Αυτος καστορα δεν ειναι απλα καθικι. Καλυτερα να μην πω τι ειναι! Το κακο ειναι οτι το εχει κανει και σε αλλες απ οτι μου ειπαν και ολες εχουν το ιδιο σκεπτικο με μενα... Απ τη θεση του δεν μπορει να τον κουνησει κανεις! Οποτε καθομαστε στ αυγα μας και ή του καθομαστε ή πηγαινουμε στα συνορα!Πλακα πλακα παντως πρεπει να εισαι μεγαλο καθικι για να κανεις τετοιο πραγμα!
Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 57
Καστορα πανε σελ 1 σ'αυτο το θεμα. Λες οτι λεω και εγω...
Εσυ καλη μου της λες οτι δινει δικαιωματα και της την πεφτουν! Εγω της λεω οτι αν ειναι μια φορα χαλια εξω τοτε ειναι 100 μεσα στο στρατο γιατι εχει περισσοτερους αντρες και οτι θελει πολυ σκεψη για να παραιτηθεις! Λυπαμαι αλλα δεν λεμε το ιδιο!
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
angelina25 έγραψε:Μα αυτο κανω Νικολα μου και το ξερω πολυ καλα οτι μεχρι να κανω οικογενεια να δουν οτι καποιος υπαρχει στη ζωη μου αυτα θα εχω! Δυστυχως ομως δεν ειναι σε ολοκληρο το στρατο μονο αυτος ο ανθρωπος ετσι... Υπαρχουν παρα πολλοι που εκμεταλλευονται τετοιες καταστασεις! Το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι καθαρη και τα εχω με τον εαυτο μου καλα και ας βρισκομαι εδω που βρισκομαι!
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό... Υπάρχουν κάποια πράγματα-όπως η αξιοπρέπεια-που δεν ανταλλάσσονται (τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό) π. Χ. Για μια καλύτερη καριέρα...
Απλά είναι αδιανόητο να φτάνουμε-εν έτη 2009-να συζητάμε για αυτονοητα πραγματα, οπως ο σεβασμος της προσωπικοτητας-και των επιθυμιων-του αλλου...

-
- Συνταγματάρχης
kastoras έγραψε: Εσυ καλη μου της λες οτι δινει δικαιωματα και της την πεφτουν! Εγω της λεω οτι αν ειναι μια φορα χαλια εξω τοτε ειναι 100 μεσα στο στρατο γιατι εχει περισσοτερους αντρες και οτι θελει πολυ σκεψη για να παραιτηθεις! Λυπαμαι αλλα δεν λεμε το ιδιο!
πιο πανω δες τι λες. Το μονο διαφοτερικο ειναι οτι δεν γινετε ολοι μα ολοι να κολλανε σ'ολες τι δουλειες
Εξηγησε μου σε ποια απαντηση μου σκαλωσες γιατι δεν καταλαβαινω!
-
- Συνταγματάρχης
Περα το οτι ειπα οτι κατι πρεπει να βλεπουν οι αλλοι. Η υπολοιπη συζητηση εδω και ωρα δεν ειναι πανω σ'αυτο το διαφορετικο οπως ειπες. Αλλα πως ενω περασε οτι περασε θα μπει στρατο!
-
- Συνταγματάρχης
kastoras έγραψε: Χαχαχαχαχαχχα. Μ εκανες και γελασα βρε Ρανια! Μην εισαι ομως τοσο σιγουρη κοριτσαρα μου οτι στο στρατο δεν θα σου την πεσει κανεις! Εκει παιζονται αλλα πραγματα χειροτερα και το κακο ειναι οτι εκει ειναι πολυ δυσκολο να δηλωσεις παραιτηση.
αυτο λεω και εγω!
-
- Συνταγματάρχης
kastoras έγραψε: Καλα κανεις και ελπιζεις αλλα προσεξε μην απογοητευτεις κουκλα μου γιατι ο στρατος για μια γυναικα σε τετοια θεματα δεν ειναι ευκολο... Εδω βγαινεις εξω για καφε και στην πεφτουν στην ψυχρα και ωμα οχι να εισαι με τοσους αντρες καθε μερα...
και αυτο επισης
illy έγραψε: Αστο βρε καστορα, δεν βρισκεις ακρη
Το ξερω οτι δεν προκειται να βγαλω ακρη απλα θελω να δω που εχει φαει κολλημα με τις δικες μου απαντησεις αφου εγω δεν εχω προσβαλλει πουθενα τη Ρανια και δεν εχω δικαιωμα να το κανω γιατι εχω γυναικα διπλα μου και ξερω τι επαιζε στις δουλειες που πηγαινε!
anna.nikos έγραψε:kastoras έγραψε: Χαχαχαχαχαχχα. Μ εκανες και γελασα βρε Ρανια! Μην εισαι ομως τοσο σιγουρη κοριτσαρα μου οτι στο στρατο δεν θα σου την πεσει κανεις! Εκει παιζονται αλλα πραγματα χειροτερα και το κακο ειναι οτι εκει ειναι πολυ δυσκολο να δηλωσεις παραιτηση.
αυτο λεω και εγω!
Μα πως γινεται να της λες αυτο αφου εσυ της λες οτι εκεινη φταιει που της την πεφτουν;
-
- Συνταγματάρχης
kastoras έγραψε:anna.nikos έγραψε:kastoras έγραψε: Χαχαχαχαχαχχα. Μ εκανες και γελασα βρε Ρανια! Μην εισαι ομως τοσο σιγουρη κοριτσαρα μου οτι στο στρατο δεν θα σου την πεσει κανεις! Εκει παιζονται αλλα πραγματα χειροτερα και το κακο ειναι οτι εκει ειναι πολυ δυσκολο να δηλωσεις παραιτηση.
αυτο λεω και εγω!
Μα πως γινεται να της λες αυτο αφου εσυ της λες οτι εκεινη φταιει που της την πεφτουν;
η κοπελα δεν αντεχει οπως λεει το μονιμο κολλημα! Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι δεν γινετε σ'ολες μα ολες μα ολες τις δουλειες να δεχεσαι τετοιο κολλημα, οσο και κουκλαρα να εισαι. Επισης οπως ειπες καστορα γελιεται αν πιστευει οτι μεσα δεν θα φαει κολλημα
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Μαλλον που εγω ειμαι χαζη παρολο που ειμαι μελαχροινη γιατι εγω δεν βλεπω πουθενα να της λεει οτι ειναι γελασμενη! Εχεις σκεφτει κουκλα μου μηπως εχεις προβλημα στο γραπτο λογο; Γιατι συνεχεια αλλα θελεις να πεις αλλα οπως βλεπεις αλλα λες!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Παιδια ποτε θελετε να παμε μια εκδρομουλα;
αντε και στον οδηγο θα τον παρενοχλησουμε ολοι μαζι για να μας παει γρηγορα
χρειαζονταν αυτο το θεμα περα απο την πλακα 
αντε και στον οδηγο θα τον παρενοχλησουμε ολοι μαζι για να μας παει γρηγορα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες