297ΙΜΑΚ έγραψε:Εχω ΙΕ 8. Α κουμπια Εισαγωγη θητεια στρατολογια φορουμ αρχειο με το μπλε πλαισιο απο πισω πεφτουν πανω στο λινκ των προσωπικων μηνυματων και δεν μπορω να δω τα μηνυματα μου!
το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω... αν βλεπεις την επιλογη "απαντηση" πατα πανω στην απαντηση, βαλε τον κερσορα σου στην αρχη, σιγουρα τον βλεπεις μεσα στο μπλε πλαισιο να αναβοσβηνει κ πατα συνεχεια enter μεχρι να κατεβει ολο σου το κειμενο κ να το διαβασεις... αν κ θα σου ελεγα να μπεις απο τον mozilla firefox, κανε μια εγκατασταση
illy έγραψε: το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω... Αν βλεπεις την επιλογη "απαντηση" πατα πανω στην απαντηση, βαλε τον κερσορα σου στην αρχη, σιγουρα τον βλεπεις μεσα στο μπλε πλαισιο να αναβοσβηνει κ πατα συνεχεια enter μεχρι να κατεβει ολο σου το κειμενο κ να το διαβασεις... Αν κ θα σου ελεγα να μπεις απο τον mozilla firefox, κανε μια εγκατασταση
κ μετα πηγαινε κ με τα ποδια μεχρι την Λαμία, κ ενταξει μωρε θα τα δεις τα μηνυματα σου αχαχαχαχα (πλακα κανω φυσικα προς θεου αναγνωριζω την προσπαθεια που γινεται εδω μεσα).
Εγω αυτο το κολπακι εκανα παντως οταν ειχα προβλημα... Δεν θελει κοπο, θελει τροπο Απλα μεχρι να κανεις τις οποιες αλλαγες θελει ο διαχειριστης, εγω χρησιμοποιω mozilla ...
yandr έγραψε:Ο Chrome είναι πολύ ταχύτερος πάντως (σε βλέπω να εγκαθιστάς όλους τους browsers στομ τέλος)
σε μενα αναφερεσαι να υποθεσω ε; Λες; Γιατι κ η φορθνετ μου την εχει δωσει... Εχεις καμια διαφορα με τον google η ειναι τα ιδια; Θα μου δωσεις Το λινκ για download αν σου ειναι ευκολο σε παρακαλω; ...
Γιατι παλι οταν γραφουμε σε ενα θεμα βγαινει προειδοποιητικο μνμ "το θεμα εχει κλειδωθει απο τον στρατοπεδαρχη"; Ειχα την εντυπωση οτι το ειχες διορθωσει... Κ ειναι λιγακι εκνευριστικο με την εννοια οτι μπορει να εγραφες ενα εκτενες ποστ κ αντε να το ξαναγραψεις απο την αρχη