Άθεοι στο στρατό
- thanasakis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Άθεοι στο στρατό
Σωστος! πεστα ρε αδερφε... Εγω αυτο εξηγω. Σε ολους τους εθνικους αγωνες η Εκκλησια ηταν παντα παρων. Κ το πιο απλο η Σημαια μας εχει συμβολο το Σταυρο... Κ σε καθε δημοκρατικη χωρα η πλειοψηφια κυριαρχει κ οχι η μειοψηφια... Οπως ελεγε κ ο μακαριστος Χριστοδουλος ¨πρωτα θα αλλαξουμε εμεις κ μετα ολοι οι αλλοι"...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
- Επικοινωνία:
Άθεοι στο στρατό
thanasakis έγραψε:Σωστος! Πεστα ρε αδερφε... Εγω αυτο εξηγω. Σε ολους τους εθνικους αγωνες η Εκκλησια ηταν παντα παρων. Κ το πιο απλο η Σημαια μας εχει συμβολο το Σταυρο... Κ σε καθε δημοκρατικη χωρα η πλειοψηφια κυριαρχει κ οχι η μειοψηφια... Οπως ελεγε κ ο μακαριστος Χριστοδουλος ¨πρωτα θα αλλαξουμε εμεις κ μετα ολοι οι αλλοι"...
+1
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
Άθεοι στο στρατό
Δεν θέλω να Κυριαρχήσω Όπως λες όντας μειοψηφία, αλλά να λάβει σοβαρά υπόψιν από το κράτος, γιατί όπως προείπα, δεν είμαι λιγότερο Έλληνας ή πατριώτης από κάποιο χριστιανό, πόσο μάλλον το να μου επιβάλει ο οποιοσδήποτε τα δικά του θρησκευτικά πιστεύω. Έχω άδικο;
Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει αλλά πρώτα θα σε τσατίσει.
- thanasakis
Άθεοι στο στρατό
Αποψη σου φιλε... Αλλα οπως ειπε κ ο dn24 αν πολεμησεις θα πολεμησεις για τη Σημαια με το Σταυρο... Επομενως τι αλλο κινητρο εχεις να πολεμησεις; Αν ειναι ετσι μην ερθεις καθολου Στρατο... Κ ας μην πιασουμε το θεμα με τους ηρωες του '21 που ολοι ηταν Ορθοδοξοι κ επεφταν υπερ πιστεως κ πατριδος... Εγω καθε Κυριακη ειμαι ψαλτης στην Εκκλησια κ παντοτε γινεται δεησις "των υπερ πιστεως κ πατριδος πεσοντων"...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Άθεοι στο στρατό
Το κίνητρο μου ΔΕΝ είναι η θρησκεία, διάβασε τι έγραψα και εγώ, δεν νομίζω να έχω λάθος έτσι δεν είναι;
- thanasakis
Άθεοι στο στρατό
Αν το κινητρο σου ειναι καθαρα να υπερασπιστεις το εδαφος της Ελλαδας κ μονο... Τι να σου πω. Κανε οτι καταλαβαινεις... Αλλα εγω δεν το θεωρω αρκετο... Εισαι δωδεκαθειστης να υποθεσω?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Άθεοι στο στρατό
Είδες που δεν διάβασες τι έγραψα;
Άθρησκος είμαι και έχω υπηρετήσει εδώ και 9 χρόνια.
Επίσης γιατί αμφισβιτείς τον πατριωτισμό μου με το ποστ σου; Δεν σου επιτρέπω.
Άθρησκος είμαι και έχω υπηρετήσει εδώ και 9 χρόνια.
Επίσης γιατί αμφισβιτείς τον πατριωτισμό μου με το ποστ σου; Δεν σου επιτρέπω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
- Επικοινωνία:
Άθεοι στο στρατό
thanasakis έγραψε:Αν το κινητρο σου ειναι καθαρα να υπερασπιστεις το εδαφος της Ελλαδας κ μονο... Τι να σου πω. Κανε οτι καταλαβαινεις... Αλλα εγω δεν το θεωρω αρκετο.. Εισαι δωδεκαθειστης να υποθεσω;
αυτο ειπα κ εγω στο φιλο. Δεν ειναι αρκετο.
- thanasakis
Άθεοι στο στρατό
Ενταξει ρε φιλε... Εσυ οταν ερθει η ωρα να πολεμησεις σκεψου οτι υπερασπιζεσαι το χωμα των προγονων σου Ορθοδοξων... Εγω παντως θα εχω περισσοτερη ενεργεια σκεφτομενος πως διπλα μου στεκεται η Παναγια κ πλαι το Αγιο Πνευμα... Δες πολιορκια Μεσολογγιου... Η' διαβασε κανενα απομνημονευμα του Μακρυγιαννη...
- thanasakis
Άθεοι στο στρατό
Φιλε dn24 συγχηστικα. Θα αρχισω να ψελνω τωρα. Χεχε. Να φαω κ αυγο να φτιαξω λαρυγγι. Χαχα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Άθεοι στο στρατό
Είπα ότι θα Πολεμήσω Για το τομάρι μου και μόνο;
Εσύ μπορείς θα νιώθεις πιο ασφαλείς με παναγίες Και χριστούς ο άλλος με διές, ερμίδες κλπ κ εγώ με τον δικό μου τρόπο.
Λέω κάτι παράλογο ρε παιδιά;
Εσύ μπορείς θα νιώθεις πιο ασφαλείς με παναγίες Και χριστούς ο άλλος με διές, ερμίδες κλπ κ εγώ με τον δικό μου τρόπο.
Λέω κάτι παράλογο ρε παιδιά;
Άθεοι στο στρατό
Πολύ το ζαλίσατε το θέμα.
Ο στρατιώτης ορκίζεται στο να υπηρετεί την πατρίδα του. Το που ορκίζεται, είναι προσωπικό του καθενός, άλλος στην Αγία Τριάδα, άλλος στον Αλλάχ, άλλος στην Τιμή του.
Η Σημαία και το Εθνόσημο, έχουν πάνω τους τον Σταυρό και είναι ιερά. Ακόμα και αν η Σημαία είχε πάνω το Μίκυ Μάους, θα ήταν Ιερή και θα πρέπει να την υπερασπιζόμαστε "μέχρι Τελευταίας Ρανίδος"...
Ο στρατιώτης ορκίζεται στο να υπηρετεί την πατρίδα του. Το που ορκίζεται, είναι προσωπικό του καθενός, άλλος στην Αγία Τριάδα, άλλος στον Αλλάχ, άλλος στην Τιμή του.
Η Σημαία και το Εθνόσημο, έχουν πάνω τους τον Σταυρό και είναι ιερά. Ακόμα και αν η Σημαία είχε πάνω το Μίκυ Μάους, θα ήταν Ιερή και θα πρέπει να την υπερασπιζόμαστε "μέχρι Τελευταίας Ρανίδος"...
- thanasakis
Άθεοι στο στρατό
Ενταξει ρε φιλε... Οτι πεις...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Άθεοι στο στρατό
Οχι τιποτα το παραλογο απλα απο την στιγμη που εντασεσε καπου πρεπει να ακολουθησεις τους κανονες του...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Άθεοι στο στρατό
Τι εννοείς;
Και υπηρέτησα σαν άθρησκος, και υποδεκανέας έγινα και μηδέν μέρες φυλακή έγραψα.
Επίσης νομίζω ότι πρέπει να διαχωριστούν τα τελευταία ποστ απ το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχουμε βγει εκτός θέματος.
Και υπηρέτησα σαν άθρησκος, και υποδεκανέας έγινα και μηδέν μέρες φυλακή έγραψα.
Επίσης νομίζω ότι πρέπει να διαχωριστούν τα τελευταία ποστ απ το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχουμε βγει εκτός θέματος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης