Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Eidfr

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Eidfr »

Παιδια για πείτε τι μόρια έχετε α κατηγορία ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eidfr έγραψε: Τετ Αύγ 21, 2024 8:45 am Παιδια για πείτε τι μόρια έχετε α κατηγορία ;
3.330
Επισκέπτης

Γνωρίζεται αν πιάνετε η τριτεκνια στα 25;
3450

Δημοσίευση από 3450 »

Αν έχεις προσάψει πτυχίο θα προσμετρηθεί η τριτεκνια στα 25. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει περίπτωση να μην μετρήσει λόγω ηλικίας. Γεννημένος το 99 ή το 98 ;
3450

Δημοσίευση από 3450 »

Μόρια Α Κατηγορία.3450
Επισκέπτης

1998
Με πτυχιο
Επισκέπτης

Έχουμε καμία εικόνα για τις υπηρεσίες που θα πάνε τώρα στην προκειμένη προκυρηξη ;
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 21, 2024 11:01 am Έχουμε καμία εικόνα για τις υπηρεσίες που θα πάνε τώρα στην προκειμένη προκυρηξη ;
Όλοι δρόμο.
Dim1914

Δημοσίευση από Dim1914 »

Με 3450 είσαι μέσα εγώ με 3000 μπορεί οριακά μπορεί και σπίτι μου να με στείλουν 😂
3450

Δημοσίευση από 3450 »

Πιστεύω ότι θα κυμανθούν πολύ χαμηλά οι βάσεις. Κάντε την προσπάθεια σας και δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Μέχρι την Κυριακή είναι μην ξεχαστείτε
Επισκέπτης

3450 έγραψε: Τετ Αύγ 21, 2024 11:28 am Πιστεύω ότι θα κυμανθούν πολύ χαμηλά οι βάσεις. Κάντε την προσπάθεια σας και δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Μέχρι την Κυριακή είναι μην ξεχαστείτε
Δηλαδή φίλε μου;
3450

Δημοσίευση από 3450 »

Δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα. Εκτιμώ ότι από την Α κατηγορία θα μπουν και άτομα δίχως πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ. Μια μεγάλη αλλαγή στην μοριοδότηση που θα κρατήσει χαμηλά την βάση είναι η ίση μοριοδότηση υποψηφίων που κατέχουν πέραν του διπλώματος οδήγησης (Β ‘κατηγορίας) και άλλων.(Μηχανής, Γ, Δ κτλ)
Επισκέπτης

3450 έγραψε: Τετ Αύγ 21, 2024 11:43 am Δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα. Εκτιμώ ότι από την Α κατηγορία θα μπουν και άτομα δίχως πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ. Μια μεγάλη αλλαγή στην μοριοδότηση που θα κρατήσει χαμηλά την βάση είναι η ίση μοριοδότηση υποψηφίων που κατέχουν πέραν του διπλώματος οδήγησης (Β ‘κατηγορίας) και άλλων.(Μηχανής, Γ, Δ κτλ)
Ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Μην ξεχνάμε ότι πολλά άτομα θα κοιτάξουν την δημοτική αστυνομία με την ελπίδα μήπως διοριστουν στον τόπο κατοικία τους κατευθείαν
Επισκέπτης

Εγώ με 2380 με το που τα έκανα τα χαρτιά είπα αντίο με το καλημερα😂
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες