Ποιες στρατιωτικές σχολές θα δηλώσετε (2011);
Ναι στην σμυ ειναι. Γιατι;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Ευχαριστώ ευαγγελία. Να ρωτήσω είναι καλά ΣΤΥΑ;
Θα το ρωτήσες στο θέμα για την ΣΤΥΑ...ιωάννα έγραψε:Ευχαριστώ ευαγγελία. Να ρωτήσω είναι καλά ΣΤΥΑ;
Τι έγινε μ αυτή τη ΣΜΥ; Ξεπέρασε και τη ζήτηση της Ευελπίδων;
Δεν νομιζω, ΣΣΕ παραμενει ΣΣΕ! Ποσα περιπου μορια πιστευετε οτι εχετε; Για να δουμε που θα κυμανθουν οι βασεις. Ειδικα της ΣΜΥ ΟΠΛΑ!
9200 Περίπου Και Στοχεύω Για σμυ η σμυν ! Ελπίζω Να Πέσουν Αρκετα οι Βάσεις Στην ειδικ. Κατ. Για Πολύτεκνους !
Εγώ παιδιά αν έχω γράψει όσο υπολογίζω βγάζω ένα 16000 μόρια και θέλω Ευελπίδων (όπλα) /ΣΜΥ (όπλα)
- Titis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Οι βάσεις του 10 ήταν 17.075 και 14.172 αντίστοιχα. Μάκαρι να πέσουν φίλε για να πας Ευελπίδων! Αλλιώς την ΣΜΥ την έχεις ;)
Φιλαράκι μου το ελπίζω βασικά το θέμα μου είναι να έχω γράψει όσο περιμένω και να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις ! Εσύ πως τα βλέπεις;
- Titis
- Posts in topic: 2
Εγώ του χρόνου δίνω... ! Πιστεύω πως θα την πιάσω την Ευελπίδων... Εμένα προσωπικά είναι αυτός ο μόνος μου στόχος. Δηλαδή και η ΣΜΥ, ενώ είναι καλή σχολή, δεν με ικανοποιεί. Πέρα απ'την μεγάλη διαφορά εξιωματικού υπαξιωματικού έχει και άλλη αίγλη η ΣΣΕ. Ένας χρόνος είναι θα στροθούμε στο διάβασμα γιατί αυτή η μια χρονιά και οι επιλογές σου καθορίζουν σε κάποιον βαθμό την ζωή σου.(γ****ο σύστημα)
Ναί όντως έχεις δίκιο ς αυτό που λές σου εύχομαι τα καλύτερα και μακάρι να πετύχεις !
Για σμυ τι λετε;
Τι εννοείς ποιητή;:P
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Εγω μαγκες απο φετος εχω βαλει σκοπο να διαβασω και να περασω σσε η ικαρων
βεβαια ειναι δυσκοα αλλα εγω ξερω οτι μπορω να μπς στην σμυ με το διαωασμα μου για τα παραπανω θελει τρελη προσπαθεια τι μου προτεινετε ν ακανω;
βεβαια ειναι δυσκοα αλλα εγω ξερω οτι μπορω να μπς στην σμυ με το διαωασμα μου για τα παραπανω θελει τρελη προσπαθεια τι μου προτεινετε ν ακανω;
Να το ρίξεις στο διάβασμα. Τι άλλο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες