ελεος... Αν εχουν γινει αυτα... Εννοειτε οτι πρεπει να κανεις καταγγελια... Τι να πω! Θελω να πιστευω οτι δεν ισχυει... Αντε να δουμε!sensies έγραψε:Φιλε γρεεκ θελω να μου δωσεις τα φωτα σου, εχω τεσσερα ατομα που πιστευω πως εχουν κανει λαδια με απολυτηριο κ ειδ. Δυν. Θελω να εξετασεις κι εσυ το θεμα και να μ πεις εαν θα καταφερω κατι με ενστασεις. Τα ατομα ειναι τα εξης:
Νο 36 Ασμανίδης Μιχαήλ Φ159808 (στη προκ. Του 2010 εχει απολυτηριο 19 ενω στη προκ. Του 2009 ειχε απολυτηριο 13/5)
Νο 77 Κερασιωτης Αποστολος Χ979426 (στη προκ. Του 2010 εχει δηλωσει ειδ. Δυν. Ενω το 2009 δεν ειχε δηλωσει.)
Νο 99 Σεφανοπουλος Δημητριος Τ173097 (στη προκ. Του 2010 εχει απολυτηριο 17/6 ενω στη προκ. Του 2009 ειχε απολυτηριο 13/6)
Νο 112 Αναστασιαδης Διανυσης Χ315948 (στη προκ. Του 2010 εχει απολυτηριο 18/6 ενω στη προκ. Του 2009 ειχε απολυτηριο 12/4)
πες μου αν αξιζει να κανω ενσταση. Εγω δεν ειμαι μεσα και δεν εχω κατι να κερδισω, αλλα ας μπουν τουλαχιστον ατομα που το αξιζουν πραγματικα. Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες. Και στους μη επιτυχοντες ευχομαι υπομονη και δυναμη στη ζωη μας. Ευκαιριες θα υπαρξουν, ας μην το βαζουμε κατω. Να ειστε ολοι καλα!
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
δε ξερω αν θα βγει κατι... Μπορει να τα καλυψουν αν ειναι βυσματα! ΑΣΕΠ καταγγελια... Τα ονοματα κατευθειαν! Η να συμβουλευτεις δικηγορο!nic007 έγραψε:Στειλτα στην γαδα...
να ξεπλυθει η βρωμια τους...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Οχι. Μην τους δωσεις! Αμα τους δωσεις θα κανουν τα χαρτια τους παλι του χρονου, κατι θα βρουνε να ανεβασουν παλι! Ξεκολλα. Ειμαστε που ειμαστε τοσα ατομα! Δεν θελουμε αλλους

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
χαχαχαδημητρης25 έγραψε:Οχι. Μην τους δωσεις! Αμα τους δωσεις θα κανουν τα χαρτια τους παλι του χρονου, κατι θα βρουνε να ανεβασουν παλι! Ξεκολλα. Ειμαστε που ειμαστε τοσα ατομα! Δεν θελουμε αλλους

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
Παιδες; Στον ντουμα να τα στειλετε! Αυτος θα τα κοιταξει

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Για 10 ημέρες η αστυνομία θα μαζέψει όλες τις ενστάσεις. Μετά το πέρας τον 10 ημερών θα τις στείλει στον ΑΣΕΠ και εκεί θα ελεγχτούν όλες οι ενστάσεις και ταυτόχρονα θα γίνει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία γνησιότητας (απολυτηρίων, πτυχίων κτλ). Όταν ελεγχτούν και οι ενστάσεις τελειώσει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία, ο ΑΣΕΠ, θα δώσει στο Γραφείο
Τύπου /Υπ. Προστασίας του Πολίτη, σε ηλεκτρονική μορφή, τους ΝΕΟΥΣ πίνακες των ανωτέρω κατηγοριών κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επειδή η διαδικασία αυτήν μπορεί να πάρει και μήνα οι επιτυχόντες να μην περιμένουν νωρίτερα το πρόγραμμα για (αθλ-υγειον-ψυχ) δοκιμασίες.
Πηγή ενημέρωσης Αρχηγείο αστυνομίας.2106977327
Τύπου /Υπ. Προστασίας του Πολίτη, σε ηλεκτρονική μορφή, τους ΝΕΟΥΣ πίνακες των ανωτέρω κατηγοριών κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επειδή η διαδικασία αυτήν μπορεί να πάρει και μήνα οι επιτυχόντες να μην περιμένουν νωρίτερα το πρόγραμμα για (αθλ-υγειον-ψυχ) δοκιμασίες.
Πηγή ενημέρωσης Αρχηγείο αστυνομίας.2106977327
Βρασε ρυζι και αστον... Να σφυριζει.
τοσο πολυ ε. Μαλιστα...
τοσο πολυ ε. Μαλιστα...
Ποιος ασεπ ρε παιδια! ο ασεπ ειναι σταχτη στα ματια για τον κοσμακη που παει με το σταυρο στο χερι! οι 200 μπαινουν τιμια με την αξια τους και οι αλλοι 300 απο το παραθυρο! ακομα και πλαστα να ειναι τα απολυτηρια και να μην υπαρχει βυσμα! που προσωπικα η αποψη μου ειναι οτι υπαρχει, οφειλει το κρατος να τα ελεχγει εξονηχυστικα, αρα ο ασεπ δεν ισχυει σαν θεσμος πουθενα στον δημοσιο τομεα! ορεξη και χρημα να εχεις να κανεις ενστασεις! για να σου απαντανε μετα κανενα εξαμηνο, οταν βεβαια εχει καλυφθει η θεση και να σου λενε οτι ειχες λαθος!
Και συγγνωμη αλλα τοσο καιρο που αργησαν να τα βγαλουν αυτο δεν λεγαμε υποτιθεται οτι εκαναν;
τον ελεγχο πλαστων δικαιολογητικων;
σκατα... Αντε παλι στο περιμενε!nic007 έγραψε:Και συγγνωμη αλλα τοσο καιρο που αργησαν να τα βγαλουν αυτο δεν λεγαμε υποτιθεται οτι εκαναν;

Οχι παδια...
και καλα οτι εγινε εγινε...
και καλα λεω ελενξαν τα πλαστα δικαιολογιτικα...
ειναι θεμα βισματος απο εκει και περα περιπτωσεις οπως εχει αναφερει παραπανω ο φιλος...
εγω θεωρω ορι αυτοι ειναι πολυ μεγαλα κονε...
και καλα οτι εγινε εγινε...
και καλα λεω ελενξαν τα πλαστα δικαιολογιτικα...
ειναι θεμα βισματος απο εκει και περα περιπτωσεις οπως εχει αναφερει παραπανω ο φιλος...
εγω θεωρω ορι αυτοι ειναι πολυ μεγαλα κονε...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Παιδια Ενα ειναι το σιγουρο οι επιτιχοντες που ειναι οκ δεν προκειτε να χασουν την θαση τους ισα ισα μπορει και να ανεβουν θεσεις αναλογα με τα πλαστα η με τα λαθοι που θα βρουν Αν βρουν η μαλλον αν θελουν να βρουν παντος οι επιτυχοντες δεν εχουν κανενα κινδυνο οσοι ειναι σωστοι παντα!
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα άτομα που εμφανίζονται με μεγαλύτερα απολυτήρια. Αυτό όντως συμβαίνει εδώ και χρόνια. Αν εξαιρέσουμε όσους πανε ξανά σε νυχτερινό, υπάρχουν κάποια τ. Ε. Ε (πρωην τ. Ε. Λ) που οι απόφοιτοι που δεν έβγαλαν μεγάλο βαθμό και επιθυμούν να βγάλουν μεγαλύτερο πληρώνουν γύρω στα 3.000 ευρώ, φοιτούν εικονικά για 1 χρόνο Επιπλέον Και φυσικά δεν πατάνε στο μάθημα, τούς δίνουν τις ερωτήσεις στις οποίες θα εξεταστούν στο τέλος και έτσι κάνουν αναβάθμιση πτυχίου-απολυτηρίου. Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε κάποιοι. Αυτές οι σχολές είναι στην ήπειρο, Πρέβεζα-Άρτα-Γιάννενα. Δεν ξέρω αν πλέον Επεκτίνονται Και αλλού. Το είχε βγάλει στη φόρα Και ο Παπαδάκης στην εκπομπή του κι έχω γνωστό άτομο που πλήρωσε και έκανε αναβάθμιση απο 16 σε 20. Οπότε εκεί δεν μπορεί να γίνει τίποτα δυστυχώς...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
basilis.lok έγραψε:Παιδες; Στον ντουμα να τα στειλετε! Αυτος θα τα κοιταξει
ναι σίγουρα! Εκεί στείλτε και να ξέρετε δεν θα πάνε χαμένα... (ειρωνικά το λέω εννοείται)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
kerveros έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα άτομα που εμφανίζονται με μεγαλύτερα απολυτήρια. Αυτό όντως συμβαίνει εδώ και χρόνια. Αν εξαιρέσουμε όσους πανε ξανά σε νυχτερινό, υπάρχουν κάποια τ. Ε. Ε (πρωην τ. Ε. Λ) που οι απόφοιτοι που δεν έβγαλαν μεγάλο βαθμό και επιθυμούν να βγάλουν μεγαλύτερο πληρώνουν γύρω στα 3.000 ευρώ, φοιτούν εικονικά για 1 χρόνο Επιπλέον Και φυσικά δεν πατάνε στο μάθημα, τούς δίνουν τις ερωτήσεις στις οποίες θα εξεταστούν στο τέλος και έτσι κάνουν αναβάθμιση πτυχίου-απολυτηρίου. Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε κάποιοι. Αυτές οι σχολές είναι στην ήπειρο, Πρέβεζα-Άρτα-Γιάννενα. Δεν ξέρω αν πλέον Επεκτίνονται Και αλλού. Το είχε βγάλει στη φόρα Και ο Παπαδάκης στην εκπομπή του κι έχω γνωστό άτομο που πλήρωσε και έκανε αναβάθμιση απο 16 σε 20. Οπότε εκεί δεν μπορεί να γίνει τίποτα δυστυχώς...
σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αλλά ενστάσεις θα γίνουνε για να δούμε αν το γνωρίζει και η επιτροπή του ΑΣΕΠ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης