Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Παιδια για πείτε τι μόρια έχετε α κατηγορία ;
Γνωρίζεται αν πιάνετε η τριτεκνια στα 25;
Αν έχεις προσάψει πτυχίο θα προσμετρηθεί η τριτεκνια στα 25. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει περίπτωση να μην μετρήσει λόγω ηλικίας. Γεννημένος το 99 ή το 98 ;
Έχουμε καμία εικόνα για τις υπηρεσίες που θα πάνε τώρα στην προκειμένη προκυρηξη ;
Με 3450 είσαι μέσα εγώ με 3000 μπορεί οριακά μπορεί και σπίτι μου να με στείλουν 
Πιστεύω ότι θα κυμανθούν πολύ χαμηλά οι βάσεις. Κάντε την προσπάθεια σας και δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Μέχρι την Κυριακή είναι μην ξεχαστείτε
Δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα. Εκτιμώ ότι από την Α κατηγορία θα μπουν και άτομα δίχως πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ. Μια μεγάλη αλλαγή στην μοριοδότηση που θα κρατήσει χαμηλά την βάση είναι η ίση μοριοδότηση υποψηφίων που κατέχουν πέραν του διπλώματος οδήγησης (Β ‘κατηγορίας) και άλλων.(Μηχανής, Γ, Δ κτλ)
Ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Μην ξεχνάμε ότι πολλά άτομα θα κοιτάξουν την δημοτική αστυνομία με την ελπίδα μήπως διοριστουν στον τόπο κατοικία τους κατευθείαν3450 έγραψε: Τετ Αύγ 21, 2024 11:43 am Δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα. Εκτιμώ ότι από την Α κατηγορία θα μπουν και άτομα δίχως πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ. Μια μεγάλη αλλαγή στην μοριοδότηση που θα κρατήσει χαμηλά την βάση είναι η ίση μοριοδότηση υποψηφίων που κατέχουν πέραν του διπλώματος οδήγησης (Β ‘κατηγορίας) και άλλων.(Μηχανής, Γ, Δ κτλ)
Εγώ με 2380 με το που τα έκανα τα χαρτιά είπα αντίο με το καλημερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες