Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο Βύσμα στα Σώματα ασφαλείας
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Παιδια, εχετε παρατηρησει μερικα ονοματα που απο ΑΕΙ αλλαξαν σε ΤΕΙ; Ή εγινε λαθος ή κατι τρεχει...
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να το προσέξουν όλοι οι υποψήφιοι. Πάντως η αλήθεια είναι ότι πλέον οι κενές θέσεις από ΑΕΝ θα δωθούν στους υποψηφίους των ΤΕΙ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Τα ΑΕΙ δεν έχουμε βοήθεια...Giorgospcline έγραψε:Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να το προσέξουν όλοι οι υποψήφιοι. Πάντως η αλήθεια είναι ότι πλέον οι κενές θέσεις από ΑΕΝ θα δωθούν στους υποψηφίους των ΤΕΙ.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο άδικο με το να συμπληρώνουν από ΤΕΙ. Βάζουν στο ίδιο καλάθι αυτόν που τελείωσε νομικά με αυτόν που τελείωσε ιχθυοκαλλιέργεια.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Να σου θυμησω οτι το 90% των ΤΕΙ ξεπερνανε την βαση εισαγγωγης της ΑΕΝ...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Ναι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις καλό βαθμό στην ιχθυοκαλλιέργεια... Φαντάζομαι...317ρης έγραψε:Να σου θυμησω οτι το 90% των ΤΕΙ ξεπερνανε την βαση εισαγγωγης της ΑΕΝ...

Οπως εχει διαφορα και το τει ''ιχθυοκαλλιεργειας'' με καποιο τει Ηλεκτρονικης πχ.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Σαφώς και υπάρχει διαφορά και σε αυτά. Όμως μην ξεχνάμε ότι εως και πριν λίγα χρόνια τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ δεν θεωρούνταν ισότημα.sekarius έγραψε:Οπως εχει διαφορα και το τει ''ιχθυοκαλλιεργειας'' με καποιο τει Ηλεκτρονικης πχ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 33
Χαχαχαχαχα ρε τι λετε ρεεε! Πολυ λογικο να τις δώσουν στα τει γιατι πολυ απλα εχουν λιγοτερες θεσεις απο την αρχη 22τει και 33αει... Μην με τρελενεται τωρα! Επισης γιαυτο που ειπε ο vardou ισχυει, ειναι απο λαθος τυπογραφικο, συγκεκριμενα εγω προσωπικα εχω ενα φιλαρακι που τελειωσε ΤΕΦΑΑ και τον ειχαν στα ΤΕΙ και τωρα με τους καινουργιους πινακες τον βαλαν κανονικα ΑΕΙ... Οποτε φανταζομαι θα ειναι τυπογραφικα λαθοι και την πρωτη μερα στην υψομετρηση ειχα γνωρισει εναν που μου ανεφερε το ιδιο προβλημα, οποτε φανταζομαι ειναι αρκετα συχνο το φαινομενο!
- 317ρης
- Λοχαγός
Giorgospcline έγραψε:Ναι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις καλό βαθμό στην ιχθυοκαλλιέργεια... Φαντάζομαι...317ρης έγραψε:Να σου θυμησω οτι το 90% των ΤΕΙ ξεπερνανε την βαση εισαγγωγης της ΑΕΝ...Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να σου πω να σταματήσεις τις προσωπικές επιθέσεις σε μένα.
Σε εχω δει αρκετες φορες και δεν σου εχω κανει καμια "προσωπικη επιθεση" για αυτο μην προκαλεις. Αυτο οριζει η προκηρυξη και καλο ειναι να το χωνεψεις και να μην ασχολεισαι αφου εισαι ηδη μεσα.
Παιδιά είναι λογικό να συμπληρώνονται απο πτυχιούχους ΤΕΙ αφού δεν έχουν δικαίωμα συμετοχής στις προκυρήξεις αξιωματικών. Κανονικά θα έπρεπε η συγκεκριμένη προκύρηξη να αφορά μόνο ΤΕΙτζίδες όπως οι προκυρήξεις αξιωματικών αφορούν ΜΟΝΟ πτυχιούχους ΑΕΙ.
Μέχρι να τελειώσει η διαδικασία μήν ορκίζεστε οτι οι θέσεις θα πάνε στα ΤΕΙ. Δέν λέω κάτι νέο... Θα δέιξει.
- 317ρης
- Λοχαγός
Αυτο οριζει ξεκαθαρα η προκηρυξη φιλε μου... Ειναι απιθανο να αλλαξει κατι.
Εχουν φέρει και μαμαλακη για το μαγείρεμα : ρ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες