Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

lamdar92 έγραψε: Slade Τετάρτη Πέμπτη θα τα πούμε πάλι.. και τους γνωστούς μου μπορώ να τους περνώ και 5 το πρωί.. τι να κάνουμε αφού τέτοια ώρα τους βρίσκω.. και να ξέρεις οποίος από τους 2 μας πέσει έξω θα εκτεθεί η εγώ η εσύ.. Βάλτο σαν στοίχημα!! Η Slade η lamdar.. οκ; Πάντως το σίγουρο είναι ότι η βάση θα είναι ανεβασμένη και σε αυτό επιβεβαιωθήκαμε όλοι όπως ήταν λογικό. Όταν βγουν λοιπόν τα ξαναλέμε.

Να βάλω στοίχημα για μια πληροφορία που πήρα; Όχι φίλε δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα που δεν το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια και το έγραψα πιο πάνω αν πέσω έξω έπεσα δεν αλλάζει κάτι εγώ μετέφερα μια πληροφορία εδώ μέσα παραδέχομαι όμως ότι πριν ένα 15ημερο είχα κάνει προβλέψει δική μου άποψη πάντα ότι η βάση θα είναι 2600 με 2700 και είχα εξηγήσει τους λόγους αν λοιπόν πέσω έξω έπεσα καλό βράδυ φίλε

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Slade7 έγραψε:Να βάλω στοίχημα για μια πληροφορία που πήρα; Όχι φίλε δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα που δεν το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια και το έγραψα πιο πάνω αν πέσω έξω έπεσα δεν αλλάζει κάτι εγώ μετέφερα μια πληροφορία εδώ μέσα παραδέχομαι όμως ότι πριν ένα 15ημερο είχα κάνει προβλέψει δική μου άποψη πάντα ότι η βάση θα είναι 2600 με 2700 και είχα εξηγήσει τους λόγους αν λοιπόν πέσω έξω έπεσα καλό βράδυ φίλε

Θα ήσουν χαζός αν παραδεχόσουν ότι είναι και η πραγματική αλήθεια...

Υπάρχει τελικά ελπίδα εδώ μέσα... Ακόμη...

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Και κάτι άσχετο για να δείτε ότι δεν ξέρετε πως είναι το σύστημα.. όταν λες βάση 2640 απλά δεν ξέρουμε αν είναι στην Α η και στις 2 τι εννοείς... Αν σε είπαν η βάση 2640 αυτόματα δεν πέφτει καρφίτσα από μόρια γιατί εννοεί ότι ο τελευταίος και από τις 2 κατηγορίες έχει τόσα.. άλλα γράφετε και λέτε αν είναι και για τις 2 αυτά θα πέσει μετά αν χωριστούν οι κατηγορίες... πως θα πέσει η βάση μετά για εξήγησε μας και εσύ και αυτός που στα λέει.. ανακρίβειες και μυθοπλασίες εγώ θα έλεγα.
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Slade σε πάω απλά ρίξε μια μουτζα αυτόν που στα λέει αν ο δικός μου λέει ***** εγώ θα του ρίξω 2 αλήθεια.. γιατί ενας από τους 2 θα είναι μυθοπλασίας χαχαχα καλό βράδυ φίλε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

lamdar92 έγραψε:Και κάτι άσχετο για να δείτε ότι δεν ξέρετε πως είναι το σύστημα. Όταν λες βάση 2640 απλά δεν ξέρουμε αν είναι στην Α η και στις 2 τι εννοείς... Αν σε είπαν η βάση 2640 αυτόματα δεν πέφτει καρφίτσα από μόρια γιατί εννοεί ότι ο τελευταίος και από τις 2 κατηγορίες έχει τόσα. Άλλα γράφετε και λέτε αν είναι και για τις 2 αυτά θα πέσει μετά αν χωριστούν οι κατηγορίες... Πως θα πέσει η βάση μετά για εξήγησε μας και εσύ και αυτός που στα λέει. Ανακρίβειες και μυθοπλασίες εγώ θα έλεγα.

Καλά και τα δικά σου δεν είναι προϊόν εγκυρότητας...

Αύριο ελπίζω πραγματικά να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω από αυτά που λέμε μέχρι στιγμής...

Καληνύχτα και από εμένα... Εικόνα

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από E'MK »

EΜένα πάντως αυτο που με κάνει εντύπωση είναι οτι όλοι όσοι δίνουν πληροφορίες, έχουν άκρες. Κ δεν αμφισβητώ το γεγονός οτι έχουν άκρες στην αστυνομία ή στα υπουργεία. Αμφισβητώ αν αυτές οι άκρες είναι ικανές για να ξέρουν πληροφορίες για την μοριοδότηση. Υπάρχουν τόσα πόστα στην αστυνομία, αλλά όλοι ξέρουν τα πάντα για την μοριοδότηση που αναλαμβάνει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της ΕΛΑΣ; Μήπως στην προσπάθεια τους (οι άκρες) να σας το παίξουν χρήσιμοι και μέσα σε όλα, σας λένε 'ότι να ναι' με βάση κάποια λογική (Eννοείται δεν θα σας έλεγαν οτι ο τελευταίος έχει 2200 μόρια) ώστε να φανεί ρεαλιστικό; Γιατί αυτό με την βάση 2640 γράφτηκε κ απο κάποιον άλλον πριν 2-3 μέρες. Στο τέλος θα πιστέψω οτι οι άκρες σας βλεπουν το forum για να σας δώσουν πληροφορίες.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

lamdar92 έγραψε:Και κάτι άσχετο για να δείτε ότι δεν ξέρετε πως είναι το σύστημα.. όταν λες βάση 2640 απλά δεν ξέρουμε αν είναι στην Α η και στις 2 τι εννοείς... Αν σε είπαν η βάση 2640 αυτόματα δεν πέφτει καρφίτσα από μόρια γιατί εννοεί ότι ο τελευταίος και από τις 2 κατηγορίες έχει τόσα.. άλλα γράφετε και λέτε αν είναι και για τις 2 αυτά θα πέσει μετά αν χωριστούν οι κατηγορίες... πως θα πέσει η βάση μετά για εξήγησε μας και εσύ και αυτός που στα λέει.. ανακρίβειες και μυθοπλασίες εγώ θα έλεγα.

Εμένα μου είπε 2640 η βάση απλά μετά από κάνα 30λεπτο σκέφτηκα μήπως εννοεί όλες τις αιτήσεις; δικιά μου σκέψη είναι αυτό διότι δεν μου διευκρίνισε Α ή Β κατηγορία απλα μου πέταξε αυτό αύριο θα μάθω ακριβώς

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

E'MK έγραψε:EΜένα πάντως αυτο που με κάνει εντύπωση είναι οτι όλοι όσοι δίνουν πληροφορίες, έχουν άκρες. Κ δεν αμφισβητώ το γεγονός οτι έχουν άκρες στην αστυνομία ή στα υπουργεία. Αμφισβητώ αν αυτές οι άκρες είναι ικανές για να ξέρουν πληροφορίες για την μοριοδότηση. Υπάρχουν τόσα πόστα στην αστυνομία, αλλά όλοι ξέρουν τα πάντα για την μοριοδότηση που αναλαμβάνει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της ΕΛΑΣ; Μήπως στην προσπάθεια τους (οι άκρες) να σας το παίξουν χρήσιμοι και μέσα σε όλα, σας λένε 'ότι να ναι' με βάση κάποια λογική (Eννοείται δεν θα σας έλεγαν οτι ο τελευταίος έχει 2200 μόρια) ώστε να φανεί ρεαλιστικό; Γιατί αυτό με την βάση 2640 γράφτηκε κ απο κάποιον άλλον πριν 2-3 μέρες. Στο τέλος θα πιστέψω οτι οι άκρες σας βλεπουν το forum για να σας δώσουν πληροφορίες.

Ένα από τα καλύτερα μηνύματα - ποσταρίσματα... Είπα να μην το πω αλλά το κανες εσύ... Εικόνα

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από teooyk »

Θα κανετε και αυτό το νημα 600 σελίδες; έλεος δηλαδή με τα βυσμστα του καθενός.. αφηστε να περάσουν οι μερες και θα δούμε.. η καλύτερα πηγαίνετε βρείτε καμία κοπελα να ηρεμησετε γιατι η ζεστη και η μαλάκια σας χαλασανε..
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Slade7 έγραψε:Μάγκες μάλλον επιβαιβωθηκα όταν στο άλλο νημα ενώ έτρεχε η προκήρυξη πριν κανα 15ημερο έκανα πρόβλεψη για βάση 2600-2700 λόγω απολυτήριο επαλ Α κατηγορία λόγω τριτεκνιας λόγω ότι ατα χωριά βάζουν τσάμπα βαθμούς και βγαίνατε όλοι και ρίχνατε καντήλια, τέλος πάντων δεν θα επεκταθώ περισσότερο περιμένω να βγει και επισήμως το αποτέλεσμα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έπεσα έξω αν και δύσκολο πλέον να είναι ράδιο αρβύλα.

Λοιπόν Τετάρτη τα αποτελέσματα πρώτον αυτό δεύτερον τελείωσαν με όλες τις αιτήσεις και ο τελευταίος είναι με 2640 όσο και να σας φαίνεται περίεργο αυτή είναι η αλήθεια απλά δεν ξέρω αν αυτό το νούμερο είναι για όλες τις αιτήσεις ή είναι μόνο για Α Κατηγορία υπάρχει η πιθανότητα να είναι για όλες και όταν γίνει διαχωρισμός να πέσει η βάση αύριο θα ξέρω ακριβώς πιστεύω όποιος δεν μπει να θυμάστε τα ωραία λόγια του ξανθου η ζωή δεν σταματάει σε μια προκήρυξη καληνύχτα καλή δύναμη.

είπες μια τεράστια βλακεία. Ενδεχομένως να μην φταις εσύ και να φταίει αυτός που σου την είπε. Δεν ξέρω ποιος σου την είπε αλλά είναι μια ατέλειωτη βλακεία. Καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Giannikos »

Καλημέρα TITO ξεκινάς για την υπηρεσία;
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Giannikos έγραψε:Καλημέρα TITO ξεκινάς για την υπηρεσία;
έχω αναλάβει είδη φίλε μου. Καλημερα. Εσύ;
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Spik »

TITO έγραψε: είπες μια τεράστια βλακεία. Ενδεχομένως να μην φταις εσύ και να φταίει αυτός που σου την είπε. Δεν ξέρω ποιος σου την είπε αλλά είναι μια ατέλειωτη βλακεία. Καλημέρα.

Πολύ σωστός... Απλά αγχώνει τσάμπα τον κόσμο.

Άβαταρ μέλους
Asdorf
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

Καλημέρα τι διαβάζω πάλι... ξημερώματα μιλάνε με τα κονέ τους; Πάλι πάω για δουλειά Ξενερωμενος
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Καλημέρα ώρα για δουλεια μην ακούτε τίποτα..Πάμε λιγο εμεινε

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 1 επισκέπτης