Προβλήματα στο forum

Εδώ μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα με τη λειτουργία του φόρουμ και του site, αλλά και να προτείνετε βελτιώσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από illy »

297ΙΜΑΚ έγραψε:Εχω ΙΕ 8. Α κουμπια Εισαγωγη θητεια στρατολογια φορουμ αρχειο με το μπλε πλαισιο απο πισω πεφτουν πανω στο λινκ των προσωπικων μηνυματων και δεν μπορω να δω τα μηνυματα μου!
το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω... αν βλεπεις την επιλογη "απαντηση" πατα πανω στην απαντηση, βαλε τον κερσορα σου στην αρχη, σιγουρα τον βλεπεις μεσα στο μπλε πλαισιο να αναβοσβηνει κ πατα συνεχεια enter μεχρι να κατεβει ολο σου το κειμενο κ να το διαβασεις... αν κ θα σου ελεγα να μπεις απο τον mozilla firefox, κανε μια εγκαταστασηΕικόνα
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 132

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από yandr »

Ρε παιδιά, συγγνώμη αλλά έβαλα το site στο BrowserShots και φαίνεται να εμφανίζεται κανονικά.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από dn24 »

illy έγραψε: το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω... Αν βλεπεις την επιλογη "απαντηση" πατα πανω στην απαντηση, βαλε τον κερσορα σου στην αρχη, σιγουρα τον βλεπεις μεσα στο μπλε πλαισιο να αναβοσβηνει κ πατα συνεχεια enter μεχρι να κατεβει ολο σου το κειμενο κ να το διαβασεις... Αν κ θα σου ελεγα να μπεις απο τον mozilla firefox, κανε μια εγκαταστασηΕικόνα

κ μετα πηγαινε κ με τα ποδια μεχρι την Λαμία, κ ενταξει μωρε θα τα δεις τα μηνυματα σου αχαχαχαχα (πλακα κανω φυσικα προς θεου αναγνωριζω την προσπαθεια που γινεται εδω μεσα).

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από illy »

Εγω αυτο το κολπακι εκανα παντως οταν ειχα προβλημα... Δεν θελει κοπο, θελει τροποΕικόνα
Απλα μεχρι να κανεις τις οποιες αλλαγες θελει ο διαχειριστης, εγω χρησιμοποιω mozilla
...
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από yandr »

Ο Chrome είναι πολύ ταχύτερος πάντως (σε βλέπω να εγκαθιστάς όλους τους browsers στομ τέλος) Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από illy »

yandr έγραψε:Ο Chrome είναι πολύ ταχύτερος πάντως (σε βλέπω να εγκαθιστάς όλους τους browsers στομ τέλος) Εικόνα
σε μενα αναφερεσαι να υποθεσω ε; Λες; Γιατι κ η φορθνετ μου την εχει δωσει... Εχεις καμια διαφορα με τον google η ειναι τα ιδια; Θα μου δωσεις Το λινκ για download αν σου ειναι ευκολο σε παρακαλω;
...
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από yandr »

illy, το Google είναι μία εταιρεία που ως κύριο προϊόν έχει τη μηχανή αναζήτησης.

Chrome είναι ένας browser που κυκλφορεί από την Google και μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ .

Αν τον εγκαταστήσεις παίζει το φόρουμ να εμφανίζεται στο μισό χρόνο.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από illy »

yandr έγραψε:illy, το Google είναι μία εταιρεία που ως κύριο προϊόν έχει τη μηχανή αναζήτησης.

Chrome είναι ένας browser που κυκλφορεί από την Google και μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ .

Αν τον εγκαταστήσεις παίζει το φόρουμ να εμφανίζεται στο μισό χρόνο.

αντε ας τον εγκαταστησω κ αυτονΕικόναΕικόνα να εχω πολλες επιλογεςΕικόνα ευχαριστω πολυ!
Dum spiro spero
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από sakisal »

εχει δικιο ο yandr ειναι ποιο γρηγορο και δεν κολαει κιολαςΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από illy »

yandr έγραψε:Ο Chrome είναι πολύ ταχύτερος πάντως (σε βλέπω να εγκαθιστάς όλους τους browsers στομ τέλος) Εικόνα
τον εγκατεστησα τελικα!Εικόνα ετσι για να εχουμε μια ποικιλιαΕικόνα
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από illy »

Γιατι παλι οταν γραφουμε σε ενα θεμα βγαινει προειδοποιητικο μνμ "το θεμα εχει κλειδωθει απο τον στρατοπεδαρχη"; Ειχα την εντυπωση οτι το ειχες διορθωσει... Κ ειναι λιγακι εκνευριστικο με την εννοια οτι μπορει να εγραφες ενα εκτενες ποστ κ αντε να το ξαναγραψεις απο την αρχηΕικόνα
Dum spiro spero
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από Signaller »

Πολλές φορές μου βγάζει συνέχεια το εκνευριστικό μήνυμα "Stack overflow at line 0 "

Και το βγάζει συνέχεια, δηλαδή κολλάει το παράθυρο...

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από yandr »

Signaller έγραψε:Πολλές φορές μου βγάζει συνέχεια το εκνευριστικό μήνυμα "Stack overflow at line 0 "

Όταν σου ξαναβγεί κάνε copy όλο το περιεχόμενο της σελίδας και στείλτο μου με ΠΜ να το δω.

Δεν μου έχει βγει ποτέ αυτό το μήνυμα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από yandr »

illy έγραψε:Γιατι παλι οταν γραφουμε σε ενα θεμα βγαινει προειδοποιητικο μνμ "το θεμα εχει κλειδωθει απο τον στρατοπεδαρχη";

Σου έστειλα ΠΜ. Κατά 99% περιλαμβάνεται κάποια βρισιά ή ο κώδικας ανιχνεύει από λάθος κάποια βρισιά.

Όπως σου έγραψα στο ΠΜ, στείλε μου το μήνυμα που σου απαγορεύει να στείλεις στο εμαιλ που έγραψα Ή από τη σελίδα Ελληνικός στρατός
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Προβλήματα στο forum

Δημοσίευση από Signaller »

yandr έγραψε:
Signaller έγραψε:Πολλές φορές μου βγάζει συνέχεια το εκνευριστικό μήνυμα "Stack overflow at line 0 "

Όταν σου ξαναβγεί κάνε copy όλο το περιεχόμενο της σελίδας και στείλτο μου με ΠΜ να το δω.

Δεν μου έχει βγει ποτέ αυτό το μήνυμα
Δεν μπορώ να στείλω pm. Μου λέει ότι "πρέπει να είστε καταχωρημένο μέλος"

Βλέπω αυτό

Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες