Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Γεια σε ολους σας, τη παρασκευη πηγα στα κεπ για να μου επικυρωσουν αντιγραφα των πτυχιων αγγλικων και γερμανικων που εχω αλλα μου ειπαν οτι δε μπορουν γιατι λεει πρωτα πρεπει να το μεταφραση δικηγορος και μετα. Με μια απλη φωτοτυπια ειμαι ενταξει?
Άβαταρ μέλους
rudxai
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
Επάγγελμα: Programmer

Δημοσίευση από rudxai »

Ατομικο-Παιδικο Βιβλιάριο υγείας είναι υποχρεωτικό ή προαιρετικό;(Εαν τους πω προφορικά τι εμβόλια έχω κάνει;)

Για την ακτινογραφία πρέπει να πάω σε οποιοδήποτε 401 με το χαρτι, σε δημόσιο μπορώ να πάω χωρίς χαρτί και πόσο κοστίζει;
comadopsaro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από comadopsaro »

Με το χαρτη της καταταξης ειναι δωρεαν ξερω αλλα να εχεις καμια 10 ευρω μαζι σου γιατι στην ελλαδα εισαι, και γω θα παω προσεχως αλλα τηλ και ρωτησα.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 37
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

rudxai έγραψε:Ατομικο-Παιδικο Βιβλιάριο υγείας είναι υποχρεωτικό ή προαιρετικό;(Εαν τους πω προφορικά τι εμβόλια έχω κάνει;)

Καλύτερα παρ'το μαζί σου για να είσαι καλυμένος.Εικόνα
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Nikos4 »

Snip3r έγραψε:Καλα... Οντως χρειαζονται ΑΦΜ και ποινικο μητρωο οπως λεει εδω ;Εικόνα

Φανταζομαι απο την στιγμη που καταθετει κανεις αποδεικτικα σπουδων ειναι περιττο το απολυτηριο λυκειου. Σωστα;

Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα και το απολυτήριο λυκείου για σιγουριά.

stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από stathisvas »

Εγω εχω απολυτιριο απο ΕΠΑ. Λ δηλαδη εχω απολυτηριο λυκειου και διπλωμα ειδικοτητας ηλεκτρονικου υπολογιστικων συστηματων και δικτυων, λοουερ του μισιγκαν πρεπει να παρω ολα αυτα μαζι;
μετα να παρω μαζι και το ΑΦΜ και το διπλωμα οδηγησης αλλα και το βιβλιαριο υγειας μου με τα εμβολια;
και την ακτινογραφια μπορω να παω να την βγαλω απο το 401 και να εχω σαν παραπεμπτικο το σημειωμα καταταξης; ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Greek_Army »

stathisvas έγραψε:Εγω εχω απολυτιριο απο ΕΠΑ. Λ δηλαδη εχω απολυτηριο λυκειου και διπλωμα ειδικοτητας ηλεκτρονικου υπολογιστικων συστηματων και δικτυων, λοουερ του μισιγκαν πρεπει να παρω ολα αυτα μαζι;
μετα να παρω μαζι και το ΑΦΜ και το διπλωμα οδηγησης αλλα και το βιβλιαριο υγειας μου με τα εμβολια;
και την ακτινογραφια μπορω να παω να την βγαλω απο το 401 και να εχω σαν παραπεμπτικο το σημειωμα καταταξης; ...

Παρόμοια ερώτηση υπάρχει στην προηγούμενη σελίδα. Δες την απάντηση μην λέμε κάθε φορά τα ίδια, για να βγάλεις ακτινογραφία από το 401 θα βγάλεις αντίγραφο το σημείωμα κατάταξης εκεί θα σου γράψει και ο γιατρός την διάγνωση
...
teo22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από teo22 »

stathisvas έγραψε:Εγω εχω απολυτιριο απο ΕΠΑ. Λ δηλαδη εχω απολυτηριο λυκειου και διπλωμα ειδικοτητας ηλεκτρονικου υπολογιστικων συστηματων και δικτυων, λοουερ του μισιγκαν πρεπει να παρω ολα αυτα μαζι;

ναι φιλε μπορεις την ακτνογραφια να την βγαλεις στο 401 μην περιμενεις ομως στην ουρα για να παρεις παραπεμπτικο. Δεν χρειαζεται. Θα πας κατευθειαν να την βγαλεις αρκει να εχεις μαζι σου φωτοτυπια το χαρτι καταταξης
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από stathisvas »

Ευχαριστω και συγγνωμη!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από giwrgos19 »

Το σ. Καταταξης μου ηρθε απο το ρουφ στο αστυνομικο τμημα με φαξ και ετσι δεν εχω το γνησιο αλλα φωτοτυπια (ισως εγινε αυτο επειδη τελευταια στιγμη δηλωσα εθελοντης και να παρουσιαστω οσο πιο γρηγορα γινετε) ... Απο το τμημα μου ειπαν δν υπαρχει προβλημα να παρουσιαστω με αυτο... Το προβλημα ειναι οτι εχω μονο την μπροστινη σελιδα και οχι τις οδηγιες... για αυτο θελω να μου πει καποιος ποια απαραίτητα εγγραφα χρειαζεται... διαβασα το σχετικο αρθρο στο site και τις προηγουμενες απαντησεις αλλα ''ακουγονται'' πολλα κ διαφορα... Πηγα εχθες εβγαλα ακτινογραφια, α. Φ. Μ, φωτοτυπια το απολυτηριο, βρηκα κ το βιβλιαριο... Κατι αλλο που ισος θα χρειαστω; Ευχαριστω...

Υ. Γ δεν ενδιαφερομαι για ΥΕΑ
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Greek_Army »

giwrgos19 έγραψε:Το σ. Καταταξης μου ηρθε απο το ρουφ στο αστυνομικο τμημα με φαξ και ετσι δεν εχω το γνησιο αλλα φωτοτυπια (ισως εγινε αυτο επειδη τελευταια στιγμη δηλωσα εθελοντης και να παρουσιαστω οσο πιο γρηγορα γινετε) ... Απο το τμημα μου ειπαν δν υπαρχει προβλημα να παρουσιαστω με αυτο... Το προβλημα ειναι οτι εχω μονο την μπροστινη σελιδα και οχι τις οδηγιες... για αυτο θελω να μου πει καποιος ποια απαραίτητα εγγραφα χρειαζεται... διαβασα το σχετικο αρθρο στο site και τις προηγουμενες απαντησεις αλλα ''ακουγονται'' πολλα κ διαφορα... Πηγα εχθες εβγαλα ακτινογραφια, α. Φ. Μ, φωτοτυπια το απολυτηριο, βρηκα κ το βιβλιαριο... Κατι αλλο που ισος θα χρειαστω; Ευχαριστω...

Δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο. Βασικά τα έγγραφα που χρειάζεσαι απ'ότι θυμάμαι τα λέει αναλυτικά το σημείωμα κατάταξης!
Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οκ σε ευχαριστω.
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Nikos4 »

Greek_Army έγραψε:
giwrgos19 έγραψε:Το σ. Καταταξης μου ηρθε απο το ρουφ στο αστυνομικο τμημα με φαξ και ετσι δεν εχω το γνησιο αλλα φωτοτυπια (ισως εγινε αυτο επειδη τελευταια στιγμη δηλωσα εθελοντης και να παρουσιαστω οσο πιο γρηγορα γινετε) ... Απο το τμημα μου ειπαν δν υπαρχει προβλημα να παρουσιαστω με αυτο... Το προβλημα ειναι οτι εχω μονο την μπροστινη σελιδα και οχι τις οδηγιες... Για αυτό θέλω να μου πει κάποιος ποιά απαραίτητα έγγραφα χρειάζεται... διαβασα το σχετικο αρθρο στο site και τις προηγουμενες απαντησεις αλλα ''ακουγονται'' πολλα κ διαφορα... Πηγα εχθες εβγαλα ακτινογραφια, α. Φ. Μ, φωτοτυπια το απολυτηριο, βρηκα κ το βιβλιαριο... Κατι αλλο που ισος θα χρειαστω; Ευχαριστω...

Δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο.Βασικά τα έγγραφα που χρειάζεσαι απ'ότι θυμάμαι τα λέει αναλυτικά το σημείωμα κατάταξης!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

michalis έγραψε:Ακομα κατι παρακαλω επειδη με μπερδεψαν καποιοι που ρωτησα μεχρι τωρα.Με εκεινο με τα εμβολια ειμαι καλυμενος ή χρειαζομαι κατι ακομα;

(2 κεν μου ειπανε οτι χρειαζεσαι μονο με τα εμβολια,1 κεν οτι χρειαζεσαι μονο το ασθενεις, και ακομα ενα κεν που μου ειπε οτι δεν χρειαζεσαι κανενα! Τι να πω... )

Εχω το σημειωμα καταταξης, ακτινογραφικο θωρακα, ταυτοτητα και αυτο με τα εμβολια.

Ζυγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω καλαματα και μετα να μαθαινω οτι ξεχασα κατι.

και εγω 7 μπαινω... Εμενα μου ειπαν οτι χρειαζεσαι και α. Φ. Μ και πηγα και εβγαλα. Για ψαχτω λιγο μη γυριζεις πισω μετα. Ας απαντησει οποιος ξερει σιγουρα... Εικόνα

Snip3r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Snip3r »

Καλα ρε σειρες... Δεν εχετε δει τι γραφει πισω το σημειωμα καταταξης; Και βεβαια χρειαζεται εγγραφο που να πιστοποιει τον ΑΦΜ σας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες