Κατάταξη στις στρατιωτικές σχολές (2009)

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

johnnieknoxville έγραψε:Οχι δεν παιζει ρολο αν εχεις πολλα μορια πανω απο 17000 θα εχεις δνεα διπλανο

Καλησπέρα,

Αν ανήκεις στους 10 πρώτους (δηλαδή είσαι επιλοχίας) θα έχεις και ανάλογο τεταρτοετή βαθμοφόρο επιλοχία;

Ευχαριστώ
ΜΑΧΙΜΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΜΑΧΙΜΟΣ »

Παντως εμας απο την Δοκιμων μας ειπαν να εχουμε 17 εσωρουχα και 17 φανελες, πιθανως να κατσουμε και 17 μερες βασικη.
ΜΑΧΙΜΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΜΑΧΙΜΟΣ »

Ρουχα για γυμναστικη αυτοι θα σου τα δωσουν. Παρε ενα τηλ στη ΣΣΕ να σου πουν καλυτερα.
Anonymous

ΜΑΧΙΜΟΣ έγραψε:Παντως εμας απο την Δοκιμων μας ειπαν να εχουμε 17 εσωρουχα και 17 φανελες, πιθανως να κατσουμε και 17 μερες βασικη.

Από που όμως το έμαθες; Εγώ που διάβασα την ανακοίνωσή σας, δε λέει για εσώρουχα κ. Τ. Λ. Ούτε της ΣΜΥ, επομένως αν κάποιος πάει μόνο με αυτά που λέει η ανακοίνωση μέσα θα υπάρχει λύση, δε μπορεί.

Επιπλέον, μου φαίνεται λίγο υπερβολικός ο αριθμός. Σκέψου ότι αυτό σημαίνει πως θα στοιβάξεις 16 άπλυτα εσώρουχα και φανέλες μέσα σε μια ντουλάπα. Τέλος πάντων. Κάποιος από ΣΣΕ να μας πει και για τα δικά μας;
Anonymous

ΜΑΧΙΜΟΣ έγραψε:Ρουχα για γυμναστικη αυτοι θα σου τα δωσουν. Παρε ενα τηλ στη ΣΣΕ να σου πουν καλυτερα.

Ρούχα το γνωρίζω, για υποδήματα θέλω να μάθω.
ΜΑΧΙΜΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΜΑΧΙΜΟΣ »

Φιλε μου με πηραν τηλ και μου ειπαν 17σλιπακια και 17 φανελακια και μεχρι την Παρασκευη να παμε για να μας παρουν μετρα γαι τις στολες!
Anonymous

ΜΑΧΙΜΟΣ έγραψε:Φιλε μου με πηραν τηλ και μου ειπαν 17σλιπακια και 17 φανελακια και μεχρι την Παρασκευη να παμε για να μας παρουν μετρα γαι τις στολες!

Σας πήραν τηλέφωνο; Μέχρι την Παρασκευή για τις στολές;

Πολύ εξυπηρετικούς τους βρίσκω. Και πολυτελείς θα έλεγα. Βέβαια εσείς έχετε και λιγότερο κόσμο.

Υπάρχει όμως κανένας από ΣΣΕ να μας πει; Ευχαριστώ και πάλι.
Anonymous

Παιδια οσοι ειναι για σχολη ικαρων περα απο τα δικαιολογητικα κτλ που ζηταν, δεν χρειαζεται να εχουν τπτ αλλο μαζι τους (ρουχα, παπουτσια, εσωρουχα)
Anonymous

Που το μαθατε για 14 σεπτεμβριου για την ΙΚΑΡΩΝ; Και κατι αλλο... Οταν λετε ΙΚΑΡΩΝ εννοειται και ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ; Εγω θελω να μαθω ποτε μπαινουν οι μηχνικοι στην ικαρων... Δεν εχει βγει ακομα ανακοινωση στο site και στη σχολη που επικοινωνησα μαζι τους μου ειπαν για τα μεσα αυτης της εβδομαδας οτι θα μαθουμε... Επισης ουτε τι δικαιολογητικα χρειαζονται ξερω ουτε σχετικα με τα προσωπικα μας αντικειμενα που πρεπει να παρουμε.(πολλες ερωτησεις μαζεμενες) ... Αν ξερει κανεις τιποτα ας απαντησει.

Anonymous

10 Σεπτεμβρίου για ΣΣΕ

http://www.sse.gr/anakoinwseis/documents/plirofories_katataksis_prwtoetwn_2009.pdf
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Γιαννηςς »

guest έγραψε:
Γιώργος έγραψε:
veroiotis έγραψε: Γεια σας. Ειμαι και εγω ενα νεο μελος του φορουμ. Οσον Αφορα τη Βαση Που ανακοινωθηκε χθες ηταν οντως πολυ χαμηλη, αλλα εμενα προσωπικα με εφερε σε θεση να ειμαι τεταρτος στη σχολη. Και πραγματικα δεν το περιμενα. Θα ηθελα να κανω ομως 2 ερωτησεις. Πρωτον, γνωριζει καποιος ποτε ειναι η ημερομηνια που θα μας καλεσουν; Και δευτερον θα πρεπει να παω νωριτερα απο αυτην την ημερομηνια στη σχολη για καπια χαρτια;

Συγγνώμη κιόλας, αλλά είσαι σίγουρα 4ος στη Γενική Σειρά στη ΣΣΕ-Όπλα; Το λέω διότι εγώ είμαι 4ος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ

ποσα μορια εβγαλες;
Παιδια ειστε πολυ εξυπνοι και οι 2 ετσι μπαβο να λετε με τι σειρα περασατε ετσι επισημα και θα δειτε μολις μπειτε μεσα.
lewnidas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από lewnidas »

Γεια σας. μηπως μπορειτε να μου πειτε μετα απο ποσο καιρο αφου μπουμε στην ΣΣΕ θα εχουμε εξοδο;
G.K.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από G.K. »

Αγγελικη παρε ενα τηλ. Και θα σου πουν, για να σιγουρευτεις. Εγω ετσι εκανα. Αν περιμενεις να σε παρουν αυτοι αστο. Παντως ολοι οι ικαροι μαζι μπαινουν, μηχανικοι και ιπταμενοι. Για τα δικαιολογητικα κοιτα στην εγγυκλιο, και αν δεν τα βρεις πες μου να στα γραψω. Τωρα για τα προσωπικα σας αντικειμενα δεν ξερω, μιας και ειστε γυναικες. Εγω δεν θα παρω τπτ.
Anonymous

Θα ξαναπαρω τηλ αυριο αλλα σκεφτομαι μηπως το καθυστερησουν τωρα Λογω των εκλογων... Εσυ εισαι πρωτοετης; Αληθεια βγηκε εγκυκλιος για την καταταξη των πρωτοετων; Το μονο που θελω να μου πεις ειναι πως να την προμηθευτω... Ευχαριστω πολυ...

Anonymous

Παιδες εσεις που περασατε στη ΣΣΕ οταν θα παρουσιαστειτε

θα παρετε μεγαλες η μικρες βαλιτσες κ τι θα βαλετε μεσα; εγω θα παρω εσωρουχα 7 φανελες κ 7 σλιπ

2 πετσετες παντοφλες

ενα πιστολακι για τα μαλια, ξυριστικα, οδοντοβουρτσα, σαμπουαν κ φαρμακειο. Χρειαζομαι τιποα αλλο η πειρα αρκετα;

Λεω να τα βαλω σε μια μεγαλη βαλιτσα ετσι ωστε να εχει χωρο για αργοτερα αν μας δωσοθν στολες και τετοια

Μπορει καποις να μου απαντισει;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες