Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Καλημερα παιδια. Τι γιναιτε με αυτη την προκυρηξη γιατι αργαει τοσο πολυ να βγει ενω ειναι ολλα ετοιμα; Τελικα μου φαινετε θα βγει τον σεπτεμβριο οπως ειπε καποιος.
geo έγραψε:Καλημερα παιδια. Τι γιναιτε με αυτη την προκυρηξη γιατι αργαει τοσο πολυ να βγει ενω ειναι ολλα ετοιμα; Τελικα μου φαινετε θα βγει τον σεπτεμβριο οπως ειπε καποιος.
Σεπτέμβριο έχουν σκοπό να ξεκινήσει η εκπαίδευση. Συνεπώς και αρχές Ιουλίου να βγεί μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο θα είναι.
Πόσο λέτε να ανέβει η βάση; Εγώ έχω 2140 στην Α' κατηγορία λέτε να είμαι μέσα;
Καλησπερα παιδια. Μια ερώτηση θελω να κανω για τα μορια... Εχω απολυτηριο γενικου λυκείου με βαθμο 13,4 (δλδ 1340 μορια σωστα; ), εχω τελειωσει ειδικές δυνάμεις Κυπρου (400 ή 450 μόρια), χαρτί Λόουερ και Πληροφορικής (εδώ πόσα μόρια έχω; ) δίπλωμα αυτοκινήτου (Β΄) και μηχανής (125) ... Συνολο περίπου ποσα μόρια έχω;
Παιδια ας μου πει καποιος τι γινετε ειμαι 26 χρονων και οι αδερφες μου ειναι 23 γενημενη το 1987 και η αλλη 15 και περνουμε το βοηθημα τριτεκνων για τις 2 αδερφες μου ειμαι τελικα τριτεκνος;
Οσο παιρνεις το επιδομα θεωρησε τριτεκνος. Αλλα φοβαμαι μηπως εσυ σαν πρωτοτοκος το οριο ηλικιας σου για τα σωματα ασφαλειας πρεπει να ειναι κατω των 25. Δεν γνωριζω κατι αλλο. Προσεχε αν το "σκαλιξεις" μπορει να κοπει και το επιδομα. Αν ξερει καποιος κατι αλλο ας απαντησει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Πέμ Ιουν 17, 2010 5:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
χρήστος έγραψε:Καλησπερα παιδια. Μια ερώτηση θελω να κανω για τα μορια... Εχω απολυτηριο γενικου λυκείου με βαθμο 13,4 (δλδ 1340 μορια σωστα;), εχω τελειωσει ειδικές δυνάμεις Κυπρου (400 ή 450 μόρια), χαρτί Λόουερ και Πληροφορικής (εδώ πόσα μόρια έχω;) δίπλωμα αυτοκινήτου (Β΄) και μηχανής (125) ... Συνολο περίπου ποσα μόρια έχω;
1340
500
100
100
300
--------
2340
Εχεις ικανοποιητικά μόρια, κάνε τα χαρτια σου
Καλημερα,
θα ηθελα να μου απαντησει καποιος μονο αν γνωριζει η εχει ερθει σε επαφη με τον προεδρο των ε. Φ. τι θα ισχυει μισθολογικα με τα νεα μετρα που θα ανακοινωθουν, θα ειναι ο μισθος τοσο μειωμενος οσο λενε. Γτι ρε παιδια δεν αξιζει κιολας για 700 ευρω, τα 1000ευρω ηταν ενα ικανοποιητικο ποσο...
θα ηθελα να μου απαντησει καποιος μονο αν γνωριζει η εχει ερθει σε επαφη με τον προεδρο των ε. Φ. τι θα ισχυει μισθολογικα με τα νεα μετρα που θα ανακοινωθουν, θα ειναι ο μισθος τοσο μειωμενος οσο λενε. Γτι ρε παιδια δεν αξιζει κιολας για 700 ευρω, τα 1000ευρω ηταν ενα ικανοποιητικο ποσο...
κωστής έγραψε:Πόσο λέτε να ανέβει η βάση; Εγώ έχω 2140 στην Α' κατηγορία λέτε να είμαι μέσα;
Δες στις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Έχουμε πει διάφορα περί εικασιών.
δεν ανακοινωθηκε ακομα κατι απο τον προεδρο των εφ. Υπηρχε συναντηση με το χρυσοχοιδη και τεθηκαν τα θεματαtrufwnas έγραψε: Καλημερα,
1. Την οικονομική δυσπραγία που επικρατεί στο αστυνομικό προσωπικό μετά τα τελευταία οικονομικά μέτρα καθώς και την ανησυχία σχετικά με τα συνταξιοδοτικά και τι ακριβώς θα ισχύσει.
2. Η μοριοδότηση και η υποβολή Αίτησης μετάθεσης των Ειδικών Φρουρών που γίνονται αστυφύλακες τροποποιώντας τον Ν.3686/2008 αίροντας έτσι το άδικο του νόμου αυτού δημιουργώντας Αστυφύλακες δύο ταχυτήτων.
3. Την μείωση του αριθμού των ετών που απαιτούνται ώστε οι Ειδικοί Φρουροί να γίνουν αστυφύλακες (από 8 χρόνια σε πέντε)
4. Την επέκταση των υπηρεσιών που απασχολούν Ειδικούς Φρουρούς (π. Χ. ΕΚΑΜ) με ταυτόχρονη πρόσληψη νέων Ειδικών Φρουρών προκείμενου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες αλλά και να ανοίξουν νέες θέσεις σε όλη την Ελλάδα.
5. Διάφορες Ελλείψεις σε υλικά του προσωπικού που υπηρετεί κυρίως στην ΔΕΛΤΑ και την ΔΙΑΣ αφού οι υπηρεσίες αυτές αποτελούν την αιχμή του «δόρατος» στην αστυνόμευση αυτή την στιγμή.
Τόσο ο Υπουργός όσο και ο Γενικός Γραμματέας αφού εξέφρασαν για ακόμα μία φορά την ικανοποίηση τους για την επαγγελματική Επάρκεια των Ειδικών Φρουρών θεώρησαν τα αιτήματα δίκαια και δεσμεύτηκαν Για την ικανοποίηση τους.
οψομεθα! Το τι θα γινει.
Μια μικρη παρεμβαση για τον φιλο βαλαντη.
βαλαντη με λενε γιωργο.
αν θελεις και με αφορμη την απαντηση που σου εδωσε ο φιλος για το 300 μορια του διπλωματος μηχανης 125 ψαξτο καλυτερα να δεις αν οντως παιρνει αυτο το διπλωμα 300 μορια και οχι 100.
νομιζω οτι 300 μορια παιρνουν οι μοτοσυκλετες;
και μοτοποδηλατο εννοει των 50 κυβικων η προκυριξη;
δεν ξερω και εγω ακριβως.
μα και μοτοσυκλετα ειναι η απεριοριστου, δε νομιζω οτι τα 125 παιρνουν τα ιδια μορια 300 μορια δηλαδη με τις μοτοσυκλετες...
βαλαντη με λενε γιωργο.
αν θελεις και με αφορμη την απαντηση που σου εδωσε ο φιλος για το 300 μορια του διπλωματος μηχανης 125 ψαξτο καλυτερα να δεις αν οντως παιρνει αυτο το διπλωμα 300 μορια και οχι 100.
μα και μοτοσυκλετα ειναι η απεριοριστου, δε νομιζω οτι τα 125 παιρνουν τα ιδια μορια 300 μορια δηλαδη με τις μοτοσυκλετες...
Παιδια καλησπερα με 2641 μορια στην β κατηγορια λετε να εχω καποιες ελπιδες;
ευχαριστω.
οποιος μπορει ας απαντησει.
ευχαριστω.
οποιος μπορει ας απαντησει.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
γιωργος έγραψε:Μια μικρη παρεμβαση για τον φιλο βαλαντη.
βαλαντη με λενε γιωργο.
Σύμφωνα με τις προηγούμενες προκυρίξεις τα μηχανάκια 125cc μοριοδοτούνται με δίπλωμα απεριορίστου κυβικών. Τώρα αν άλλαξει κάτι σε αυτή ποιός ξέρει...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες