Αναβολή για Μεταπτυχιακό
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 28
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
akisman28 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!
Το δικό μου θέμα είναι το εξής:
Η αναβολή μου λήγει στις 31.12.2010 άρα κατά 99.9% μπαίνω Μάιο 2011. Το ζήτημα που εγείρεται είναι το εξής: Μετά από πολύ προσπάθεια, με πήραν σε ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό που ξεκινά σε λίγες μέρες. Από 1.10 θα είμαι εξωτερικό. Το μάστερ αυτό τελειώνει το Σεπτέμβρη του 2011. Κατά τις 12-14/9/2011. Το ερώτημα μου είναι το εξής.
Γίνεται να πάρω με τα χαρτιά που έχω αντί για 3μηνη,6μηνη αναβολή;Ρωτάω γιατί ναι μεν μπορώ μέχρι μέσα Αυγούστου 2011 να έχω τελειώσει πτυχιακή αλλά οφείλω να είμαι στο πανεπιστήμιο μέχρι το Σεπτέμβρη για να παρουσιάσω. Η παρουσίαση είναι υποχρεωτική... Και σε τελική αν πάρω εξάμηνη θα παρουσιαστώ το Νοέμβρη και θα έχω και το μάστερ!-)
Αν δεν καταφέρω να πάρω 6μηνη, εάν δηλαδή καταφέρω να πάρω μέχρι Αύγουστο 2011 για κοινωνικούς λόγους (3μηνη αναβολή) και εντέλει πάω και παρουσιαστώ Σεπτέμβριο, γύρω στις 20 θα κριθώ ανυπότακτος ή δεν ενεργοποιείται η ανυποταξία για αυτούς που πάνε σύντομα μετά την κλήση τους ; Έχω την εντύπωση ότι ανυπότακτος κυρήσσεται κάποιος μετά την παρέλευση συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (2-3μήνες).
και να κηρυχθείς ανυπότακτος αν παρουσιάσεις χαρτί από το πανεπιστήμιο θα αθωωθείς

Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Παιδια εμενα που ληγει η αναβολη 31 12 του 2010 αν στειλω μες στο νοεμβρη αιτηση ανανεωσης αναβολης λογω σπουδων προλαβαινω; Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
kurt έγραψε:Παιδια εμενα που ληγει η αναβολη 31 12 του 2010 αν στειλω μες στο νοεμβρη αιτηση ανανεωσης αναβολης λογω σπουδων προλαβαινω; Ευχαριστω
Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλεις
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Θες να παρεις αναβολη για αλλες σπουδες απο αυτες για τις οποιες ειχες παρει την πρωτη ή απλα δεν εχεις τελειωσει; Αν τη δικαιουσαι, αναβολη μπορεις να παρεις Μεχρι να παρουσιαστεις (και μετα ισως), αρα αφου λογικα θα σε καλεσουν να μπεις τον Μαιο, η απαντηση ειναι: "Ναι, προλαβαινεις"
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Καλησπέρα παιδιά.
Έχω κι εγώ μια ερώτηση σχετικά με αναβολή για μεταπτυχιακό.
Είμαι γεννημένος το '84 κι έχω αναβολή σπουδών (ΑΕΙ) μέχρι το Δεκέμβρη του 2011.
Πήρα το πτυχίο μου φέτος και στα καπάκια ξεκίνησα μεταπτυχιακό. Το θέμα είναι οτι το μεταπτυχιακό αυτό διαρκεί 2 έτη. Οπότε όταν έρθει το χαρτί απ' τη στρατολογία εγώ δεν θα χω ακόμα τελειώσει το μεταπτυχιακό μου.
Μπορώ να ζητήσω αναβολή; Ή είναι στάνταρ ταρίφα μέχρι τα 28 οτι προλάβεις να κάνεις; Ψάχνωντας ονλάιν βλέπω οτι οι απόψεις διύστανται σ' αυτό το θέμα...
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
Είμαι γεννημένος το '84 κι έχω αναβολή σπουδών (ΑΕΙ) μέχρι το Δεκέμβρη του 2011.
Πήρα το πτυχίο μου φέτος και στα καπάκια ξεκίνησα μεταπτυχιακό. Το θέμα είναι οτι το μεταπτυχιακό αυτό διαρκεί 2 έτη. Οπότε όταν έρθει το χαρτί απ' τη στρατολογία εγώ δεν θα χω ακόμα τελειώσει το μεταπτυχιακό μου.
Μπορώ να ζητήσω αναβολή; Ή είναι στάνταρ ταρίφα μέχρι τα 28 οτι προλάβεις να κάνεις; Ψάχνωντας ονλάιν βλέπω οτι οι απόψεις διύστανται σ' αυτό το θέμα...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Θα σου προτυνα να παρεις οτι χαρτια για το μεταπτυχιακο σου εχεις και να πας μια μεχρι το στρατολογικο σου γραφειο και να το δηλωσειςDisgustipated έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.
-
- Στρατηγός
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Disgustipated έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.
αναβολή για μεταπτυχιακό δικαιούσαι μέχρι τα 28 σου
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Γειας σας παιδια. Καταρχας συγχαρητηρια για το σαητ, γιατι εχει πολλες και Συγκεντρωμενες πληροφοριες για οσους ενδιαφερονται να μαθουν περι τον στρατο, τις οποιες θα ηταν πολυ δυσκολο να τις βρει καποιος ολες.
Τωρα να θεσω και το ερωτημα μου. Βασιζεται σε Ερωτησεις που εκαναν καποιοι αλλοι χρηστες, οι οποιοι ομως δεν ελαβαν ξεκαθαρη απαντηση.
Υπαρχει τελικα αναβολη για μεταπτυχιακο; Διοτι στο σαητ λεει οτι η αναβολη για μεταπτυχιακες σπουδες ή για μεταπτυχιακο, ειναι μεχρι το 28ο ετος της ηλικιας καποιου (δηλαδη μεχρι το ετος που συμπληρωνει το 27ο ετος του). Απο την στιγμη ομως που σε μεταπτυχιακο δεν μπορεις να πας χωρις πτυχιο πανεπιστημιου και απο την στιγμη που η αναβολη σου δεν ανακαλειται μολις αποφοιτησεις, αλλα συνεχιζει να ισχυει κανονικα, ουσιαστικα δεν σου παραχωρειται επιπλεον χρονος αναβολης της στρατευσης σου, λογω μεταπτυχιακων σπουδων. Εχω καταλαβει κατι λαθος;
Τωρα να θεσω και το ερωτημα μου. Βασιζεται σε Ερωτησεις που εκαναν καποιοι αλλοι χρηστες, οι οποιοι ομως δεν ελαβαν ξεκαθαρη απαντηση.
Υπαρχει τελικα αναβολη για μεταπτυχιακο; Διοτι στο σαητ λεει οτι η αναβολη για μεταπτυχιακες σπουδες ή για μεταπτυχιακο, ειναι μεχρι το 28ο ετος της ηλικιας καποιου (δηλαδη μεχρι το ετος που συμπληρωνει το 27ο ετος του). Απο την στιγμη ομως που σε μεταπτυχιακο δεν μπορεις να πας χωρις πτυχιο πανεπιστημιου και απο την στιγμη που η αναβολη σου δεν ανακαλειται μολις αποφοιτησεις, αλλα συνεχιζει να ισχυει κανονικα, ουσιαστικα δεν σου παραχωρειται επιπλεον χρονος αναβολης της στρατευσης σου, λογω μεταπτυχιακων σπουδων. Εχω καταλαβει κατι λαθος;
-
- Στρατηγός
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Καλησπέρα φίλε μου, λοιπόν αν θες να πάρεις αναβολή για μεταπτυχιακό θα πας κανονικά στην στρατολογία με τα χαρτιά εγγραφής σου στο μεταπτυχιακό και την παλιά αναβολή, για να βγάλεις νέα αναβολή. Δεν τους νοιάζει τι έκανες με την παλιά σχολή
Πληροφοριακά, με την έκδοση του πτυχίου σου η αναβολή που πήρες για την παλιά σου σχολή θα διακοπεί αυτόματα και θα δρομολογηθεί η διαδικασία έναρξης της θητείας σου. Για να αλλάξει αυτό, θα σε φάει λίγο η γραφειοκρατία που έχουνε στην στρατολογία αλλά σε 10 με 15 λεπτά θα έχεις τελειώσει.
Υ. Γ πάρε τηλ στο ρουφ γιατι δεν θυμάμαι τι χαρτιά χρειάζονται. Ελπίζω να σε κάλυψα
Πληροφοριακά, με την έκδοση του πτυχίου σου η αναβολή που πήρες για την παλιά σου σχολή θα διακοπεί αυτόματα και θα δρομολογηθεί η διαδικασία έναρξης της θητείας σου. Για να αλλάξει αυτό, θα σε φάει λίγο η γραφειοκρατία που έχουνε στην στρατολογία αλλά σε 10 με 15 λεπτά θα έχεις τελειώσει.
Υ. Γ πάρε τηλ στο ρουφ γιατι δεν θυμάμαι τι χαρτιά χρειάζονται. Ελπίζω να σε κάλυψα

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Μηχανικος
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Greek army εχεις λαθος νομιζω.
Αν ενας πχ παρει πτυχιο στα 24 και εχει αναβολη μεχρι τα 28
μπορει να παει να κανει μεταπτυχιακο χωρις να καταθεσει
κανενα χαρτι με την αρχικη του αναβολη.
Κοντολογις τους νοιαζει αν σου δοσουν αναβολη για κυριο πτυχιο
μεχρι να τελειωσει αυτη η να την κοψεις εσυ να εχεις παρει το κυριο
πτυχιο, ειναι αδιαφορο γι`αυτους αν στο χρονο αυτο εκανες και
μεταπτυχιακο.
Αν ενας πχ παρει πτυχιο στα 24 και εχει αναβολη μεχρι τα 28
μπορει να παει να κανει μεταπτυχιακο χωρις να καταθεσει
κανενα χαρτι με την αρχικη του αναβολη.
Κοντολογις τους νοιαζει αν σου δοσουν αναβολη για κυριο πτυχιο
μεχρι να τελειωσει αυτη η να την κοψεις εσυ να εχεις παρει το κυριο
πτυχιο, ειναι αδιαφορο γι`αυτους αν στο χρονο αυτο εκανες και
μεταπτυχιακο.
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Νομιζω οτι εχει δικιο ο DasBoot. Η αναβολη δεν σπαει μολις παρεις το πτυχιο σου, εκτος και εαν την σπασεις εσυ ο ιδιος.
Σου δινουν μια αναβολη μεχρι το 28ο ετος της ηλικιας σου για να παρεις το πτυχιο σου και απο εκει και περα εαν παρεις και μεταπτυχιακο στο μεσοδιαστημα δεν τους ενδαφερει. Περαιτερω αναβολη για μεταπτυχιακο δεν δινεται. Αρα αναβολη για μεταπτυχιακες σπουδες απ οτι φαινεται δεν υπαρχει. Εχουμε καταλαβει κατι λαθος;
Οποιος ξερει ας το διευκρινησει αυτο το ζητημα γιατι μπερδευει και αφορα πολυ κοσμο.
Σου δινουν μια αναβολη μεχρι το 28ο ετος της ηλικιας σου για να παρεις το πτυχιο σου και απο εκει και περα εαν παρεις και μεταπτυχιακο στο μεσοδιαστημα δεν τους ενδαφερει. Περαιτερω αναβολη για μεταπτυχιακο δεν δινεται. Αρα αναβολη για μεταπτυχιακες σπουδες απ οτι φαινεται δεν υπαρχει. Εχουμε καταλαβει κατι λαθος;
Οποιος ξερει ας το διευκρινησει αυτο το ζητημα γιατι μπερδευει και αφορα πολυ κοσμο.
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Δεν ειναι και τρομερο γιατι και να μπερδευτεις, δεν μπορει να κανεις και κατι λαθος.
Η αληθεια ειναι οτι αναβολη για μεταπτυχιακο δικαιουσαι κανονικα. Απλα αν εχεις ηδη αναβολη για ανωτερη/ανωτατη σχολη ως τα 28 σου, δεν εχεις λογο να την αντικαταστησεις με μεταπτυχιακου γιατι δεν εχεις εξτρα οφελος, ουτε καμμια κυρωση που δεν εκοψες την αναβολη για σπουδες, εφοσον τη χρησιμοποιησες σωστα.
Αν ομως τη χρειαζεσαι, τοτε μπορεις να παρεις. Ειτε γιατι την εκοψες και μετα αποφασισες να κανεις ματπτυχιακο, ειτε γιατι ειχες απο τις παλιοτερες αναβολες που ηταν οσο τα κανονικα χρονια φοιτησης + 2 χρονια, ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο.
Η αληθεια ειναι οτι αναβολη για μεταπτυχιακο δικαιουσαι κανονικα. Απλα αν εχεις ηδη αναβολη για ανωτερη/ανωτατη σχολη ως τα 28 σου, δεν εχεις λογο να την αντικαταστησεις με μεταπτυχιακου γιατι δεν εχεις εξτρα οφελος, ουτε καμμια κυρωση που δεν εκοψες την αναβολη για σπουδες, εφοσον τη χρησιμοποιησες σωστα.
Αν ομως τη χρειαζεσαι, τοτε μπορεις να παρεις. Ειτε γιατι την εκοψες και μετα αποφασισες να κανεις ματπτυχιακο, ειτε γιατι ειχες απο τις παλιοτερες αναβολες που ηταν οσο τα κανονικα χρονια φοιτησης + 2 χρονια, ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο.
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Καλησπέρα παιδιά.
Κατ'αρχήν, συγχαρητήρια για την προσπάθεια, έχετε σώσει κόσμο!
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έβγαλα άκρη.
Είμαι γεννηθείς του 1983, τέλειωσα το μεταπτυχιακό μου το καλοκαίρι του 2010 και ξεκίνησα το διδακτορικό μου τον Γενάρη του 2011 (πριν 1 μήνα).
Η αναβολή για το μεταπτυχιακό μου τέλειωσε την 31η/12/2010 κ' μου είχαν πει ότι αν δεν πάρω άλλη αναβολή, τον Μάη του 2011 μπαίνω.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που είδα, κατάλαβα ότι μπορούν να πάρω αναβολή ως την 31η/12/2014, αφού το 2014 κλείνω τα 31 μου.
Δεδομένου ότι ο ελάχιστος χρόνος εκπόνησης διατριβής είναι τα 3 χρόνια (άρα πάμε στον Γενάρη του 2014), δικαιούμαι αναβολή για το διδακτορικό μου;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Κατ'αρχήν, συγχαρητήρια για την προσπάθεια, έχετε σώσει κόσμο!
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έβγαλα άκρη.
Είμαι γεννηθείς του 1983, τέλειωσα το μεταπτυχιακό μου το καλοκαίρι του 2010 και ξεκίνησα το διδακτορικό μου τον Γενάρη του 2011 (πριν 1 μήνα).
Η αναβολή για το μεταπτυχιακό μου τέλειωσε την 31η/12/2010 κ' μου είχαν πει ότι αν δεν πάρω άλλη αναβολή, τον Μάη του 2011 μπαίνω.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που είδα, κατάλαβα ότι μπορούν να πάρω αναβολή ως την 31η/12/2014, αφού το 2014 κλείνω τα 31 μου.
Δεδομένου ότι ο ελάχιστος χρόνος εκπόνησης διατριβής είναι τα 3 χρόνια (άρα πάμε στον Γενάρη του 2014), δικαιούμαι αναβολή για το διδακτορικό μου;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Καλησπέρα Νίκο, καλώς ήρθες και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Σε παραπέμπω στα παρακάτω θέματα. Ελπίζω να σε βοηθήσουν.
Διακεκριμένοι επιστήμονες του Εξωτερικού
Αναβολή κατάταξης για διδακτορικό (είναι λίγο παρακάτω στη σελίδα)
Σε παραπέμπω στα παρακάτω θέματα. Ελπίζω να σε βοηθήσουν.
Διακεκριμένοι επιστήμονες του Εξωτερικού
Αναβολή κατάταξης για διδακτορικό (είναι λίγο παρακάτω στη σελίδα)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες