σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςasimike έγραψε:Με αυτα τα αποτελεσματα και τις βασεις θα τρελαθουμε τελειως! Στο τελος θα περασουν μερικοι απο εδω μεσα και θα κοπουν στα ψυχομετρικα αν συνεχισουν ετσι!...
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Μηπως ξερει κανες να μου απαντησει σοβαρα...
... Οταν βγουν τα αποτελεσματα και αν ειναι καποιος επιτυχων...
σε ποσες ημερες προθεσμια εχει για να παει για οτι τον καλεσουν αρχικα;
ρωτας πραγματα... Που θα τα μαθουμε οταν θα ειμαστε επιτυχοντες... Με το καλο! Μην βιαζεσαι...nic007 έγραψε:Μηπως ξερει κανες να μου απαντησει σοβαρα...
ειναι κατι που καποιος σιγουρα θα ξερει. Ο greek army ισως θα ξερει. Εγω ρωτησα στο περιπου. Δηλαδη εαν θα ειναι μετα απο 2 ημερες των αποτελεσματων, εαν θα ειναι μετα απο μια εβδομαδα αυτωνsta8hsss έγραψε:ρωτας πραγματα... Που θα τα μαθουμε οταν θα ειμαστε επιτυχοντες... Με το καλο! Μην βιαζεσαι...nic007 έγραψε:Μηπως ξερει κανες να μου απαντησει σοβαρα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
nic007 έγραψε:ειναι κατι που καποιος σιγουρα θα ξερει. Ο greek army ισως θα ξερει. Εγω ρωτησα στο περιπου. Δηλαδη εαν θα ειναι μετα απο 2 ημερες των αποτελεσματων, εαν θα ειναι μετα απο μια εβδομαδα αυτωνsta8hsss έγραψε:ρωτας πραγματα... Που θα τα μαθουμε οταν θα ειμαστε επιτυχοντες... Με το καλο! Μην βιαζεσαι...nic007 έγραψε:Μηπως ξερει κανες να μου απαντησει σοβαρα...
την επόμενη κιόλας μέρα σε πέρνουνε τηλέφωνο
οχι φιλε απλα ρωτησα αν ειναι καποιος επιτυχων μετα απο ποσες ημερες αρχιζει η ολη διαδικασια με τις αθλητικες δοκιμασιες υγειονομικα πρωτα δε ξερω, αυτα... Τους καλουν την αλλη μερα; Δε νομιζω. Θα υπαρχει λογικα μια προθεσμια. Εστω μικρη... Καποιος μπορει να ταξιδεψει απο πολυ μακρυα, λεωGreek_Army έγραψε:nic007 έγραψε:ειναι κατι που καποιος σιγουρα θα ξερει. Ο greek army ισως θα ξερει. Εγω ρωτησα στο περιπου. Δηλαδη εαν θα ειναι μετα απο 2 ημερες των αποτελεσματων, εαν θα ειναι μετα απο μια εβδομαδα αυτωνsta8hsss έγραψε:ρωτας πραγματα... Που θα τα μαθουμε οταν θα ειμαστε επιτυχοντες... Με το καλο! Μην βιαζεσαι...nic007 έγραψε:Μηπως ξερει κανες να μου απαντησει σοβαρα...
-
- Στρατηγός
Αααααααα νόμιζα πότε σε πέρνουνε τηλ για να σου πούνε ότι είσαι επιτυχόν.

οκ... ! Για το αλλο ξερεις να μου πεις που ρωτησα; Η προκυριξη δε γραφει κατι σχετικα με ημερομηνιες. Ενω αν θυμαμαι καλα περσυ εγραφε.Greek_Army έγραψε:Αααααααα νόμιζα πότε σε πέρνουνε τηλ για να σου πούνε ότι είσαι επιτυχόν.

-
- Στρατηγός
nic007 έγραψε:οκ... ! Για το αλλο ξερεις να μου πεις που ρωτησα; Η προκυριξη δε γραφει κατι σχετικα με ημερομηνιες. Ενω αν θυμαμαι καλα περσυ εγραφε.Greek_Army έγραψε:Αααααααα νόμιζα πότε σε πέρνουνε τηλ για να σου πούνε ότι είσαι επιτυχόν.![]()
δεν έλεγε ούτε η περσινή. Υπολόγισε τουλάχιστον μέτα από 10 μέρες
εχεις περιθωριο... Αρκετο... Μην αγχονεσαι!1 με 2 βδομαδες θα εχεις...nic007 έγραψε:οχι φιλε απλα ρωτησα αν ειναι καποιος επιτυχων μετα απο ποσες ημερες αρχιζει η ολη διαδικασια με τις αθλητικες δοκιμασιες υγειονομικα πρωτα δε ξερω, αυτα... Τους καλουν την αλλη μερα; Δε νομιζω. Θα υπαρχει λογικα μια προθεσμια. Εστω μικρη... Καποιος μπορει να ταξιδεψει απο πολυ μακρυα, λεωGreek_Army έγραψε:nic007 έγραψε:ειναι κατι που καποιος σιγουρα θα ξερει. Ο greek army ισως θα ξερει. Εγω ρωτησα στο περιπου. Δηλαδη εαν θα ειναι μετα απο 2 ημερες των αποτελεσματων, εαν θα ειναι μετα απο μια εβδομαδα αυτωνsta8hsss έγραψε:ρωτας πραγματα... Που θα τα μαθουμε οταν θα ειμαστε επιτυχοντες... Με το καλο! Μην βιαζεσαι...nic007 έγραψε:Μηπως ξερει κανες να μου απαντησει σοβαρα...

Οκ σας ευχαριστω και εγω ρωτω επειδη αυτη την περιοδο τρωω ασχετες ωρες, σουβλακια, πινω ρακες πολλες, μπυρες ακομα πιο πολλες... Λογω αγχους. Και δεν κανω γυμναστικη. Μονο αν μαθω οτι ειμαι επιτυχων η επιλαχων θα κοψω τις κακες συνιθειες και θα αρχισω γυμναστικη... !

Μαγκες μολις εμαθα οτι 15 οκτωμβριου θα ανακηνοθουν τα αποτελεσματα και ας με διαψευση ο κυριος Ντουμας και οι βαση ειναι 2280 μεχρι τωρα και εχουν ελενχθη σχεδον οι αιτησεις γιατι την επομενη της καταθεσης οι αιτησεις φευγουν για επανω
ακυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονννννννν... !χριστος χριστου έγραψε:Μαγκες μολις εμαθα οτι 15 οκτωμβριου θα ανακηνοθουν τα αποτελεσματα και ας με διαψευση ο κυριος Ντουμας και οι βαση ειναι 2280 μεχρι τωρα και εχουν ελενχθη σχεδον οι αιτησεις γιατι την επομενη της καταθεσης οι αιτησεις φευγουν για επανω
Για να πω την αληθεια δν μου φαινεται και πολυ κουλη η ημερομηνιαχριστος χριστου έγραψε:Μαγκες μολις εμαθα οτι 15 οκτωμβριου θα ανακηνοθουν τα αποτελεσματα και ας με διαψευση ο κυριος Ντουμας και οι βαση ειναι 2280 μεχρι τωρα και εχουν ελενχθη σχεδον οι αιτησεις γιατι την επομενη της καταθεσης οι αιτησεις φευγουν για επανω

ΕΛΛΑΣ
asimike έγραψε:Για να πω την αληθεια δν μου φαινεται και πολυ κουλη η ημερομηνιαχριστος χριστου έγραψε:Μαγκες μολις εμαθα οτι 15 οκτωμβριου θα ανακηνοθουν τα αποτελεσματα και ας με διαψευση ο κυριος Ντουμας και οι βαση ειναι 2280 μεχρι τωρα και εχουν ελενχθη σχεδον οι αιτησεις γιατι την επομενη της καταθεσης οι αιτησεις φευγουν για επανω... Ισως λιγο νωριτερα...
Παρ' όλα αυτά η πηγή παραμένει αβάσιμη γι αυτό καλό θα ήταν να μή στηριχτούμε σε αυτό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες