Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Καλή επιτυχία σε όλους! Και αν δεν μπείτε κάποιοι μην αγχωθείτε ούτε και να ξενέρωσε τε! Μπορεί εκεί έξω να μην υπάρχει η "σιγουριά" του στρατού αλλά αν έχετε στο μυαλό σας ότι θα κάθεστε συνέχεια και δνε θα κάνετε τίποτα, νομίζετε λάθος! Ο στρατός είναι σκληρός, θέλει γερό στομάχι, σταρχιδιαση και ψυχική δύναμη... Προσέξτε την ψυχική σας κατάσταση! Αυτά από εμένα... Σαν οβα με αυτά που είδα κι εγώ ράφτης δήλωσα. Έχω άτομο εκεί μέσα και μου έχει πει τα καλύτερα. Καρτουλα και 7-3!
Καλά αποτελέσματα σε όλους παιδιά !
Καλά αποτελέσματα παιδιά και έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λές
33ΜΚ έγραψε:Λοιπόν αυτή στη στιγμή μου μιλάμε ακριβώς αιτήσεις ξηράς 10378 και του Πολεμικού ναυτικού 2575.Δε θα ρωτήσω τώρα ξανά τον άνθρωπο για 4 ώρες που εμειναν άντε να φτάσουν μαξ της ξηράς 10500 και του ναυτικού 2609 και αν.
Κρατήστε πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε στις 10378 για ξηρά και 2575 για ναυτικό ελπίζω να βοήθησα!
Είναι πολύ καλά σε σχέση με πέρυσι εύχομαι καλή σταδιοδρομία και με το καλό σειρες!
οντως ετσι ειναι φιλε μου αυτα τα νουμερα ξερω κι εγω
Το μεγαλο προβλημα το εχει το ΠΝ στις ειδικοτητες και ο λογος ειναι οτι δεν εχουν κανει αιτησεις σε αρκετες απο αυτες
Θα δουμε στο τελος τη θα βγαλει το καζανι...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Ιουν 24, 2022 9:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 26
Μήπως εσείς που ξέρετε πόσες αιτήσεις έχουν γίνει ποτέ να περιμένουμε αποτελέσματα στο περίπου
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Μηπως μάθατε οι βασεις που κυμάνθηκαν πάνω κάτω ; Και σε τι ειδικοτητες είχε περισσότερες αιτήσεις στο περίπου;
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
anonymous19970 έγραψε:Σε 2 μερες διεξαγωνται τα αθληματα την κολυμβηση περυσι τη δωσαμε τελευταια οταν ειχαμε περασει τα προηγουμενα 9 αθληματαfnFAL έγραψε:Μπορει να ειναι λιγο χαζη η ερώτηση αλλα επειδή πανω λέγατε για το πως διεξάγονται τα αθλήματα ειδα οτι δεν εγινε αναφορά στην κολύμβηση... Εκεινη την δινεις ξεχωριστά;
Οι έλξεις έχω μάθει ότι είναι πολύ δύσκολο να τις βγάλεις...
Εκτός από την σειρουλα τον 33μκ, δήλωσε κανείς άλλος ράφτης;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Παιδιά εσείς που έχετε γνωστούς γνωρίζετε πότε θα βγουν τα αποτελεσματα?
bampoleiro κατι δεν λες καλα. Ενοπλες δυναμεις ειναι ολα τα ατομα που υπηρετουν στο στρατο κι εμενα ως εποπ 21 μου φερονται ως στελεχος τα μεγαλα κεφαλια οπως τα λες. Δλδ τι ειμαστε αοπλες δυναμεις
Καλη επιτυχια σε ολους και προσοχη στα αθληματα, ειδικα αυτα που εχετε μονο μια προσπαθεια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Καλημέρα έχουμε οριστικά σύνολο αιτήσεων?
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες