ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Κατι τελευταίο. Τα στρατόπεδα έχουν όντως γυμναστήριο;
Με τις φοιτητικες αδειες τι παιζει ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
To πρωτο ταγμα συγκεκριμενα εχει γυμναστήριο, και μάλιστα καλό. Για τα άλλα στρατόπεδα δεν ξέρω. Παιδια γενικες ερωτησεις για φοιτητηκες αδειες κλπ δεν εχουν νόημα. Η ελδυκ ειναι τμημα του ελληνικού στρατου το οποιο εδραζεται στην κύπρο. Δεν ειναι κατι ξεχωριστό. Επομένως ισχυει ότι ισχύει και για τον υπολοιπο στρατο.
Καλησπέρα μια ερώτηση. Είμαι Ι2 και αριστερόχειρας υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί θέλω να πάω Κύπρο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Όχι, κανενα.
- John Stuart Mill
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γεια σας, παιδιά! Μπαίνω Θήβα με τους εξ αναβολής στις 14/5. Ξέρετε αν μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ; Άκουσα ότι θα πάρουν στην Κύπρο μόνο από την κανονική ΕΣΣΟ που μπαίνει στις 21. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι' αυτό; Η ηλικία (28 ετών) παίζει ρόλο;
John Stuart Mill έγραψε:Γεια σας, παιδιά! Μπαίνω Θήβα με τους εξ αναβολής στις 14/5. Ξέρετε αν μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ; Άκουσα ότι θα πάρουν στην Κύπρο μόνο από την κανονική ΕΣΣΟ που μπαίνει στις 21. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι' αυτό; Η ηλικία (28 ετών) παίζει ρόλο;
Δυστυχώς ως εξ'αναβολής δεν μπορείς να υπηρετήσεις στην Κύπρο όχι. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο παρά μόνο η σωματική ικανότητα.
- John Stuart Mill
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Πάντως από σωματική ικανότητα με έχουν βγάλει Ι1. Στο σημείωμα λέει ότι έχω επιλεγεί για ΕΛΔΥΚ. Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα με τα καινούργια συστήματα.
Αυτοί που δεν δήλωσαν στην ηλεκτρονική συνεντευξη ΕΛΔΥΚ και τους εχει ερθει σημειωμα καταταξης εκτος Θηβας δεν εχουν την ευκαιρια να δηλωσουν οταν παρουσιαστουν; Επισης τι παιζει με τις πιθανοτητες να σε παρουν?
Καλησπέρα παιδιά επαναπατρισμός στο ΣΠΖ Χαλκίδας, έχει κανείς ιδέα τι παίζει εκεί γιατί μας ήπιαν και την τελευταία ρανιδα του αίματος μας στην ΕΛΔΥΚ... Έχω και κάποιες μέρες άδεια αλλά θα τις εγκρίνει και δικαιούμαι και φοιτητική επίσης υπάρχει ενδεχόμενο να μην δώσει?
Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να παω ΕΛΔΥΚ ενω ειμαι μονιμος κατοικος νησιου Ανατολικου Αιγαιου;
αναλογα τον διοικητη. Γενικα δινουν. Τόσο πολύ σας στάξανε;Makentas έγραψε:Καλησπέρα παιδιά επαναπατρισμός στο ΣΠΖ Χαλκίδας, έχει κανείς ιδέα τι παίζει εκεί γιατί μας ήπιαν και την τελευταία ρανιδα του αίματος μας στην ΕΛΔΥΚ... Έχω και κάποιες μέρες άδεια αλλά θα τις εγκρίνει και δικαιούμαι και φοιτητική επίσης υπάρχει ενδεχόμενο να μην δώσει;
Καλησπέρα, μήπως γνώριζεται αν γίνεται να δηλώσουμε για ελδυκ μόλις παρουσιαστούμε, γτ πλεον παμε στα ΣΥΠΟ (σημεία υποδοχής οπλιτών) και μετά μας στέλνουν στις βάσεις. Μπαινω ιούλιο Δ εσσο. Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει!
Καλησπέρα παιδιά, κατατάσσομαι τον ιούλη και θα ήθελα να παω στην Κυπρο γιατί έχω συγγενείς εκεί και ίσως μπορώ να βγαίνω διανυκτερεύσεις. Η ερώτηση μου είναι αν με κάποιον τρόπο μπορώ να επιλέξω σε ποιο στρατόπεδο θα υπηρετήσω στην Κύπρο. Για παράδειγμα, ξέρω ότι στην Αγ. Βαρβάρα (εκεί που μένουν οι συγγενείς μου) είναι το πυροβολικό. Πρέπει να δηλώσω όταν καταταγώ ότι θέλω να είμαι στο σώμα του Πυροβολικού; Και αυτο σε συνδυασμό με το ότι θέλω να παώ Κύπρο, αυτόματα θα με στείλουν Αγ. Βαρβάρα;
Ημουν ελδυκ πριν 2 μηνες δεν μπορεις να επιλεξεις και οι συγκενη σου πρεπει να ειναι 1 βαθμου για να παρεις διανηκτερευση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες