι 31/12/08. Η αναβολη αυτη τελειωσε (δεν την εκοψα εγω) και μου ειπαν πως παρουσιαζομαι μαιο. Το θεμα ειναι οτι πηγα με 2 φιλους που μπαινουν και αυτοι μαιο να παρουμε τα χαρτια καταταξης και για μενα δεν υπηρχε χαρτι. Πρεπει να κανω καποια ενεργεια για να γινει αντιληπτο απο το κρατος οτι εχει ληξει η αναβολη μου ετσι ωστε να κληθω; Υπαρχει πιθανοτητα να εχει γινει καποιο μπερδεμα με το πρωτο χαρτι καταταξης;
Το οτι οι φιλοι μου πηραν τα χαρτια τους και εμενα ακομα δεν υπαρχει χαρτι για μαιο σημαινει οτι εχασα την καταταξη του μαιου ή μπορει απλα να καθυστερησε το χαρτι μου;
Μου ειχε ερθει χαρτι καταταξης για 10 αυγουστου και πηρα αναβολη μεχρι 31/12/08. Η αναβολη αυτη τελειωσε (δεν την εκοψα εγω) και μου ειπαν πως παρουσιαζομαι μαιο. Το θεμα ειναι οτι πηγα με 2 φιλους που μπαινουν και αυτοι μαιο να παρουμε τα χαρτια καταταξης και για μενα δεν υπηρχε χαρτι. Πρεπει να κανω καποια ενεργεια για να γινει αντιληπτο απο το κρατος οτι εχει ληξει η αναβολη μου ετσι ωστε να κληθω; Υπαρχει πιθανοτητα να εχει γινει καποιο μπερδεμα με το πρωτο χαρτι καταταξης;
Το οτι οι φιλοι μου πηραν τα χαρτια τους και εμενα ακομα δεν υπαρχει χαρτι για μαιο σημαινει οτι εχασα την καταταξη του μαιου ή μπορει απλα να καθυστερησε το χαρτι μου;
Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Αν σε ενδιαφέρει να μπεις οπωσδήποτε Μάιο, καλύτερα να επικοινωνήσεις με το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις.
Αν σε ενδιαφέρει να μπεις οπωσδήποτε Μάιο, καλύτερα να επικοινωνήσεις με το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες