35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Σκεφτομαι να κανω την θητεια μου στην κυπρο καταδρομεας 35μοιρα. Ξερει κανεις ποσα χρηματα παιρνεις και πως σε πανε οι αδειες εκει; Κ γενικα αν καποιος εχει παει θα θελα να μου πει τη γνωμη του ειναι καλα η χειροτερα σε σχεση με αλλες μοιρες.

27

Δημοσίευση από 27 »

Είναι σημαντικό για εμένα... Πληρώνεις η όχι η με έκπτωση να πας η και να έρθεις απο κύπρο?
giannakis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από giannakis »

Οταν ημουν το 2002 277 εσσο οχι

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από peiraiwths »

Παιδες επειση βλεπω καποια παλικαρια θελουν να υπηρετησουν στη κυπρο θα πω λιγα πραγματα! Να ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι δεν εχω υπηρετησει στη κυπρο (για την ακριβεια δεν εχω μπει ακομα φανταρος αλλα παρουσιαζομαι τον αυγουστο!) τα λεφτα απ' οτι ξερω ειναι κοντα στα 300 ευρω! Οι τιμες των τσιγαρων πλεον δεν εχουν διαφορα με την ελλαδα! Δεν εχουν στανταρ τιμη αλλα κυμαινονται απο 3.85, που ειναι και το κατωτερο οριο τιμης, μεχρι 3.95, που ειναι το ανωτερο! Ο καπνος συμφερει περισσοτερο απο την ελλαδα αφου αν δε κανω λαθος κανει 4 ευρω (ο μεγαλος) ! Το σταυροβουνι βρισκεται αναμεσα σε λευκωσια και λεμεσσο! Βρισκεται περιπου 25 λεπτα με το αυτοκινητο απο ενα χωριο λιγο εξω απο το κεντρο της λευκωσιας, τσερι λεγεται! Οσο αφορα την συμπεριφορα των κυπριων... Λιγο δυσκολο να απαντηεθι με σιγουρια! Σιγουρα θα βρειτε ανθρωπους που να βριζουν την ελλαδα (ακομα σκεφτονται το 1974) και αλλους που την φωναζουν μητερα πατριδα και χαιρονται οταν βλεπουν ελληνες! Καποιες κυπρεες λυσανε μολις ακουσουν ελληνικη προφορα και αλλες οχι! Γενικα ειναι περιεργη η κατασταση! Αν γουσταρετε να πατε πηγαιντε! Η 35 απ'ο, τι λενε ειναι καλη μοιρα με καλες υπηρεσιες! Α, οσοι τυχουν να ειναι καλοκαιρι στη κυπρο να πανε οπωσδηποτε αγια ναπα, πρωταρα και παραλιμνι! Γινεται της κακομοιρας! Οσο για τα εισητηρια νομιζω ο στρατος σου δικαιολογει μονο 2 εισητηρια! Τα υπολοιπα με προσωπικα σου εξοδα! Εχω δει ομως κατακαιρους οτι οι κυπριακες αερογραμμες βγαζουν προσφορες για φανταρους! Αν κλεισετε νωρις τα εισητηρια (κανενα μηνα πριν) πανε περιπου 170 ευρω πηγαινε-ελα! Αν υπαρχει απορια σχετικα με τις τοποθεσιες ή την ζωη στη κυπρο στειλτε μου μηνυμα! Για θεματα της 35 Μοιρας δυστυχως δε γνωριζω ακομα!

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ξεχασα να πω οτι απ'οτι εχω διαβασει στο site του γες λεει οτι οι συγγενεις θα μπορουν να ταξιδεψουν στη κυπρο για 5 μερες για να δουν το παιδι τους με ολα τα εξοδα πληρωμενα! Ειναι προσφορα κυπριακης εταιριας (ή απο εταιριες) και οχι του ελληνικου δημοσιου! Μπορειτε να μπειτε στο army.gr μπορειτε να δειτε τι παιζει με την ελδυκ! Τωρα δε ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρα αλλα αξιζει να το διαβασετε!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

218 είναι ο μισθός και 280 είναι του δεκανέα
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Α, οκ! Ευχαριστω ρε φιλε! Παντως δε ξερω αν φτανουν 218 ευρω για εναν φανταρο το μηνα ειτε ειναι κυπρο ειτε ελλαδα! Οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν εχουμε και μεγαλες διαφορες στις τιμες! Αυτο που δε θα συνιστουσα σιγουρα ειναι να παρετε ταξι! Παντως και για καφε δεν ειναι εξωπραγματικες οι τιμες! Στο κεντρο της λευκωσιας ειναι περιπου 3.5 ευρω ο φραπες! Το ιδιο και στα περισσοτερα μερη της κυπρου! Για ποτο αν πηγαινουν δυο ατομα συμφερει να ανοιγουν ενα μικρο μπουκαλι (αν θυμαμαι καλα ειναι 250 m.l) και κοστιζει 20 ευρω και βγαζει 4-5 ποτα!
λοχιαs 41λκ

Δημοσίευση από λοχιαs 41λκ »

Ολοι παλιοι ειστε. Ουτε καν απαλλαγη μου...259νεοι!
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Παιδια μια ερωτηση. Ειμαι απο Αθηνα και θελω να παω στα ΛΟΚ της Κυπρου. Οταν επαναπατριστω που θα παω;
billakos20
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από billakos20 »

peiraiwths έγραψε:Παιδες επειση βλεπω καποια παλικαρια θελουν να υπηρετησουν στη κυπρο θα πω λιγα πραγματα! Να ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι δεν εχω υπηρετησει στη κυπρο (για την ακριβεια δεν εχω μπει ακομα φανταρος αλλα παρουσιαζομαι τον αυγουστο!) τα λεφτα απ' οτι ξερω ειναι κοντα στα 300 ευρω! Οι τιμες των τσιγαρων πλεον δεν εχουν διαφορα με την ελλαδα! Δεν εχουν στανταρ τιμη αλλα κυμαινονται απο 3.85, που ειναι και το κατωτερο οριο τιμης, μεχρι 3.95, που ειναι το ανωτερο! Ο καπνος συμφερει περισσοτερο απο την ελλαδα αφου αν δε κανω λαθος κανει 4 ευρω (ο μεγαλος) ! Το σταυροβουνι βρισκεται αναμεσα σε λευκωσια και λεμεσσο! Βρισκεται περιπου 25 λεπτα με το αυτοκινητο απο ενα χωριο λιγο εξω απο το κεντρο της λευκωσιας, τσερι λεγεται! Οσο αφορα την συμπεριφορα των κυπριων... Λιγο δυσκολο να απαντηεθι με σιγουρια! Σιγουρα θα βρειτε ανθρωπους που να βριζουν την ελλαδα (ακομα σκεφτονται το 1974) και αλλους που την φωναζουν μητερα πατριδα και χαιρονται οταν βλεπουν ελληνες! Καποιες κυπρεες λυσανε μολις ακουσουν ελληνικη προφορα και αλλες οχι! Γενικα ειναι περιεργη η κατασταση! Αν γουσταρετε να πατε πηγαιντε! Η 35 απ'ο, τι λενε ειναι καλη μοιρα με καλες υπηρεσιες! Α, οσοι τυχουν να ειναι καλοκαιρι στη κυπρο να πανε οπωσδηποτε αγια ναπα, πρωταρα και παραλιμνι! Γινεται της κακομοιρας! Οσο για τα εισητηρια νομιζω ο στρατος σου δικαιολογει μονο 2 εισητηρια! Τα υπολοιπα με προσωπικα σου εξοδα! Εχω δει ομως κατακαιρους οτι οι κυπριακες αερογραμμες βγαζουν προσφορες για φανταρους! Αν κλεισετε νωρις τα εισητηρια (κανενα μηνα πριν) πανε περιπου 170 ευρω πηγαινε-ελα! Αν υπαρχει απορια σχετικα με τις τοποθεσιες ή την ζωη στη κυπρο στειλτε μου μηνυμα! Για θεματα της 35 Μοιρας δυστυχως δε γνωριζω ακομα.

Γεια σου φίλε και καλώς να έρθεις στο νησί και στην μονάδα. Τα λεφτά για απλούς καταδρομείς είναι 225 ευρώ και μπορείς να κάνεις παραγγελία τσιγάρα την κούτα με 10 ευρώ. Η Λευκωσία απο το στρατόπεδο ειναι 29 χλμ. Και σε κάθε έξοδο έρχονται και μας παίρνουνε πούλμαν για Λευκωσία και Λάρνακα. Όσο για τα εισητήρια ειναι 3.

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Γεια σου φίλε και καλώς να έρθεις στο νησί και στην μονάδα. Τα λεφτά για απλούς καταδρομείς είναι 225 ευρώ και μπορείς να κάνεις παραγγελία τσιγάρα την κούτα με 10 ευρώ. Η Λευκωσία απο το στρατόπεδο ειναι 29 χλμ. Και σε κάθε έξοδο έρχονται και μας παίρνουνε πούλμαν για Λευκωσία και Λάρνακα. Όσο για τα εισητήρια ειναι 3.

φιλαρακι οπως εγραψα δεν εχω υπηρετησει ακομα! Ολα αυτα για την κυπρο τα ξερω επειδη ειμαι απο 'κει! Για την κουτα δεν ηξερα οτι μπορεις με 10 ευρω να την παρεις! Απ'οτι καταλαβα εσυ υπηρετεις/υπηρετησες εκει! Μπορεις να πεις λιγο το κλιμα μεσα στην μοναδα; Τι επικρατει...
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Εγω υπηρετησα στην 35 ΜΚ το 81-82 (81 Α ΕΣΣΟ-150 σειρα). Τοτε περναμε 60 λιρες.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από laios »

λοχιαs 41λκ έγραψε:Ολοι παλιοι ειστε. Ουτε καν απαλλαγη μου...259νεοι!
οπα παλιε.248 σε λεει κατι; Δισεγγονε;
aggeloscob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από aggeloscob »

Greek_Army έγραψε:218 είναι ο μισθός και 280 είναι του δεκανέα

φιλε κ γω σκεφτομαι να δηλωσω κυπρο αλλα εναν που γνωρισα και υπηρετει τωρα στη 35μκ παιρνουνε 287 και μου ειπε για μειωση περιπου στα 240-250! Το γνωριζεις αυτο η κατι αλλαξε; Πρεπει να εχει σχεση με τη λιρα... Κ το χρηματηστηριο... Αλλαζουν καθε μερα.

λιγο παραπανω αλλος αναφερει για 225 ε. Τι γινεται...
...

Κατι αλλο τωτα... Η 35μκ τελικα και αποδεδειγμένα δεν ειναι ελδυκ αλλα ανηκει στην εθνικη φρουρα... Αυτο τωρα ειναι καλο η ασχημο... Ας ξεκαθαρισει καποιος που πηγε προσφατα... Γιατι γινεται χαμος... Αλλος εχει πει για ατελειωτο τρεξιμο αλλος για καψωνι μεχρι αηδιας αλλος για κολαστηριο αλλος οτι ειναι καλα ! Αλλος το χαβα του, αλλος δεν εχει ιδεα και λει οτι να ναι... Τελικα ειναι μια μοιρα που εχει νοημα να υπηρετησεις!
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aggeloscob την Παρ Ιούλ 23, 2010 6:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giannakis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από giannakis »

Καλα ειναι φιλε να πας! Να εχεις να θυμασαι και κατι ωραιο... Κατι που θα μεινει μεσα σου για μια ζωη...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες