Biku έγραψε:Κοιτα, θα σου πω το εξης. Αν ημουν στη θεση σου και με ελεγαν ετσι θα τους ελεγα: Δεν πειραζει, ας φτιαξω εγω τα χαρτια μου και ας μη με παρετε εσεις. Και ειτε τους αρεζε, ειτε οχι θα τα επαιρναν. Θα μου κανουν αυτοι κουμαντο στη δικη μου αποφαση;
ολοι αυτο μου ειπαν οταν τους το ειπα για πρωτη φορα. Το θεμα ειναι οτι δεν με αφησαν καν. Δεν επιτρεπεται γιατι υπογραφει ο αρμοδιος αξιωματικος που θα σε μετρησει για να στειλεις τα χαρτια σου. Εμενα με ειδε και μου ειπε χαρακτηριστικα:<< Ψηλη φαινεσαι, αλλα βγαλε τα παπουτσια και ελα να σε μετρησουμε>> Στην πορεια λοιπον αρχισα με 1,62 μετα με 1,64 μετα με 1,65 και σε κλασματα δευτερολεπτου πηγα 1,68 και μισο. Κοιτα δεν ριχνω ευθυνες σε κανενα προς Θεου αλλα ειναι αδικο να κοβεσαι για μισο η ολοκληρο ποντο λεγοντας σου οτι δεν τους κανμεις. Χαχαχα ας γελασω. Δηλαδη ποια πρεπει να εισαι για να τους κανεις; Η ζιζελ, η ναομι καμπελ; Ελεος. Ισονομια με τους αντρες δεν θελαμε ομως; Καλα να παθουμε!
Δηλαδη οι στρατιωτικες σχολες που ειανι επιτρεπτες οι κοπελες με 1,65 τι ειναι; Δεν μπορουν δηλαδη οι αστυνομικινες να ειναι 1,65; Με τα τακουνακια ολες ψηλες ειμαστε. Ελεος. Αλλα τελοσπαντων ετσι ειναι η εγκυκλιος ετσι με εσπειρε και εμενα ο μπαμπας μου οποτε για αστυνομικος-μοντελο δεν τους εκανα. Αυτοι εχασαν!λες και αυτοι που εχουν το καταλληλο υψος εχουν και τα καταλληλα προσοντα να γινουν εν δυναμει αστυνομικοι. Δεν νομιζω.
Biku έγραψε:Μη στεναχωριεσαι. Αν ξαναδινεις, ξαναπροσπαθησε.:) εχεις ακομα καιρο να σε μετρησουν. Ελξεις με μονοζυγο κανε. Βοηθαει πολυ.
μωρε εγω δεν στεναχωριεμαι πλεον. Στεναχωρεθηκα αρκετα για την αγενεια τους. Ειναι μωρε λιγακι δυσκολο να ερθουν στην θεση του καθε υποψηφιου. Την δουλεια τους κανουν αλλα ας την κανουν τουλαχιστον με ευγενεια. Εμενα αυτο με πειραξε. Κατα καποιο τροπο τους''σιχαθηκα''μονο που τους ακουγα να μου μιλανε. Ντροπιαστηκαν στα ματια μου. Καιτο πιο τραγελαφικο ηταν οτι το ακουσα το σχολιο για το υψος μου απο ατομο που το περνουσα 1 κεφαλι τουλαχιστον. Αλλα ολα καλα μωρε! Υπαρχουν και οι στρατιωτικες που μας θελουν κανονικους καθημερινους απλους ανθρωπους και οχι μοντελακια!
sintoma lokatzis έγραψε:Δυστηχως ανηκω στους κοντους! Ειμαι 1.68 οποτε θα κοπω... Εκτως κι αν με μετρησουν με τα παπουτσια! Χαχχαχαχαχααχ
εε, οχι και κοντος! Οχι που θα μας δημιουργησουν αυτοι ψυχολογικο προβλημα και κομπλεξ! Χχχαα! Δεν ειναι κακη ιδεα. Θα πεις οτι ειναι το γουρι σου ρε παιδι μου και δεν μπορεις να τα αποχωριστεις!κοιτα εμενα μου ειχε πει μια φιλη οικογενειακη αστυνομικος να φουντωσω το μαλλι στην επομενη μετρηση για να παρω τον ποντο που μου ελειπε, αλλα το θεμα ειναι πως θα με εκοβαν μετα.
sintoma lokatzis έγραψε:Δυστηχως ανηκω στους κοντους! Ειμαι 1.68 οποτε θα κοπω... Εκτως κι αν με μετρησουν με τα παπουτσια! Χαχχαχαχαχααχ
εε, οχι και κοντος! Οχι που θα μας δημιουργησουν αυτοι ψυχολογικο προβλημα και κομπλεξ! Χχχαα! Δεν ειναι κακη ιδεα. Θα πεις οτι ειναι το γουρι σου ρε παιδι μου και δεν μπορεις να τα αποχωριστεις!κοιτα εμενα μου ειχε πει μια φιλη οικογενειακη αστυνομικος να φουντωσω το μαλλι στην επομενη μετρηση για να παρω τον ποντο που μου ελειπε, αλλα το θεμα ειναι πως θα με εκοβαν μετα.
συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλα με 1.68 δεν τον λες και πρωτο μποι
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Εσυ γιατί δεν του απάντησες... ;Κοντή είναι η... #@#%* σου! Έχουν ξεφύγει τελείως με αυτά τα υψομετρικά...
μα τελειως ομως. Ειλικρινα δεν ξερουν οι ιδιοι πιστευω αν ψαχνουν για μελλοντικους αστυνομικους ή μελλοντικα μοντελα. Προφανως θα πρεπει να υπαρχουν προυποθεσεις για να εισαχθεις σε μια τετοια σχολη αλλα οχι ρε παιδ μου και να κοβεσαι για τον ποντο. Αυτο σε κανει δηλαδη πιο αξιο στην δουλεια σου; Δεν νομιζω αλλα ετσι ειναι η κατασταση. Ισονομια θελαμε εεε; Καλα να παθουμε!
ενταξει. Δεν ειμαι η αρμοδια για να κρινω μωρε ποιος ειναι πρωτο μποι ή οχι αλλα δεν νομιζω πως σε καμια περιπτωση το γεγονος οτι ειναι 1,68 ο-η οποιοςδηποτε τον-την καθιστα αναξιο-α για να γινει καλος-η σαν αστυνομικος. Δεν ειναι το υψος αυτο που θα τον κανει τον-την αστυνομικο αξιο-α στη δουλεια του-της. Ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω. Τωρα ισως να ειμαι και λαθος.
ενταξει. Δεν ειμαι η αρμοδια για να κρινω μωρε ποιος ειναι πρωτο μποι ή οχι αλλα δεν νομιζω πως σε καμια περιπτωση το γεγονος οτι ειναι 1,68 ο-η οποιοςδηποτε τον-την καθιστα αναξιο-α για να γινει καλος-η σαν αστυνομικος. Δεν ειναι το υψος αυτο που θα τον κανει τον-την αστυνομικο αξιο-α στη δουλεια του-της. Ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω. Τωρα ισως να ειμαι και λαθος.
biky μην στεναχωριεσαι και μην το περνεις κατακαρδα. Δεν αξιζει πιστεψε με... Ισως να ηταν να γινει... Μπορει να σου τυχει κατι καλυτερο. Δεν γνωριζω αν δινεις φετος ή θα βαλεις τα χαρτια σου για κατι αλλο παντως να ξερεις οτι ς αυτα τα υψομετρικα παιζονται μεγαλες λαμογιες. Μπορει ο κοντος που σε εξετασε να ηθελε να περασει καποιον αλλο και στη συνεχεια να τον σπρωξει. Παιζουν και οι γνωριμιες. Αυτο εγινε και περυσι στα αγορια. Εκοβαν πολλα ατομα για μισο ποντο και τους μετραγαν με μεζουρα οχι με μετρητη λειζερ...
Παντως το επαγγελμα του αστυνομικου ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και ψυχοφθορο... Ο καθενας πρεπει να το σκεφτει καλα πριν το δηλωσει.
Στο λεω αυτο γιατι και εγω πριν 3 χρονια που τελειωσα ηθελα να μπω αστυνομια αλλα για να ηταν ακρως αντιθετως ο πατερας μου (22 χρονια περιπολικο) κατι θα ηξερε. Και τελικα επαληθευτηκε...
Καλα επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις να δηλωσεις...