Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Και γω έτσι νομίζω. Αλλά γενικά γίνεται να καλυφθούν οργανικές θέσεις από ΙΔΑΧ. Απλά θα έπρεπε να το αναφέρει ρητά η προκήρυξη όπως άλλωστε γίνεται και στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. Αφού δεν αναφέρεται κατι τετοιο οι θεσεις πρέπει να ειναι μόνιμες.
Ελπίζω μόνο να μην μας ερθει καμία έκπληξη...
Ελπίζω μόνο να μην μας ερθει καμία έκπληξη...
Ημέρα πρόσληψης είναι η ημέρα ορκωμοσίας; Τους έχετε ρωτήσει και σας έχουν απαντήσει; Διατηρώ πολλές επιφυλάξεις και για αυτό. Βασικά πιστεύω πως στην ορκωμοσία θα πουν δύο πράγματα και κάποιοι δεν θα υπογράψουν καν.
Δε νομίζω να έχουν έτοιμες τις συμβάσεις...
Δε νομίζω να έχουν έτοιμες τις συμβάσεις...
Παίζει να γίνει και αυτό. Εγώ άκουσα στις εξετάσεις ότι τις περισσότερες (αν όχι όλες) τις λεπτομέρειες σχετικά με μισθούς/τοποθετήσεις θα τα πουν αφού υπογράψεις. Και αν δεν σου αρέσουν υποβάλλεις παραίτηση. Είχε πει χαρακτηριστικά "σύμβαση υπογράφεις η οποία λύνεται ανά πάσα στιγμή". Η λέξη "σύμβαση" ήταν που με παραξένεψε και σε σχέση με το ΦΕΚ περί ΙΔΑΧ κλπ. Γιατί δεν ξέρω τι είδους συμφωνητικό υπογράφουν οι μόνιμοι υπάλληλοι...
Υπομονή, όλα αυτά θα τα μάθουμε δυστυχώς από μέσα...
Υπομονή, όλα αυτά θα τα μάθουμε δυστυχώς από μέσα...
Ναι, το άκουσα κ εγώ.
Πολύ ωραία λογική. Αφήνεις την δουλειά σου και πας εκεί μη γνωρίζοντας αντικείμενο εργασίας, μισθό, τοποθεσία, περιβάλλον, συνθήκες, δεσμεύσεις κλπ. Στην συνέχεια απογοητεύεσαι και φεύγεις, και μετά ως άνεργος πια ξανά ψάχνεις για δουλειά.
Αν ήθελαν να πάρουν τους καλύτερους θα έπρεπε να έχουν ενημερώσει σχετικά. Γνώμη μου πάντα.
Πολύ ωραία λογική. Αφήνεις την δουλειά σου και πας εκεί μη γνωρίζοντας αντικείμενο εργασίας, μισθό, τοποθεσία, περιβάλλον, συνθήκες, δεσμεύσεις κλπ. Στην συνέχεια απογοητεύεσαι και φεύγεις, και μετά ως άνεργος πια ξανά ψάχνεις για δουλειά.
Αν ήθελαν να πάρουν τους καλύτερους θα έπρεπε να έχουν ενημερώσει σχετικά. Γνώμη μου πάντα.
Οπότε τι κάνεις; Δεν αφήνεις τη δουλειά σου και απλά πας στην ορκωμοσία. Δεν εννοείται τίποτα. Ας μας ενημέρωναν.
Δηλαδή εσύ θα πας στην ορκομωσία χωρίς να έχεις παραιτηθεί; Τρελό, εμείς που εντέλει δεν πάμε στην ορκομωσία αν και ήμασταν διοριστεοι δεν πάμε επειδή προφανώς έπρεπε να παραιτηθούμε πριν Στο δημόσιο γενικώς η ορκομωσία είναι και η πρόσληψη, τώρα αν στην ΕΥΠ είναι κάτι άλλο δεν το ξέρω
Για χρήματα ξεκινάς με την βάση του ενιαίου μισθολογίου, αποκλείεται εξαρχής να σας πει κάποιος αν θα υπάρχουν επιδόματα κτλ
Όσο για την τοποθέτηση, στην τελευταία επικοινωνία μου πριν αποφασίσω οριστικά να μην πάω μου είπαν ότι θα την μάθεις μετά την 4μηνη εκπαίδευση
Για χρήματα ξεκινάς με την βάση του ενιαίου μισθολογίου, αποκλείεται εξαρχής να σας πει κάποιος αν θα υπάρχουν επιδόματα κτλ
Όσο για την τοποθέτηση, στην τελευταία επικοινωνία μου πριν αποφασίσω οριστικά να μην πάω μου είπαν ότι θα την μάθεις μετά την 4μηνη εκπαίδευση
Έτσι ακριβώς είναι. Και απορώ με ποιά λογική συμφέρει την ίδια την υπηρεσία κάτι τέτοιο. Να πάνε π. Χ. Της πληροφορικής που είναι ήδη λιγότεροι από όσους θέλανε και να φύγουν οι μισοί. Θα μείνουν υποστελεχωμένοι. Και μετά άντε νέα προκήρυξη; Αυτά είναι αστεία πράματα... Και για μένα ενδείξεις για του τι να περιμένεις μέσα... Και ας μην πιάσω την διαδικασία επιλογής προσωπικού καθαυτή...
Αυτά προφανώς γίνονται στο βωμό του "δημοσίου χαρακτήρα" που διέπει την ΕΥΠ...
Αυτά προφανώς γίνονται στο βωμό του "δημοσίου χαρακτήρα" που διέπει την ΕΥΠ...
@CB20 Περίμενε τον Σεπτέμβριο (και αν) για τους ΠΕ2 και βλέπουμε. Επίσης στο νέο ΦΕΚ δεν αναφέρει πουθενά για ΠΕ2. Επομένως θα ήταν καλύτερο να μην μιλάς για πράγματα που δεν σε αφορούν.
Ο έγκριτος τερμιναιϊτορ άρχισε πάλι.
ChrisR επειδή είμαι ΠΕ2 και εχω ενημερωθεί όπως και άλλοι συνυποψήφιοι του ίδιου κλάδου που έχουν γράψει στο forum, αναμένουμε να πάμε για προφορική εξέταση ψυχομετρικών εντός Σεπτεμβρίου σε ημερομηνία και ώρα που μας έχει γνωστοποιηθεί! Οπότε με αφορά! Στα υπόλοιπα που γράφεις σου απάντησαν οι υπόλοιποι παραπάνω.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να σας ενημερώσω όσο αφορά την κατηγορία ΔΕ11. Σήμερα μετά από καιρό βρέθηκε ένας χριστιανός στο τηλέφωνο και με ενημέρωσε
Μου ανέφερε ότι έχουν παγώσει οι προσλήψεις για την κατηγορία ΔΕ11 και πολύ πιθανόν
να ακυρωθεί. Ξέρω δεν είναι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον μάθαμε τι παίζει αν και
φαινόταν. Καλή στάδιοδρομια στα παιδιά που πάνε ορκομωσία και καλή συνέχεια
Μου ανέφερε ότι έχουν παγώσει οι προσλήψεις για την κατηγορία ΔΕ11 και πολύ πιθανόν
να ακυρωθεί. Ξέρω δεν είναι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον μάθαμε τι παίζει αν και
φαινόταν. Καλή στάδιοδρομια στα παιδιά που πάνε ορκομωσία και καλή συνέχεια
Και σε μένα τα ίδια είπε. Οτι βασικά οι κατηγορίες ΔΕ της προκήρυξης έχουν παγώσει και θα ειδοποιηθουμε με mail για το τι μέλει γενέσθαι.
Νομικά δεν ξέρω αν γίνεται αυτό
Από ότι καταλαβαίνω απά αυτά που είπαν στα τηλέφωνα δεν ακυρώθηκε αλλά δεν ξέρουν κι όλας αν θα προχωρήσει. Οπότε δεν σας είπαν κάτι συγκεκριμένο.Επίσης μην εμπιστεύεστε αυτούς στα τηλέφωνα δεν έχουν πληροφορηση σοβαρή. Από ότι κατάλαβα απλά τα σηκώνουν και ρωτάνε το διπλανό τους.
Εμένα προσωπικά 3 φορές μου δόσαν ψεύτικες πληροφορίες.
Εμένα προσωπικά 3 φορές μου δόσαν ψεύτικες πληροφορίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mariak την Τετ Αύγ 19, 2020 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσοι ορκιζόζαστε σας ενημέρωσαν για τη μέρα ορκομωσίας?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 11 επισκέπτες