Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
PyRos
- Επιλοχίας

- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: ....
- Επάγγελμα: Αγροτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Που είναι εκείνος που έγραφε ότι είπε ένας τυχαίος για την εμοδε και τον πιστέψατε να του κεράσω μια μπανάνα;;;το αργότερο σε 2 βδομάδες θα έχει κ η πεθ…έχει φύγει από τ αρχηγείο πάντως!!βαράτε προπόνηση και καλή επιτυχία μάγκες!
-
alex30
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: Purosbestiki
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Μάγκες όσο αφορά τα αθλήματα οι έλξεις είναι τόσο απαιτητικές ; Γιατί έχω μάθει κόβετε πολύς κόσμος εκεί ! Πόσες πρέπει να βγάλεις για να πεις οκ πέρασα ;
-
Επισκέπτης
3 ολοκληρες...τεντωμενα χερια κι μεχρι πανω. Στη προκ των πεθ ειχε ολοκληρη παραγραφο γι τις ελξεις το πως να γινονται(ανελυε το συνηθεστερο)
Αλλα καλο ειναι να κανεις 4 ανετα αργα κι σταθερα.
ΣΥνηθως δινουν τον ρυθμο οι προισταμενοι που ειναι εκει
Οποτε με ηρεμια ολα καλα
Δεν ξερω γτι το εχουν τρομοκρατησει τοσο το θεμα των ελξεων. Οποιος τις κανει προχωραει στα επομενα
Καλη επιτυχια σε ολους
Αλλα καλο ειναι να κανεις 4 ανετα αργα κι σταθερα.
ΣΥνηθως δινουν τον ρυθμο οι προισταμενοι που ειναι εκει
Οποτε με ηρεμια ολα καλα
Δεν ξερω γτι το εχουν τρομοκρατησει τοσο το θεμα των ελξεων. Οποιος τις κανει προχωραει στα επομενα
Καλη επιτυχια σε ολους
-
alex30
- Υποδεκανέας

- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ αγορινα εσύ που απάντησες για τις έλξεις, κάτι άλλο τώρα θρλψ να μου πει καποοος για τα μόρια που έχω , Έχω Γ κατηγορίας δίπλωμα + Δ με πει , είμαι πολύτεκνος , έχω ειδικές δυνάμεις ! Γνωρίζεις πάνω κάτω πόσα είναι ;
-
Επισκέπτης
15 μόρια έχειςalex30 έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 8:45 pm Ευχαριστώ αγορινα εσύ που απάντησες για τις έλξεις, κάτι άλλο τώρα θρλψ να μου πει καποοος για τα μόρια που έχω , Έχω Γ κατηγορίας δίπλωμα + Δ με πει , είμαι πολύτεκνος , έχω ειδικές δυνάμεις ! Γνωρίζεις πάνω κάτω πόσα είναι ;
-
alex30
- Υποδεκανέας

- Επικοινωνία:
Εχεις ινστα ή κάτι άλλο να επικοινωνήσουμε για να σε ρωτήσω κ κάποιες άλλες απορίες που έχω ;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 8:46 pm15 μόρια έχειςalex30 έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 8:45 pm Ευχαριστώ αγορινα εσύ που απάντησες για τις έλξεις, κάτι άλλο τώρα θρλψ να μου πει καποοος για τα μόρια που έχω , Έχω Γ κατηγορίας δίπλωμα + Δ με πει , είμαι πολύτεκνος , έχω ειδικές δυνάμεις ! Γνωρίζεις πάνω κάτω πόσα είναι ;
Εγώ που έχω ένσημα οδηγού 25 μέρες δίπλωμα γ και 2 χρόνια εθελοντής πόσα μόρια είναι ;
-
Επισκέπτης
12 έχεις 6 από τα ένσημα και 6 από των εθελοντισμοLoco7 έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 9:16 pm Εγώ που έχω ένσημα οδηγού 25 μέρες δίπλωμα γ και 2 χρόνια εθελοντής πόσα μόρια είναι ;
-
alex30
- Υποδεκανέας

- Επικοινωνία:
Αγορινα εσύ πόσα μόρια έχεις ;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 8:46 pm15 μόρια έχειςalex30 έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 8:45 pm Ευχαριστώ αγορινα εσύ που απάντησες για τις έλξεις, κάτι άλλο τώρα θρλψ να μου πει καποοος για τα μόρια που έχω , Έχω Γ κατηγορίας δίπλωμα + Δ με πει , είμαι πολύτεκνος , έχω ειδικές δυνάμεις ! Γνωρίζεις πάνω κάτω πόσα είναι ;
-
Επισκέπτης
Ελα ρε πονηριδη που εισαι εσυ; Εντάξει τωρα ο Μπαρδάκης; σε γλεντησε αρκετα;;;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 04, 2026 10:51 am Τρολ είναι ρε η πιο πολύ εδώ μέσα ούτε για είπε ένας άκυρος ότι θα πάρεις 18 εμοδε και τον πιστεύουν ούτε έχει ανακοινωθεί ούτε έχει ακουστεί κάτι εδώ για την προκήρυξη της πεθ έλεγαν μίλησα τον μπαρδακη μια τους είπε ότι θα βγει μετά το Πάσχα μετά είπε είναι θέμα ημερών τέλη Απριλίου ότι νανε
-
Ifucufcci
Εγώ με 345 μόρια περνάω ;
δεν βγάζω έλξεις
δεν βγάζω έλξεις
-
alex30
- Υποδεκανέας

- Επικοινωνία:
Δηλαδή αν δουλεύεις 1 μήνα σαν οδηγός φορτηγού παίρνεις 6 μόρια ;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 9:22 pm12 έχεις 6 από τα ένσημα και 6 από των εθελοντισμοLoco7 έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 9:16 pm Εγώ που έχω ένσημα οδηγού 25 μέρες δίπλωμα γ και 2 χρόνια εθελοντής πόσα μόρια είναι ;
-
Επισκέπτης
συγνώμη αδερφέ μπερδεύτηκα 9 έχεις αλλά και πάλι είσαι καλάΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 9:22 pm12 έχεις 6 από τα ένσημα και 6 από των εθελοντισμοLoco7 έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 9:16 pm Εγώ που έχω ένσημα οδηγού 25 μέρες δίπλωμα γ και 2 χρόνια εθελοντής πόσα μόρια είναι ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες