Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Αυτό σκέφτηκα κ εγώ διότι ήταν να βγει για αλλά 1300 άτομα καο εν τέλη δν βγήκαν. Όποτε μάλλον είναι η ώρα . ο ανιψιός τ χρυσοχοΐδη μ είχε πει είναι να βγουν 3 κ έχουν βγει δυο. αλλά σίγουρα θα βγουν τρεις απλά δν ηξεραν λόγο κορονοϊού
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω .. Τα σωματεία λένε παπατζεςπολλές φορές ! Εάν είναι να βγει δν τους νοιάζει τι λένε τα σωματεία κλπ . πολλοί στα σωματεία είναι άσχετοι κ άτομα π μπηκαν μέσα πριν 20 χρόνια ..
-
- Αντισυνταγματάρχης
Με πήρε τηλ φιλος μ εποχικός από κόρινθο και μου είπε ότι οι μόνιμοι μέσα τους ειπα. Για νέαπροκήρυξη και να έχω το νου μου
Τα σωματεία είναι άσχετοι συνδικαλιστές της πλάκας. Δεν έχουν καμία δικαιοδοσία πουθενά. Απλώς είναι κάποιοι λίγο πιο πονηροί από καποιους άλλους. Οι λύκοι και τα πρόβατα δηλαδή.
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Ετσι επιπόλαια το έβαλε αυτο το σάιτ αυτο το άρθρο που μιλάει καθαρά για νέα προκήρυξη ;
Τηρώ στάση αναμονής. Μόλις σήμερα έμαθα ότι υπάρχει αίτημα για αύξηση στο κονδύλι πληρωμών για 3500 άτομα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μας ανοίγεις και άλλο την όρεξη ΔΥΚ
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Μαλλον τελικά παιδιά ο predator είναι μεγάλη γάτα και είχε δίκιο. Συγνωμη εκ μέρους μου αν έγραψα καμια παπατζα στο παρελθόν αλλά όλα δείχνανε ότι δεν θα βγάλει. Σήμερα με πήραν δύο άσχετοι με το φόρουμ εδω και μου είπαν ότι έρχεται προκυρηξη καινούργια.stay tuned
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το κονδύλη ΔΥΚ μ είχαν πει ότι περίμεναν αύξηση εδώ κ κανα μήνα τότε που σας έλεγα θα βγει ..
Στα σωματεία παιδιά δεν είναι άσχετοι, ισχύει ότι πολλές φορές δε γνωρίζουν θέματα προκηρύξεων διότι δεν είναι και κύριο μέλημα τους. Είπαν ότι επικοινώνησαν με ΑΠΣ όχι τη γνώμη τους, αν το αρχηγείο δεν γνωρίζει για επικείμενη προκήρυξη δε θα έπρεπε να ξέρει κανένας, εκτός και αν μας λένε ψέμματα ή δε δίνουν πληροφορίες στα σωματεία, Ειδικά των εποχικών φαντάζομαι το τηλέφωνο θα είναι του τύπου όπως καλώ εγώ σε γραφείο υπουργού.(κλείσε το τηλ να τελειώνουμε)
-
- Αντισυνταγματάρχης
Παιδιά εγώ ήξερα κάποια πράγματα καιρό σας τα έλεγα . και σας είχε πει εκτός απροόπτου θα έβγαινε ήταν να βγει καθυστέρησε λόγο ιου τώρα λένε θα βγει . μακάρι .. Εμένα πάντως μ τ έλεγαν κ επέμεναν από πολύ έγκυρες πηγες
Παιδιά όποιος σας ενημερώνει από δω και πέρα ότι έρχεται προκήρυξη πιθανότητα θα διαβασαν το ίδιο άρθρο με εμάς, μη το χτίζετε και ανεβάζετε τις πιθανότητες προκήρυξης. Μένουμε στο άρθρο του ΕΤ.
Μην μπερδεύεστε κύριοι και προπαντός μην προτρέχετε να ανταλλάξετε συγγνώμες, φιλάκια ρουφηχτά και ευχές. Δεν έχει βγει τίποτε ακόμη. Όταν και αν βγει το οτιδήποτε, εδώ θα είμαστε να χαρούμε όλοι μαζί. Φιλικά προς όλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες