Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Πάμε γερά να μπούμε ρε μάγκες!!!
kyriakos155 έγραψε:Μας έκανες την νύχτα από μαύρη, κατάμαυρη...
Καλό βράδυ παιδιά και καλή επιτυχία στους... Πρωτάρηδες.
πεστο ρε φιλαρακι, μας κατεδάφισε εντελώς...

Ο iceman2 ήταν παιδιά και δεν τρολλαρε έκανε μια ανάλυση με βάση αυτό π έχει σπουδάσει πιο ορθή από απλές εκτιμήσεις δικές μας μιας κ την αναλύει όσο μπορεί! Όπως κ να έχει πέρα από αυτό παραμένει μια απλή ανάλυση κ όχι το ακριβές αποτέλεσμα!Asdorf έγραψε:Αλήθεια; Πωωω το έπαιξε ωραία το τρολ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Έτσι είναι οι αναλυτές, σήμερα σου λέει θα βρέξει και τελικά χιονίζει...
Και αυτό μιας που παραδέχτηκε ότι ήταν τρολλ
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Σίγουρα είναι το σύνολο των 2 κατηγοριών δεν γίνεται να είναι τόσο η βάση στην α
Αν το παραδέχτηκε εδώ δημόσια δεν το διάβασα, μαλάκια! Χάχα λουμπινα ο ice Ένα καφεδάκι θα τον κεράσω κ πάλι όμως γιατί τα θέλει ο κωλος μας!kyriakos155 έγραψε: Έτσι είναι οι αναλυτές, σήμερα σου λέει θα βρέξει και τελικά χιονίζει...
2600 βάση λέει ο αλλος αν είναι δυνατόν δλδ έχουν όλοι ειδικές δυνάμεις μεγάλα απολυτήρια και πολυτεκνιες-τριτεκνιες; αν είναι δυνατόν
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Σαν λογικός άνθρωπος, κανονικά δεν πρέπει να σε πιστέψω. Δεν ξέρουμε ποιος είσαι κ ποιες είναι οι πηγές σου κ αν έχεις. Απο την άλλη, φαίνεσαι σοβαρός στις τοποθετήσεις σου. Έχω 2610 μόρια στην Α κ απο τα λεγόμενα σου είμαι στην απ'εξω. Όπως και να έχει, τα κατάφερες ρε μπαγάσα κ μας τάραξες νυχτιάτικα. Καλή επιτυχία σε όλα τα αλάνια!
- shootmann
- Posts in topic: 35
Εγώ θα το πω και πάλι εύχομαι οι βάσεις να είναι σαν του 2009! Καλό βράδυ σε όλους!
-
- Posts in topic: 25
ΔΕ. Δ τα σπας ρε φιλε κ σε παραδεχομαι μακαρι η βαση ναναι εκει που εχω πει και να τα πουμε απο κοντα. Τωρα το αν τρολαρα η οχι θα φανει... χαθηκα στις σκεψεις μου... Και ηταν τελεια στο Ναυπλιο Κυριακο (διαφημιση κανω εχω ξενοδοχεια εκει)... παντως οτι και να γινει θα χαρω να μπειτε μεσα σωστα παιδια και να κανετε καλη δουλεια με ή χωρις εμενα (2200 μοριακια)
-
- Συνταγματάρχης
shootmann έγραψε:Εγώ θα το πω και πάλι εύχομαι οι βάσεις να είναι σαν του 2009! Καλό βράδυ σε όλους!
Εγώ αύριο εύχομαι να ξυπνήσω στο ΤΔΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
iceman2 έγραψε:ΔΕ. Δ τα σπας ρε φιλε κ σε παραδεχομαι μακαρι η βαση ναναι εκει που εχω πει και να τα πουμε απο κοντα. Τωρα το αν τρολαρα η οχι θα φανει... Χαθηκα στις σκεψεις μου... Και ηταν τελεια στο Ναυπλιο Κυριακο (διαφημιση κανω εχω ξενοδοχεια εκει) ... Παντως οτι και να γινει θα χαρω να μπειτε μεσα σωστα παιδια και να κανετε καλη δουλεια με ή χωρις εμενα (2200 μοριακια)
Χρωστάς διαμονή μετά από αυτό.
Είμαι και φωτογράφος, θα τα βρούμε.

-
- Posts in topic: 25
Μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσε!!! Καλη επιτυχια σε οοοοοοολλλλλουυυυυυυςςςςς με οσο πιο γρηγορα τα αποτελεσματα!
- shootmann
- Posts in topic: 35
Κυριάκο ας περάσω και ας με στείλουν και στο φεγγάρι για εκπαιδευση!
Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους μας. Θα ήθελα μόνο μια διευκρίνηση. Για την Α ομάδα, πέρα από το βαθμό του απολυτηρίου, πιάνεται συν 1 μονάδα, το απολυτήριο σαν απολυτήριο; Γιατί στη σελίδα Για τον υπολογισμό μορίων σωμάτων ασφαλείας ( προκήρυξη ειδικών φρουρών 2011) , δίνεται συν 1 μονάδα το απολυτήριο κάθε τύπου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης