Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Μη πιστεύεται τίποτα απ'όσα ακούτε μέχρι να δείτε την προκύρηξη... πολλές φορές είπανε πως θα έβγαινε τον τάδε μήνα και στην τελική βγήκε μετα απο μήνες.
Εγω να δεις ποσο την περιμενω...
ειπανε κουκλα μου τον μαρτιο και μετα θα βγει δν ξερουμε γοα το ποσο υσχηει παντως απο τι διαβαζω για το στρατο εχει πολυ μεγαλες αναγκες! Και οταν πας να δωσεις μην ξεχασεις το σημαντικοτερο να βαλεις βισμα στο λεω γιατι εγω και αλλα χιλια παιδια αυτη τη στιγμη απο δω ειμαστε καμενο χαρτι οτι εχεις να το βαλεις γιατι και ο καλυτερος να εισαι χωρις βισμα πουθενα μας το απεδειξαν πανηγυρικα! 

-
Και όμως εγώ ξέρω μια κοπέλα που περασε επιμελητής Χρηματικού χωρίς βύσμα...
andybgr Μπραβο στην κοπελα που ξερεις εγω ομως δν ξερω κανεναν που να περασε χωρις βισμα και παιδια που τελειωσαν καλες σχολες για να μπουν βισμα εβαλαν, γιατι ξερουν πως λειτουργει αυτο παρακρατος... τεσπα... εγω δν πιστευω κανεναν που λεει οτι περασε και δν εβαλε εστω καποιον να τον σπρωξει απλως μας τα λενε για να ανεβουν στα ματια μας, αλλα εμενα αυτοι που μου το παιζουν δηθεςν δηθεν μου παεφτουν πολυ ομως χαμηλα στα ματια μου! Οτι και καλα περασαν με την αξια τους τα ειδαμε αυτα περι αξιας και στα αθληματα αλλοι σκιστηκαν να τα βγαλουν και τα εβγαλαν και ειναι εξω και ο αλλος οπου πηγε χαλαρα ειναι μεσα... Αλλα ειμαι αιγουρη οτι δν θα αντεξουν ιδι εχθες εφυγαν 3 ατομα απο την ρεντινα φαντασου απο την δευτερη μερα! Μου τα ειπε παιδι που ειναι μεσα!
-
Εγω είμαι σίγουρος περασε χωρίς βύσμα γτ είναι φίλη μου... Δεν πίστευε πως θα περάσει επιδή δεν έβαλε βύσμα αλλα την πήρανε... επίσης έχω και μια άλλη φίλη που πέρασε υπηρέτης ελαφρού οπλισμού επίσης χωρίς βύσμα... μην με λες ότι έφυγαν άτομα απο τη ρεντίνα γτ για εκεί ήμουνα κ γω κ με αλλάξανε ειδικότητα χωρίς λόγο 

Μπραβο στα κοριτσια ειλικρηνα μπραβο αφου της ξερεις εγω δν μπορω να πω κατι περα απο αυτο μπραβο!
-
Μη λες για ρεντινα οτι εφυγαν ατομα, ειναι το αποθυμενο μου 

Εμενα να δεις ποσο ηθελνα να παω οσο δν φανταζεσαι ζηλευω πολυ με την καλη την ενοια τα φιλαρακια μου που περασαν παντως εφυγαν να το ξερεις!
Εχει αυξηθει το γυναικειο ενδιαφερον για τον στρατο βλεπω τωρα τελευταια. Κανενα νεο για την προκυρηξη εχουμε ρε παιδες;
Εννοειται ο γυναικεις πληθυσμος ειναι πανταχου παρων! 

αυτες οι γυναικες παντου μπαινουν χαχαχαχαχα

Ελα μην μιλατε ευνοημενες ειστε στον στρατο... Και μετα θελετε και ισοτητα! χαχαχα! Οπου σας συμφερει... ;-)
Παντος στον στρατο δεν κανουν οι γυναικες και αυτο φαινετε αλοστε απο την πρωτη ασκησει που καναμε και συμμετηχαν και αυτες αρχισαν να λιποθυμαν και να ειναι ολες αρρωστες και ειναι ολο αντιδρασεις εγω δεν μπορω να το σηκωσω αυτο θελω να γινω μανα λες και εμεις οι αντρες δεν θελουμε να γινουμε πατεραδες αλλα να θυσιαζομαστε για τα κοριτσακια αντε γεια που θελετε και στρατο δεν μιλαω για ολες αλλα για το 99,9 %
Εγω ευτιχως ανηκω στο 1% αυτων των γυναικων που δν παραπονιουνται και θελουν να ειναι μαχιμες!
Καλησπέρα, μήπως ξέρεις κάτι καινούριο για την προκήρυξη του στραρού, αεροπορίας η ναυτικού;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης